Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(smilsee @ 2011 09 24, 01:19)
Man giluminiu spuogu ties zandikaulio linija priaugo doh.gif  Praejusia ziema buvo taip,tai iki pavasario issigydziau kazkaip,dabar vel atsirado doh.gif  Idomu nuo ko cia nes niekad sitoj vietoj spuogu nesu turejus schmoll.gif  Bandysiu sita- http://belkosmetik.c...sh/94/9444m.jpg Teebaum tepaliuka nusipirkt,gal pades unsure.gif

Man labai patinka sis tepaliukas- nakciai pasitepdavau problemines zonas, tai labai padedavo. Kadangi gyvenu ne LT, tai grizusi butinai nusiperku jo,kad tureciau "rezerve".
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2011 09 24, 18:13)
Man labai patinka sis tepaliukas- nakciai pasitepdavau problemines zonas, tai labai padedavo. Kadangi gyvenu ne LT, tai grizusi butinai nusiperku jo,kad tureciau "rezerve".
thumbup.gif

Sis tepliukas yra arbatmedzio aliejaus pagrindu pagamintas, tai aisku kad padeda, bet kas , kur ieina arbatmedzio aliejus gerina spuoguotos odos bukle, ypac uzdegiminius spuogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutter @ 2011 09 24, 20:56)
Sis tepliukas yra arbatmedzio aliejaus pagrindu pagamintas, tai aisku kad padeda, bet kas , kur ieina arbatmedzio aliejus gerina spuoguotos odos bukle, ypac uzdegiminius spuogus  smile.gif

o vat man arbatmedis bet kokiam pavidale tik pablogina situacija schmoll.gif
Atsakyti
Pasitepiau,tai tikrai apdziovino spuogus thumbup.gif Liko tik vienas skaudus. Dar kelias naktis pasitepliosiu ir tikiuosi praeis ax.gif
Atsakyti
gal galit patart kaip gydyti nuo spuogu likusius randelius ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 10, 16:16)
šitas drinks_cheers.gif

nesupratau šitoj vietoj nieko  g.gif
dėl organizmo valymų. Aš dariausi porą kartų. Gėriau miltelius iš vaistinės, ir kartą dariau tokį kokteilį:
2 litrai vandens
citrina
šaukštas druskos
šlakelis aliejaus

ant tuščio skrandžio, per valandą reik išgert. Šitas gerai suveikė. O dariausi valymus irgi tikėdama, kad organizmas išsivalys ir spuogų neliks. Naivi buvau, bet jau buvo beviltiška situacija.  O gert šitą kokteilį gali tik labai stiprūs žmonės  biggrin.gif

Reik man rytoj skirt dieną organizmo valymui, nes per savaitgalį visokio brūdo prisikišau verysad.gif

ar tinka natūralus alyvuogių aliejus?
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2011 09 25, 14:47)
gal galit patart kaip gydyti nuo spuogu likusius randelius ?  blush2.gif

ir man labai aktualu bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif Jungiuos ir aš prie kovojančių su spuogais. Šiaip mano oda keista, porą žiemų buvo nesveikai sausa, padėjo tik sviestmedis, o dabar užpuolė spuogai verysad.gif Patyriau didelį stresą, tas, manau, ir padarė tam įtaką, tačiau stresas praėjo - spuogai ne. Aišku, pati pasidarbavau su nagučiais, todėl ir užsikrėtė oda verysad.gif Perskaičiau abi temeles ir nusprendžiau nusipirkt 3 produktus: Rasos gelį nuo spuogų, Akne bp 5 ir Sebamed gelį smile.gif kol kas viskas po senovei, vienus spuogus išsigydau - iššoka kiti.. Gal ką darau ne taip? Ryte tepu Rasos gelį, tada Sebamed ir dar ant pavienių bp 5, o vakare Sebamed + bp 5 ant visos kaktos.. Šiaip jausmas geras, oda kol kas neišsausėjo, inkštirų apmažejo šiek tiek. Tai va, įdomu, ar čia normalu, kad dar dygsta spuogų (gal valosi oda, ar kas) ar turėtų tiesiog po truputį gyt randeliai..
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 10:37)
Sveikos ax.gif Jungiuos ir aš prie kovojančių su spuogais.

Jeigu gerai supratau jusu odai truksta drekinimo, galbut gelio neztenka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 26 rugsėjo 2011 - 11:41
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 10:37)
Sveikos ax.gif Jungiuos ir aš prie kovojančių su spuogais. Šiaip mano oda keista, porą žiemų buvo nesveikai sausa, padėjo tik sviestmedis, o dabar užpuolė spuogai  verysad.gif Patyriau didelį stresą, tas, manau, ir padarė tam įtaką, tačiau stresas praėjo - spuogai ne. Aišku, pati pasidarbavau su nagučiais, todėl ir užsikrėtė oda  verysad.gif Perskaičiau abi temeles ir nusprendžiau nusipirkt 3 produktus: Rasos gelį nuo spuogų, Akne bp 5 ir Sebamed gelį  smile.gif kol kas viskas po senovei, vienus spuogus išsigydau - iššoka kiti.. Gal ką darau ne taip? Ryte tepu Rasos gelį, tada Sebamed ir dar ant pavienių bp 5, o vakare Sebamed + bp 5 ant visos kaktos.. Šiaip jausmas geras, oda kol kas neišsausėjo, inkštirų apmažejo šiek tiek. Tai va, įdomu, ar čia normalu, kad dar dygsta spuogų (gal valosi oda, ar kas) ar turėtų tiesiog po truputį gyt randeliai..

Labai svarbu ir kaip ir kuo valot oda, atskiras ranksluostis veidui, daznesnis pagalviu uzvalkalu keitimas.
Atsakyti
Dėkoju už atsakymus ! Dėl drėkinimo, tai gali būti, bet mano oda jautriai reaguoja į įvairius kremus (Sebamend tiko), todėl nebent tektų vėl sviestmedžio griebtis.. O dėl valymo, pataikėt į 10tuką, niekaip neatitaikau normalaus odos valymo būdo: vien vanduo jokio rezultato neduoda, sakyčiau, net išsausina, dėl ko vėl spuogai, bet kokį prausiklį bijau naudot, nes ne kartą odą jautriai sureagavo verysad.gif Gal turėtumėt kokių patarimų, kokį prausiklį ar dar ką naudot, kaip tokią odą valyt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 26 rugsėjo 2011 - 13:59
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 11:37)
Sveikos ax.gif Jungiuos ir aš prie kovojančių su spuogais.

aš jūsų vietoj nenaudočiau Rasos kremo - gelio, galbūt jis kemša poras. Nes Sebamed gelis savyje neturi nieko, kas galėtų kimšt poras g.gif tiesiog ant pavienių tepčiau BP 5 ir tiek.
na man stebuklas salierų ea + jojobos aliejus, tiek nuo dėmių, tiek nuo spuogų.

QUOTE(Green tea* @ 2011 09 26, 14:58)
Gal turėtumėt kokių patarimų, kokį prausiklį ar dar ką naudot, kaip tokią odą valyt ?

mano oda jautri, mišri į sausumą, vandens nebenaudoju jau seniai, netinka man visai, odą labai išsausina, aš naudoju makiažo valymo servetėles, paskui apsipurkšiu terminiu, nusausinu veidą. Man terminio noris veido atgaivinimui, nes po servetėlių kažkaip noris jį nuvalyt su kažkuom gaiviu.
Atsakyti