Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 10 06, 11:13)
Jei galimybės leidžia, užsisakykit Christina theraskin serumą. Aš pati nesu išbandžius, bet labai labai noriu. Nesu girdėjus blogų atsiliepimų

Cia gal toks su pipete ? jei tas tai bandziau...nu ka as zinau, nieko ypatingo...man traukdavo oda..nuprausi veida, pasitepti, ir jauti tempima..tai kok cia drekinimas doh.gif man labiausiai patiko Christina Unstress wub.gif toks irgi kaip gelis..ale jo kaina 350 lt doh.gif viena bonkute turejau, bet kitos tiesiog gailiu sau nusipirkti blush2.gif bet pasitepus juo oda buvo nuostabi...tokia is vidais sudrekinta, net sunku nupasakoti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aštri @ 2011 10 05, 13:24)
Sveikos  4u.gif
Gal galėtumėt parekomenduoti kokį nors TIKRAI drėkinantį kremą/gelį, kuris nekimštų porų ir būtų tinkamas mišriai odelei, linkusiai spuoguotis?
Būtų neblogai, kad tiktų pasitepti ir prieš krempudrą  4u.gif

Iš anksto dėkoju (:

p.s. naudoju sebameb gelį, bet drėkinimo man nelabai užtenka..

As taip pat to tobulojo kremo paieskose...Mano oda taip pat problematiska ir tuo pat metu dehidratuota .. neseniai buvau pas kosmetloge, vel teko nupirkti jos pasiulyta kremuka, nu jauciu kad netinka, ne to noriu verysad.gif taip pinigu gaila doh.gif
Atsakyti
problematiškai odai nenaudočiau jokių kremų smile.gif
nežinau koks Christina serumas, nesu turėjus. Bet čia laiko klausimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 06, 23:00)
problematiškai odai nenaudočiau jokių kremų  smile.gif

o kaip kremai-zeles,kuo jie netinka ?pvz kaip is the body shop kremas dieninis su arbatmedziu..
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 10 06, 15:14)
Cia gal toks su pipete ? jei tas tai bandziau...nu ka as zinau, nieko ypatingo...man traukdavo oda..nuprausi veida, pasitepti, ir jauti tempima..tai kok cia drekinimas  doh.gif

Taip, su pipete. Na, tai stangrina hialuronas. Jei jautėt diskomfortą, tai reikėjo papildomai kremo tepti. Nors man taip nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 06, 13:13)
Jei galimybės leidžia, užsisakykit Christina theraskin serumą. Aš pati nesu išbandžius, bet labai labai noriu. Nesu girdėjus blogų atsiliepimų

Tai nebūtinai "Christinos" - yra ir kitų drėkinančių, ir su hialuronu sudėtyje serumų, ir gal net geresne kaina. Tik va reik kažkaip atsirinkti dėmesio vertus..
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 10 07, 18:23)
Tai nebūtinai "Christinos" - yra ir kitų drėkinančių, ir su hialuronu sudėtyje serumų, ir gal net geresne kaina. Tik va  reik kažkaip atsirinkti dėmesio vertus..

visad laukiu rekomendacijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 07, 19:37)
visad laukiu rekomendacijų  smile.gif

Aš naudojau šį seruma, bet tiesa sakant stebuklo nepastebėjau... Kaina didelė, bet kažkokio poveikio nepastebėjau ryškaus..
Atsakyti
Kokia kosmetika turi daug rūgšties, kurią būtų galima įsigyti Lietuvoje? g.gif NIEKAS man nepadeda nuo spuogų. Akne BP padėjo, bet alergiška oda pasidarė jam. verysad.gif
Atsakyti
Noreciau sužinoti atsiliepimu apie šią produkciją nuo spuogų http://www.achileja....p;productId=123 Kiek ji gali būti efektinga. Išbandyta labai daug, o efektas trumpalaikis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 10 08, 00:36)
Kokia kosmetika turi daug rūgšties, kurią būtų galima įsigyti Lietuvoje?  g.gif NIEKAS man nepadeda nuo spuogų. Akne BP padėjo, bet alergiška oda pasidarė jam.  verysad.gif

O kaip pasireiškė elergija nuo BP? Po kiek laiko naudojimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 08, 09:38)
O kaip pasireiškė elergija nuo BP? Po kiek laiko naudojimo? unsure.gif

Kai nusipirkau man atvirkščiai - tepdavau ryte ir vakare, gana storą sluoksnį, ir net nesausėdavo, o po kiek laiko pradėjo labai sausėt, tai tepu kas antrą naktį ir šiandien atsikėliau visa sutinus, lig bičių sukandžiota, raudonom dėmėm išmėtyta, visa veido oda niežtinti ir išsausėjusi - katastrofa verysad.gif

padėjo tik akne BP, o dabar nei to nebegaliu naudot, nusišausiu fear.gif
Atsakyti
Hmm, tai gal taip atsitiko dėl to, jog daug ir dažnai tepėte. Aš Jūsų vietoje dabar odą padrėkinčiau, o paskui vėl bandyčiau po truputį BP: iš pradžių po kelias val palaikyti ir nuprausti, paskui jau vakarais ar rytais tepti, bet kartu ir drėkiklį naudoti, o kai jau pamatot, kad pradeda sausėt - nutraukt vartojimą. Na man kol kas BP pati geriausia priemonė, net gaila, kad aš jį taip neseniai atradau doh.gif aišku tepu jį gana atsargiai - kaip vaistą, ne kaip kremą.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 08, 16:31)
Hmm, tai gal taip atsitiko dėl to, jog daug ir dažnai tepėte. Aš Jūsų vietoje dabar odą padrėkinčiau, o paskui vėl bandyčiau po truputį BP: iš pradžių po kelias val palaikyti ir nuprausti, paskui jau vakarais ar rytais tepti, bet kartu ir drėkiklį naudoti, o kai jau pamatot, kad pradeda sausėt - nutraukt vartojimą. Na man kol kas BP pati geriausia priemonė, net gaila, kad aš jį taip neseniai atradau doh.gif aišku tepu jį gana atsargiai - kaip vaistą, ne kaip kremą.

nemanau ar berizikuosiu... visgi visas veidas sutino, tai matyt kažko nepriima unsure.gif verysad.gif

Reikia prausiklio ir kremo su AHA, BHA rūgštimis, kur jų gauti? Žinau tik Rasos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 08 spalio 2011 - 16:33