Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sakykit, o gal negerai spuogus tepti grynu arbatmedzio eteriniu aliejumi? Paskaiciau, kad jis padeda, tai nusipirkau gryno, bet kazkaip ziuriu, kad vis kyla man nauji spuogai, net ne spuogai, o tokie giluminiai, skaudus guziukai. Ir tik ant smakro...
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2011 09 30, 22:39)
Sakykit, o gal negerai spuogus tepti grynu arbatmedzio eteriniu aliejumi? Paskaiciau, kad jis padeda, tai nusipirkau gryno, bet kazkaip ziuriu, kad vis kyla man nauji spuogai, net ne spuogai, o tokie giluminiai, skaudus guziukai. Ir tik ant smakro...

galima tepti grynu arbatmedzio aliejumi spuogus, dar galima ir su grynu levandu aliejum - jis veikia panasiai ir netoks intensyvus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 30, 03:53)
Naudoju exuviance ir neostrata priemones. Rugsciu ten, regis, ne per daugiausiai.

O odos tipas koks? Jei spuogelių atsiranda, matyt nėra labai sausa? Tos abi priemonės yra skirtos sausai ir labai sausai odai, gali dėl to spuogai kilti. Nesvarbu, kad kremai su rūgštimis, reikia ir atitinkamą bazę pasirinkti, kad nebūtų per sunki. Exuviance dar visai nieko, bet tas Neostrata naktinis kremas riebiai odai tikrai nėra tinkamas.

Be to, rūgščių ten nėra mažai. Vienoj 10, kitoj berods 12%. Tik pradėjus naudoti, ir dar du kartus per dieną nelabai gerai toks stiprumas. Nebent oda labai jau atspari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 30 rugsėjo 2011 - 22:22
QUOTE(himalaia @ 2011 10 01, 00:03)
O odos tipas koks? Jei spuogelių atsiranda, matyt nėra labai sausa? Tos abi priemonės yra skirtos sausai ir labai sausai odai, gali dėl to spuogai kilti. Nesvarbu, kad kremai su rūgštimis, reikia ir atitinkamą bazę pasirinkti, kad nebūtų per sunki. Exuviance dar visai nieko, bet tas Neostrata naktinis kremas riebiai odai tikrai nėra tinkamas.

Be to, rūgščių ten nėra mažai. Vienoj 10, kitoj berods 12%. Tik pradėjus naudoti, ir dar du kartus per dieną nelabai gerai toks stiprumas. Nebent oda labai jau atspari.

Na, kiek infomacijos daug. ACIU! Mano oda misri i sausuma (as taip manau). T zona spuoguota, bet jei pvz patepu salicilo spiritu - ima pleiskanoti doh.gif
Skruostai irgi - jei tik kas pleiskanoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 10 01, 15:12)
Na, kiek infomacijos daug. ACIU! Mano oda misri i sausuma (as taip manau). T zona spuoguota, bet jei pvz patepu salicilo spiritu - ima pleiskanoti  doh.gif

kazin kaip sios priemones?
http://www.neostrata... regimen kit.do
Atsakyti
Labai domintu atsiliepimai apie sia kosmetika riebiai odai,berianciai spuogais?
Gal kas naudojot?
Helen Pietrulla
http://www.profesion...reme-100mlID59/
ar dar sia ?

http://www.profesion...ream-50mlID463/
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 10 01, 07:12)
Na, kiek infomacijos daug. ACIU! Mano oda misri i sausuma (as taip manau). T zona spuoguota, bet jei pvz patepu salicilo spiritu - ima pleiskanoti  doh.gif

Net ir labai riebi oda patepus spiritu gali pradėti pleiskanoti, gi išsausėja nuo alkoholio baisiai. Jei oda skirtinga ant skirtingų veido vietų, galima naudoti atskiras priemonės atskirom zonom. Taip žandai neišsausės, o T zona tiek nesiriebaluos.

QUOTE(Glamourcik @ 2011 10 01, 11:56)

Pati idėja gera, ingredientai efektyvūs, bet pora priemonių turi alkoholio, tad viso rinkinio nepirkčiau, juolab, kai ten kiekiai priemonių maži, neilgam užteks.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 03, 21:53)
Pati idėja gera, ingredientai efektyvūs, bet pora priemonių turi alkoholio, tad viso rinkinio nepirkčiau, juolab, kai ten kiekiai priemonių maži, neilgam užteks.

Kiek teko atsiliepimų girdėti ir pačiai bandyti, tai "Neotrata" agresyvoka rūgštinė kosmetika.
Atsakyti
Aciu visoms. Oi, kaip butu saunu, jei kas nors pasakytu, ka naudoti ir visos priemones idealiai tiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2011 09 30, 22:39)

mhm.. tepu, bet vyras poto i lova nepriima biggrin.gif man ir kyla.. guzai.. doh.gif ant smakro, dabar palei nosi tooooooooooks guzas jauciu.. gal ir jum nuo maisto ar anas galas sustreikavo g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galėtumėt parekomenduoti kokį nors TIKRAI drėkinantį kremą/gelį, kuris nekimštų porų ir būtų tinkamas mišriai odelei, linkusiai spuoguotis?
Būtų neblogai, kad tiktų pasitepti ir prieš krempudrą 4u.gif

Iš anksto dėkoju (:

p.s. naudoju sebameb gelį, bet drėkinimo man nelabai užtenka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 05 spalio 2011 - 13:25
Jei galimybės leidžia, užsisakykit Christina theraskin serumą. Aš pati nesu išbandžius, bet labai labai noriu. Nesu girdėjus blogų atsiliepimų
Atsakyti