QUOTE(Vitulka @ 2011 10 06, 11:13)
Jei galimybės leidžia, užsisakykit Christina theraskin serumą. Aš pati nesu išbandžius, bet labai labai noriu. Nesu girdėjus blogų atsiliepimų
Cia gal toks su pipete ? jei tas tai bandziau...nu ka as zinau, nieko ypatingo...man traukdavo oda..nuprausi veida, pasitepti, ir jauti tempima..tai kok cia drekinimas man labiausiai patiko Christina Unstress toks irgi kaip gelis..ale jo kaina 350 lt viena bonkute turejau, bet kitos tiesiog gailiu sau nusipirkti bet pasitepus juo oda buvo nuostabi...tokia is vidais sudrekinta, net sunku nupasakoti
Papildyta:
QUOTE(Aštri @ 2011 10 05, 13:24)
Sveikos
Gal galėtumėt parekomenduoti kokį nors TIKRAI drėkinantį kremą/gelį, kuris nekimštų porų ir būtų tinkamas mišriai odelei, linkusiai spuoguotis?
Būtų neblogai, kad tiktų pasitepti ir prieš krempudrą
Iš anksto dėkoju (:
p.s. naudoju sebameb gelį, bet drėkinimo man nelabai užtenka..
Gal galėtumėt parekomenduoti kokį nors TIKRAI drėkinantį kremą/gelį, kuris nekimštų porų ir būtų tinkamas mišriai odelei, linkusiai spuoguotis?
Būtų neblogai, kad tiktų pasitepti ir prieš krempudrą
Iš anksto dėkoju (:
p.s. naudoju sebameb gelį, bet drėkinimo man nelabai užtenka..
As taip pat to tobulojo kremo paieskose...Mano oda taip pat problematiska ir tuo pat metu dehidratuota .. neseniai buvau pas kosmetloge, vel teko nupirkti jos pasiulyta kremuka, nu jauciu kad netinka, ne to noriu taip pinigu gaila