QUOTE(braske09 @ 2011 09 29, 06:13)
nu neblogas tikrai tas Acne BP5 ant veido kelis iskilusius su baltom virsunem greit isnaikino dabar ant kaklo iskilo keli vidiniai bet manau issigydysiu
o randeliu jis nesalina? nes laaabai daug duobuciu pas mane ant veido...negi tik lazeris belieka
o randeliu jis nesalina? nes laaabai daug duobuciu pas mane ant veido...negi tik lazeris belieka
Duobučių kosmetinės priemonės nelabai šalina. Rūgštys gali kažkiek odos paviršių palyginti, bet randų įspūdingai nesuvienodins.
Jei spuogai kyla nuolat, BP reikia tepti ant viso besispuoguojančio ploto, ne tik ant pavienių spuogų. Aš taip visus spuogus išsigydžiau, dabar net prieš mėnesines nebekyla. Ir nors oda susitvarkė, vis tiek naudoju ar kas vakarą, ar kas antrą BP ant viso veido prevencijai. Net ir rūgščių nebereikia. Kai oda įpranta- nebesausėja. Svarbu tik pradėti atsargiai, nepersistengti.
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 29, 06:47)
Randeliams galima bandyti kremus nuo randu, tokius kaip Kelo-cote, Dermatix.. bet kazi ar labai padetu. Dabar yra toks lazeris (frakcinis) kuris, pasak daktaru, randelius ,likusius po akne, padaro praktiskai nematomus..
Reikes gal isbandyt Rasos geli..nes jau tie inkstyrai uzkankino taip pat noriu isbandyti drekinamaji krema Rasos..gal nenusivilsiu
O del BP 5 vaistininke sake kad pavieniams spuogams jis
kas dar tiktu inkstyrams naikinti ?
Reikes gal isbandyt Rasos geli..nes jau tie inkstyrai uzkankino taip pat noriu isbandyti drekinamaji krema Rasos..gal nenusivilsiu
O del BP 5 vaistininke sake kad pavieniams spuogams jis
kas dar tiktu inkstyrams naikinti ?
Nelabai padės tokios tepamos, klijuojamos priemonės nuo aknės randų. Jos efektyviausios, kai randas yra šviežias, didelis ir iškilęs. Giliems randams net ir lazeris iki galo dažnai nepadeda, reikia derinti kelias sudėtingesnes procedūras kartu.
Raudonus randelius ant veido dažnai reikia tiesiog "išlaukti", būtinai naudoti apsaugą nuo saulės. BP, rūgštys gali padėti juos pabalinti, greičiau gyti.
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 29, 08:43)
Mergaites, gal zinote, esate girdejusios.. Ar gali taip buti, jog pradejus naudoti priemones su rugstimis laaaabai islenda spuogai, na, oda valosi, o paskui jau liux. Ar tas isberimas reiskia, kad priemones netinka
Iki mėnesio- dviejų gali trukti odos adaptacija. Bet gali būti ir taip, kad odai tiesiog priemonė netinka.