Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(braske09 @ 2011 09 29, 06:13)
nu neblogas tikrai tas Acne BP5 ax.gif ant veido kelis iskilusius su baltom virsunem greit isnaikino thumbup.gif dabar ant kaklo iskilo keli vidiniai blink.gif bet manau issigydysiu biggrin.gif
o randeliu jis nesalina? g.gif nes laaabai daug duobuciu pas mane ant veido...negi tik lazeris belieka doh.gif

Duobučių kosmetinės priemonės nelabai šalina. Rūgštys gali kažkiek odos paviršių palyginti, bet randų įspūdingai nesuvienodins.

Jei spuogai kyla nuolat, BP reikia tepti ant viso besispuoguojančio ploto, ne tik ant pavienių spuogų. Aš taip visus spuogus išsigydžiau, dabar net prieš mėnesines nebekyla. Ir nors oda susitvarkė, vis tiek naudoju ar kas vakarą, ar kas antrą BP ant viso veido prevencijai. Net ir rūgščių nebereikia. Kai oda įpranta- nebesausėja. Svarbu tik pradėti atsargiai, nepersistengti.

QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 29, 06:47)
Randeliams galima bandyti kremus nuo randu, tokius kaip Kelo-cote, Dermatix.. 4u.gif bet kazi ar labai padetu. Dabar yra toks lazeris (frakcinis) kuris, pasak daktaru, randelius ,likusius po akne, padaro praktiskai nematomus.. ax.gif

Reikes gal isbandyt Rasos geli..nes jau tie inkstyrai uzkankino  verysad.gif taip pat noriu isbandyti drekinamaji krema Rasos..gal nenusivilsiu  ax.gif

O del BP 5 vaistininke sake kad pavieniams spuogams jis  thumbup.gif
kas dar tiktu inkstyrams naikinti ?  unsure.gif

Nelabai padės tokios tepamos, klijuojamos priemonės nuo aknės randų. Jos efektyviausios, kai randas yra šviežias, didelis ir iškilęs. Giliems randams net ir lazeris iki galo dažnai nepadeda, reikia derinti kelias sudėtingesnes procedūras kartu.
Raudonus randelius ant veido dažnai reikia tiesiog "išlaukti", būtinai naudoti apsaugą nuo saulės. BP, rūgštys gali padėti juos pabalinti, greičiau gyti.

QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 29, 08:43)
Mergaites, gal zinote, esate girdejusios.. Ar gali taip buti, jog pradejus naudoti priemones su rugstimis laaaabai islenda spuogai, na, oda valosi, o paskui jau liux. Ar tas isberimas reiskia, kad priemones netinka  schmoll.gif

Iki mėnesio- dviejų gali trukti odos adaptacija. Bet gali būti ir taip, kad odai tiesiog priemonė netinka.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 09 29, 12:54)
aciu 4u.gif o kur atliekamos tokios proceduros? blush2.gif
bet jauciu kaina zudanti... g.gif  biggrin.gif

Proceduros kaina priklauso nuo randelio didzio, ploto 4u.gif as buvau konsultacijoje, del randu korekcijos lazeriu, tai man net tikslios kainos nepasake schmoll.gif tipo kai atliks procedura, tada bus aisku doh.gif
Atsakyti
[quote=himalaia,2011 09 29, 22:25]Duobučių kosmetinės priemonės nelabai šalina. Rūgštys gali kažkiek odos paviršių palyginti, bet randų įspūdingai nesuvienodins.

Jei spuogai kyla nuolat, BP reikia tepti ant viso besispuoguojančio ploto, ne tik ant pavienių spuogų. Aš taip visus spuogus išsigydžiau, dabar net prieš mėnesines nebekyla. Ir nors oda susitvarkė, vis tiek naudoju ar kas vakarą, ar kas antrą BP ant viso veido prevencijai. Net ir rūgščių nebereikia. Kai oda įpranta- nebesausėja. Svarbu tik pradėti atsargiai, nepersistengti.
Nelabai padės tokios tepamos, klijuojamos priemonės nuo aknės randų. Jos efektyviausios, kai randas yra šviežias, didelis ir iškilęs. Giliems randams net ir lazeris iki galo dažnai nepadeda, reikia derinti kelias sudėtingesnes procedūras kartu.
Raudonus randelius ant veido dažnai reikia tiesiog "išlaukti", būtinai naudoti apsaugą nuo saulės. BP, rūgštys gali padėti juos pabalinti, greičiau gyti.

Iki mėnesio- dviejų gali trukti odos adaptacija. Bet gali būti ir taip, kad odai tiesiog priemonė netinka.

O kaip suzinoti? cia adaptacija ir netikimas? Beria T zona, kuri ir buvo labiau komplikuota g.gif
Papildyta:
[quote=Glamourcik,2011 09 29, 23:31]
[quote=himalaia,2011 09 29, 22:25]Duobučių kosmetinės priemonės nelabai šalina. Rūgštys gali kažkiek odos paviršių palyginti, bet randų įspūdingai nesuvienodins.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamourcik: 29 rugsėjo 2011 - 21:35
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 29, 15:33)
O kaip suzinoti? cia adaptacija ir netikimas? Beria T zona, kuri ir buvo labiau komplikuota  g.gif

Kokia priemonė ir kiek laiko naudojama? Kokia rūgščių koncentracija ir ar anksčiau teko jas naudoti?
Reikia tiesiog stebėti odą. Ar poros kemšasi, inkštirai susidaro, oda darosi "nešvari", kyla spuogai neįprastose vietose... Ar tiesiog spuogelių padaugėjo tose vietose, kur ir šiaip problemų būdavo...
Jei būklė visai nepagerėja po maždaug mėnesio naudojimo, sakyčiau, kad priemonė netinka. Jei beria pradžioj, o vėliau matosi, kad oda pradeda gyti- greičiausiai adaptacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 29 rugsėjo 2011 - 21:48
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 29, 14:43)
Mergaites, gal zinote, esate girdejusios.. Ar gali taip buti, jog pradejus naudoti priemones su rugstimis laaaabai islenda spuogai, na, oda valosi, o paskui jau liux. Ar tas isberimas reiskia, kad priemones netinka  schmoll.gif

Man taip buvo nuo Zeniac, laabai skausmingi spuogai pradejo dygti kaip grybai po lietaus biggrin.gif Nors pries tai niekada tokiu bombu neturedavau, bet dabar po truputi jau tvarkosi oda, grazeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 09 29, 23:47)
Kokia priemonė ir kiek laiko naudojama? Kokia rūgščių koncentracija ir ar anksčiau teko jas naudoti?
Reikia tiesiog stebėti odą. Ar poros kemšasi, inkštirai susidaro, oda darosi "nešvari", kyla spuogai neįprastose vietose... Ar tiesiog spuogelių padaugėjo tose vietose, kur ir šiaip problemų būdavo...
Jei būklė visai nepagerėja po maždaug mėnesio naudojimo, sakyčiau, kad priemonė netinka. Jei beria pradžioj, o vėliau matosi, kad oda pradeda gyti- greičiausiai adaptacija.

Naudoju exuviance ir neostrata priemones. Rugsciu ten, regis, ne per daugiausiai. Cia nakciai http://www.neostrata...sortby=ourPicks
Cia dienai http://www.neostrata...sortby=ourPicks
g.gif naudoju apie menesi. Spuogeliu atsirado iprastose vietose, T zonoje, taciau jie kyla tokie iskart 'padziuve'. Aisku, paspaudineju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamourcik: 30 rugsėjo 2011 - 09:55
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 30, 10:53)
Naudoju exuviance ir neostrata priemones. Rugsciu ten, regis, ne per daugiausiai. Cia nakciai  http://www.neostrata...sortby=ourPicks
Cia dienai  http://www.neostrata...sortby=ourPicks
g.gif  naudoju apie menesi. Spuogeliu atsirado iprastose vietose, T zonoje, taciau jie kyla tokie iskart 'padziuve'. Aisku, paspaudineju  doh.gif

siaip 10 proc. rugsciu manau nera labai mazai..
o jus Exuviance naktini krema dienai naudojat? g.gif
Atsakyti
O man dingo spuogai , dauguma cia man aiskinote , kad homeopatija yra nesamone, netikras gydimas, bet ka as galiu jums pasakyt? nieko kito isskyrus homeopatija ir papildus indiskus uz 30lt . nebenaudojau, aisku priemones veidui valyt ir drekint tiktai, ir va galiu dziaugtis jog visa menesi atsirado tik 2 max , spuogai rimtesni....Aisku dabar veidas nera toks lygus yra smulkuciai spuogiukai ir ju nemazai , bet jie matosi tik is arti , toks grubletas veidas, bet tie rimti giluminiai ir tie pulinukai visi nebeatsiranda tongue.gif Tik tas homeopatinis gydimas uztruko apie puse metu , o papildus maziausiai reik naudot 3 menesius, dabar naudoju 4 bonkute thumbup.gif anksciau geriau daug vandens , bandziau reguliuot mityba, o dabar galiu nieko nebedaryt, valgyt ka noriu ir vistiek neatsiranda..Paskutini kart kai buvau pas ta homeopata , tai jis man pasake , kad greiciausiai yra uzterstas organizmas ir pamazu jis viska ismeta lauk per oda ir tai trunka ilgai kol viskas issivalys, bet sako galima pagreitint viska, jei gersiu arbatas valancias organizma, aisku dar daug vandens, pirtis kokia ir seip sveikai maitinsiuos:) Ir man iskilo klausymas, kur a sgalejau taip uzterst ta organizma, po to prisiminiau, jog dirbau uk su sampinjonais, o ten juk buvo jie purskiami visokiais hemikalais ir ta skompostas visas garuodavo, tai ir padariau isvada , kad rimtai cia nuo uzterstumo galejo ju atsirast... smile.gif
Papildyta:
Beje tie papildai valo krauja, tvarko hormonus ir valo kepenis:)
Papildyta:
QUOTE(masakra @ 2011 09 30, 11:38)
O man dingo spuogai , dauguma cia man aiskinote , kad homeopatija yra nesamone, netikras gydimas, bet ka as galiu jums pasakyt? nieko kito isskyrus homeopatija ir papildus indiskus uz 30lt . nebenaudojau, aisku priemones veidui valyt ir drekint tiktai, ir va galiu dziaugtis jog visa menesi atsirado tik 2 max , spuogai rimtesni....Aisku dabar veidas nera toks lygus yra smulkuciai spuogiukai ir ju nemazai , bet jie matosi tik is arti , toks grubletas veidas, bet tie rimti giluminiai ir tie pulinukai visi nebeatsiranda tongue.gif  Tik tas homeopatinis gydimas uztruko apie puse metu , o papildus maziausiai reik naudot 3 menesius, dabar naudoju 4 bonkute thumbup.gif anksciau geriau daug vandens , bandziau reguliuot mityba, o dabar galiu nieko nebedaryt, valgyt ka noriu ir vistiek neatsiranda..Paskutini kart kai buvau pas ta homeopata , tai jis man pasake , kad greiciausiai yra uzterstas organizmas ir pamazu jis viska ismeta lauk per oda ir tai trunka ilgai kol viskas issivalys, bet sako galima pagreitint viska, jei gersiu arbatas valancias organizma, aisku dar daug vandens, pirtis kokia ir seip sveikai maitinsiuos:) Ir man iskilo klausymas, kur a sgalejau taip uzterst ta organizma, po to prisiminiau, jog dirbau uk su sampinjonais, o ten juk buvo jie purskiami visokiais hemikalais ir ta skompostas visas garuodavo, tai ir padariau isvada , kad rimtai cia nuo uzterstumo galejo ju atsirast... smile.gif
Papildyta:

Ir tos isvirsines priemones veidui tai tik pagalbine priemone kovojant su spuogais, deje viskas slypi viduj..
Papildyta:
Ir manau pudra padeda labai ji vadinasi "actipure" as ja naudoju kasdien, nusivalau tik vakare.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 30, 12:20)
siaip 10 proc. rugsciu manau nera labai mazai..
o jus Exuviance naktini krema dienai naudojat?  g.gif

Supainiojau. Stai naktinis kremas http://www.neostrata...sortby=ourPicks

Papildyta:
QUOTE(masakra @ 2011 09 30, 12:44)
O man dingo spuogai , dauguma cia man aiskinote , kad homeopatija yra nesamone, netikras gydimas, bet ka as galiu jums pasakyt? nieko kito isskyrus homeopatija ir papildus indiskus uz 30lt . nebenaudojau, aisku priemones veidui valyt ir drekint tiktai, ir va galiu dziaugtis jog visa menesi atsirado tik 2 max , spuogai rimtesni....Aisku dabar veidas nera toks lygus yra smulkuciai spuogiukai ir ju nemazai , bet jie matosi tik is arti , toks grubletas veidas, bet tie rimti giluminiai ir tie pulinukai visi nebeatsiranda tongue.gif  Tik tas homeopatinis gydimas uztruko apie puse metu , o papildus maziausiai reik naudot 3 menesius, dabar naudoju 4 bonkute thumbup.gif anksciau geriau daug vandens , bandziau reguliuot mityba, o dabar galiu nieko nebedaryt, valgyt ka noriu ir vistiek neatsiranda..Paskutini kart kai buvau pas ta homeopata , tai jis man pasake , kad greiciausiai yra uzterstas organizmas ir pamazu jis viska ismeta lauk per oda ir tai trunka ilgai kol viskas issivalys, bet sako galima pagreitint viska, jei gersiu arbatas valancias organizma, aisku dar daug vandens, pirtis kokia ir seip sveikai maitinsiuos:) Ir man iskilo klausymas, kur a sgalejau taip uzterst ta organizma, po to prisiminiau, jog dirbau uk su sampinjonais, o ten juk buvo jie purskiami visokiais hemikalais ir ta skompostas visas garuodavo, tai ir padariau isvada , kad rimtai cia nuo uzterstumo galejo ju atsirast... smile.gif
Papildyta:
Papildyta:

Ir tos isvirsines priemones veidui tai tik pagalbine priemone kovojant su spuogais, deje viskas slypi viduj..
Papildyta:
Ir manau pudra padeda labai ji vadinasi "actipure" as ja naudoju kasdien, nusivalau tik vakare.

Manau, reik ir man kokiu papildu pasidairyt g.gif
Dar apie spuogus. Giluminiu, skausmingu pas mane nera, tik mazuciai, bet vis tiek galvos skausmas schmoll.gif
Atsakyti
ACIU uz patrimus 4u.gif
as kaip tik po dvieju savaiciu vaziuoju pas homeopate del veido odos, tikiuosi ir man gales kazkuo pagelbet ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 09 30, 16:05)
ACIU uz patrimus 4u.gif
as kaip tik po dvieju savaiciu vaziuoju pas homeopate del veido odos, tikiuosi ir man gales kazkuo pagelbet ax.gif  blush2.gif

Lauksim ziniu is jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 09 30, 15:05)
ACIU uz patrimus 4u.gif
as kaip tik po dvieju savaiciu vaziuoju pas homeopate del veido odos, tikiuosi ir man gales kazkuo pagelbet ax.gif  blush2.gif

Bet ispeju, kad reik turet gelezine kantrybe gydantis homeopatinaiis vaistais....Nes dakatre kaitalios dozes lasiuku ar zirniuku ir bandys atitaikyt , tai turesi vykdit viska ka pasakys ir ateit kas menesi ar kas kelias savaites ir nesusigundyk nutraukt gydimo negavus reikiamo rezultato, nes jsi ateina po kakzurio laiko..
Papildyta:
Jei kam idomu , tai naudoju papildus B-skin. Ju nerasit paprastoj vaistinej. Jie yra parduodami parduotuvelei "sveiki produktai" nezinau kur jus galetumet rast kituose miestose, bet Klaipedoje tai yra Akropolyje. dar per interneta galima uzsisakyt manau .
Atsakyti