Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Vitulka, ačiū už patarimus. Net nepagalvojau, kad Rasos gelis galėtų kimšt, kažkaip užsifiksavo iš merginų diskusijų, kad jis labai tinka kovai su spuogais rolleyes.gif Dėl servetėlių, tai mėginsiu jas panaudot, bet vėlgi, reikia matyt atsirinkt kokias normalesnes, nes irgi gali kimšt/suerzint odą doh.gif Turėjau Babuška Agafyja kažkokias, lyg ir tiko unsure.gif Esu visiškai pasimetus kaip prižiūrėt odą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 19:01)
Vitulka, ačiū už patarimus. Net nepagalvojau, kad Rasos gelis galėtų kimšt, kažkaip užsifiksavo iš merginų diskusijų, kad jis labai tinka kovai su spuogais  rolleyes.gif Dėl servetėlių, tai mėginsiu jas panaudot, bet vėlgi, reikia matyt atsirinkt kokias normalesnes, nes irgi gali kimšt/suerzint odą  doh.gif Turėjau Babuška Agafyja kažkokias, lyg ir tiko  unsure.gif Esu visiškai pasimetus kaip prižiūrėt odą  doh.gif

http://www.odai.lt/f...lis-200-ml.html
as atradau si prausikli, puikiausiai isvalo poras ir kartu sumazina spuogelius.
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2011 09 26, 19:30)

Dėkui! Jei nerasiu pigesnių alternatyvų, turėsiu omenyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 26, 14:54)
aš jūsų vietoj nenaudočiau Rasos kremo - gelio, galbūt jis kemša poras. Nes Sebamed gelis savyje neturi nieko, kas galėtų kimšt poras  g.gif  tiesiog ant pavienių tepčiau BP 5 ir tiek.

Negaliu sutikti. Rasos kremą gelį naudoju daugiau nei metus ir nebuvo jokio kimšimosi. O va Sebamed gelį panaudojau vos kelias dienas ir poros kimštis pradėjo.

Tiesiog manau, kad reikėtų šias priemones bandyti atskirai, kad atsirinkti, kuri būtent netinka. Žinoma, dar gali būti ir taip, kad netinka abi.
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 18:01)
Vitulka, ačiū už patarimus. Net nepagalvojau, kad Rasos gelis galėtų kimšt, kažkaip užsifiksavo iš merginų diskusijų, kad jis labai tinka kovai su spuogais  rolleyes.gif Dėl servetėlių, tai mėginsiu jas panaudot, bet vėlgi, reikia matyt atsirinkt kokias normalesnes, nes irgi gali kimšt/suerzint odą  doh.gif Turėjau Babuška Agafyja kažkokias, lyg ir tiko  unsure.gif Esu visiškai pasimetus kaip prižiūrėt odą  doh.gif

rasos gelio net nežinau kiek vnt esu sunaudojusi ir tikrai nekimšo porų 4u.gif
Atsakyti
O Rasos kremas su rugstimis tinka labiau spuogams ar inkstyrams ? mano zandai, smakras nuseti inkstyrais, paspaudineju, zinoma blush2.gif neznau kaip ju atsikratyt doh.gif tiktu tam Rasos kremas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2011 09 26, 19:30)
http://www.odai.lt/f...lis-200-ml.html

jis riebiai odai. Sausą odą gali išsausint ax.gif

QUOTE(Terezza @ 2011 09 26, 21:54)
Negaliu sutikti. Rasos kremą gelį naudoju daugiau nei metus ir nebuvo jokio kimšimosi. O va Sebamed gelį panaudojau vos kelias dienas ir poros kimštis pradėjo.

Tiesiog manau, kad reikėtų šias priemones bandyti atskirai, kad atsirinkti, kuri būtent netinka. Žinoma, dar gali būti ir taip, kad netinka abi.

QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 09 27, 20:24)
rasos gelio net nežinau kiek vnt esu sunaudojusi ir tikrai nekimšo porų 4u.gif

o man Rasos kremas - gelis veidui netiko. Kimšo poras. Kaip ir viskas visada atrankos būdu smile.gif
aš išvis jokių kremų nenaudoju, mano odai jie per sunkūs smile.gif

QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 28, 12:52)
O Rasos kremas su rugstimis tinka labiau spuogams ar inkstyrams ? mano zandai, smakras nuseti inkstyrais, paspaudineju, zinoma  blush2.gif neznau kaip ju atsikratyt  doh.gif tiktu tam Rasos kremas ?  g.gif

galbūt labiau inkštiram, nes su BHA, bet gelbėja ir nuo spuogų. Bent jau iš atsiliepimų tokią nuomonę susidariau ax.gif
Atsakyti
nu neblogas tikrai tas Acne BP5 ax.gif ant veido kelis iskilusius su baltom virsunem greit isnaikino thumbup.gif dabar ant kaklo iskilo keli vidiniai blink.gif bet manau issigydysiu biggrin.gif
o randeliu jis nesalina? g.gif nes laaabai daug duobuciu pas mane ant veido...negi tik lazeris belieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 09 29, 12:13)
nu neblogas tikrai tas Acne BP5 ax.gif ant veido kelis iskilusius su baltom virsunem greit isnaikino thumbup.gif dabar ant kaklo iskilo keli vidiniai blink.gif bet manau issigydysiu biggrin.gif
o randeliu jis nesalina? g.gif nes laaabai daug duobuciu pas mane ant veido...negi tik lazeris belieka doh.gif

Randeliams galima bandyti kremus nuo randu, tokius kaip Kelo-cote, Dermatix.. 4u.gif bet kazi ar labai padetu. Dabar yra toks lazeris (frakcinis) kuris, pasak daktaru, randelius ,likusius po akne, padaro praktiskai nematomus.. ax.gif

Reikes gal isbandyt Rasos geli..nes jau tie inkstyrai uzkankino verysad.gif taip pat noriu isbandyti drekinamaji krema Rasos..gal nenusivilsiu ax.gif

O del BP 5 vaistininke sake kad pavieniams spuogams jis thumbup.gif
kas dar tiktu inkstyrams naikinti ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 29 rugsėjo 2011 - 12:48
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 29, 12:47)
Randeliams galima bandyti kremus nuo randu, tokius kaip Kelo-cote, Dermatix.. 4u.gif bet kazi ar labai padetu. Dabar yra toks lazeris (frakcinis) kuris, pasak daktaru, randelius ,likusius po akne, padaro praktiskai nematomus.. ax.gif

Reikes gal isbandyt Rasos geli..nes jau tie inkstyrai uzkankino  verysad.gif taip pat noriu isbandyti drekinamaji krema Rasos..gal nenusivilsiu  ax.gif

O del BP 5 vaistininke sake kad pavieniams spuogams jis  thumbup.gif
kas dar tiktu inkstyrams naikinti ?  unsure.gif

aciu 4u.gif o kur atliekamos tokios proceduros? blush2.gif
bet jauciu kaina zudanti... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinote, esate girdejusios.. Ar gali taip buti, jog pradejus naudoti priemones su rugstimis laaaabai islenda spuogai, na, oda valosi, o paskui jau liux. Ar tas isberimas reiskia, kad priemones netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 12, 09:28)
yra AHA vaisių rūgšties pirkt atskirai, į molio kaukes labai gerai palašint būtų. Citrina irgi gerai, šviesina odą  smile.gif

O super kad jos atskirai yra pirkt net nezinojau smile.gif o ja tiesiogaiai ant spuogo arba i krema jauciu irgi galima det.
Atsakyti