Vitulka, ačiū už patarimus. Net nepagalvojau, kad Rasos gelis galėtų kimšt, kažkaip užsifiksavo iš merginų diskusijų, kad jis labai tinka kovai su spuogais Dėl servetėlių, tai mėginsiu jas panaudot, bet vėlgi, reikia matyt atsirinkt kokias normalesnes, nes irgi gali kimšt/suerzint odą Turėjau Babuška Agafyja kažkokias, lyg ir tiko Esu visiškai pasimetus kaip prižiūrėt odą
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 19:01)
Vitulka, ačiū už patarimus. Net nepagalvojau, kad Rasos gelis galėtų kimšt, kažkaip užsifiksavo iš merginų diskusijų, kad jis labai tinka kovai su spuogais Dėl servetėlių, tai mėginsiu jas panaudot, bet vėlgi, reikia matyt atsirinkt kokias normalesnes, nes irgi gali kimšt/suerzint odą Turėjau Babuška Agafyja kažkokias, lyg ir tiko Esu visiškai pasimetus kaip prižiūrėt odą
http://www.odai.lt/f...lis-200-ml.html
as atradau si prausikli, puikiausiai isvalo poras ir kartu sumazina spuogelius.
QUOTE(minute_ @ 2011 09 26, 19:30)
Dėkui! Jei nerasiu pigesnių alternatyvų, turėsiu omenyje
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 26, 14:54)
aš jūsų vietoj nenaudočiau Rasos kremo - gelio, galbūt jis kemša poras. Nes Sebamed gelis savyje neturi nieko, kas galėtų kimšt poras tiesiog ant pavienių tepčiau BP 5 ir tiek.
Negaliu sutikti. Rasos kremą gelį naudoju daugiau nei metus ir nebuvo jokio kimšimosi. O va Sebamed gelį panaudojau vos kelias dienas ir poros kimštis pradėjo.
Tiesiog manau, kad reikėtų šias priemones bandyti atskirai, kad atsirinkti, kuri būtent netinka. Žinoma, dar gali būti ir taip, kad netinka abi.
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 18:01)
rasos gelio net nežinau kiek vnt esu sunaudojusi ir tikrai nekimšo porų
O Rasos kremas su rugstimis tinka labiau spuogams ar inkstyrams ? mano zandai, smakras nuseti inkstyrais, paspaudineju, zinoma neznau kaip ju atsikratyt tiktu tam Rasos kremas ?
QUOTE(minute_ @ 2011 09 26, 19:30)
http://www.odai.lt/f...lis-200-ml.html
jis riebiai odai. Sausą odą gali išsausint
QUOTE(Terezza @ 2011 09 26, 21:54)
Negaliu sutikti. Rasos kremą gelį naudoju daugiau nei metus ir nebuvo jokio kimšimosi. O va Sebamed gelį panaudojau vos kelias dienas ir poros kimštis pradėjo.
Tiesiog manau, kad reikėtų šias priemones bandyti atskirai, kad atsirinkti, kuri būtent netinka. Žinoma, dar gali būti ir taip, kad netinka abi.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 09 27, 20:24)
rasos gelio net nežinau kiek vnt esu sunaudojusi ir tikrai nekimšo porų
o man Rasos kremas - gelis veidui netiko. Kimšo poras. Kaip ir viskas visada atrankos būdu
aš išvis jokių kremų nenaudoju, mano odai jie per sunkūs
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 28, 12:52)
O Rasos kremas su rugstimis tinka labiau spuogams ar inkstyrams ? mano zandai, smakras nuseti inkstyrais, paspaudineju, zinoma neznau kaip ju atsikratyt tiktu tam Rasos kremas ?
galbūt labiau inkštiram, nes su BHA, bet gelbėja ir nuo spuogų. Bent jau iš atsiliepimų tokią nuomonę susidariau
nu neblogas tikrai tas Acne BP5 ant veido kelis iskilusius su baltom virsunem greit isnaikino dabar ant kaklo iskilo keli vidiniai bet manau issigydysiu
o randeliu jis nesalina? nes laaabai daug duobuciu pas mane ant veido...negi tik lazeris belieka
o randeliu jis nesalina? nes laaabai daug duobuciu pas mane ant veido...negi tik lazeris belieka
QUOTE(braske09 @ 2011 09 29, 12:13)
nu neblogas tikrai tas Acne BP5 ant veido kelis iskilusius su baltom virsunem greit isnaikino dabar ant kaklo iskilo keli vidiniai bet manau issigydysiu
Randeliams galima bandyti kremus nuo randu, tokius kaip Kelo-cote, Dermatix.. bet kazi ar labai padetu. Dabar yra toks lazeris (frakcinis) kuris, pasak daktaru, randelius ,likusius po akne, padaro praktiskai nematomus..
Reikes gal isbandyt Rasos geli..nes jau tie inkstyrai uzkankino taip pat noriu isbandyti drekinamaji krema Rasos..gal nenusivilsiu
O del BP 5 vaistininke sake kad pavieniams spuogams jis
kas dar tiktu inkstyrams naikinti ?
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 29, 12:47)
Randeliams galima bandyti kremus nuo randu, tokius kaip Kelo-cote, Dermatix.. bet kazi ar labai padetu. Dabar yra toks lazeris (frakcinis) kuris, pasak daktaru, randelius ,likusius po akne, padaro praktiskai nematomus..
Reikes gal isbandyt Rasos geli..nes jau tie inkstyrai uzkankino taip pat noriu isbandyti drekinamaji krema Rasos..gal nenusivilsiu
aciu o kur atliekamos tokios proceduros?
bet jauciu kaina zudanti...
Mergaites, gal zinote, esate girdejusios.. Ar gali taip buti, jog pradejus naudoti priemones su rugstimis laaaabai islenda spuogai, na, oda valosi, o paskui jau liux. Ar tas isberimas reiskia, kad priemones netinka
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 12, 09:28)
yra AHA vaisių rūgšties pirkt atskirai, į molio kaukes labai gerai palašint būtų. Citrina irgi gerai, šviesina odą
O super kad jos atskirai yra pirkt net nezinojau o ja tiesiogaiai ant spuogo arba i krema jauciu irgi galima det.