ačiū už patarimus tepiau pavienius spuogus ir kur inkštirų daug, tai ryte raudona oda buvo ir labai niežėjo, pamačius save vos šoko negavau.. bet man jau geriau raudona,sausa oda, nei spuoguota...
QUOTE(Young @ 2011 09 20, 17:55)
bet man jau geriau raudona,sausa oda, nei spuoguota...
baikit. Išsausinta oda iššauks spuogus. Oda ginsis išsausėjimo, išskirs daugiau riebalo, ko pasekoj kimšis poros, atsiras spuogai.
QUOTE(Young @ 2011 09 19, 08:41)
vaistinėje nusipirkau salicilo rūgšties BP 1%
Prie ko ten "BP" pavadinime, sudomino? Benzoilo peroksido ten turbūt sudėty nėra?
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 20, 12:07)
baikit. Išsausinta oda iššauks spuogus. Oda ginsis išsausėjimo, išskirs daugiau riebalo, ko pasekoj kimšis poros, atsiras spuogai.
Arba odos šeimininkė pradės išsausėjusią odą drėkinti sunkiomis priemonėmis, kurios vėlgi spuogus sukels...
Young, spuogus reikia naikinti kuo įmanoma švelniau, nes odai nuo spuogų ir taip stresas, kam dar ją papildomai žaloti
[quote=himalaia,2011 09 21, 08:43]
Arba odos šeimininkė pradės išsausėjusią odą drėkinti sunkiomis priemonėmis, kurios vėlgi spuogus sukels...
va va, budama paaugle as tokias klaidas darydavau, sausinadavau oda agresyviom priemonem, kol oda nusausedavo pradedavo lupinetis, tada tepdavau maitinamais kremais vel spuogai, vel sausininimas ju, ir pasaka be galo.
Young su tokiom priemonem tueresi besilupancia oda ir dar su tais paciais spuogais, kosmaras bus pamatysi.
va va, budama paaugle as tokias klaidas darydavau, sausinadavau oda agresyviom priemonem, kol oda nusausedavo pradedavo lupinetis, tada tepdavau maitinamais kremais vel spuogai, vel sausininimas ju, ir pasaka be galo.
Young su tokiom priemonem tueresi besilupancia oda ir dar su tais paciais spuogais, kosmaras bus pamatysi.
gal yra bandžiusių green peel žolinį veido šveitimą? nepigi procedūra, todėl būtų įdomu sužinot, gal kam padėjo
prieš porą savaičių nusipirkau benzoilio peroksido, pamenu kažkada paauglystėje jį buvau taip pat naudojusi. Na kol kas tai man super priemonė: netepu viso veido, o tik savo problematiškas vietas, tai tikrai jokie biesai nebekyla, nors aišku odą pasausina, reik atsargiai su juo... bet kas neturi pinigų brangioms priemonėms ,manau, tikrai tai viena geresnių priemonių.
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 20, 19:07)
ok, baigiu tai aš norėjau pasakyt tik apie išvaizdą, - kad geriau raudona, nei spuoguota, o kad sausa oda daugiau riebalų išskiria žinau
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 09 21, 08:43)
Prie ko ten "BP" pavadinime, sudomino? Benzoilo peroksido ten turbūt sudėty nėra?
Young, spuogus reikia naikinti kuo įmanoma švelniau, nes odai nuo spuogų ir taip stresas, kam dar ją papildomai žaloti
Benzoilo peroksido jame nėra. Bet tepu oda su kremu, kuriame jo yra.
Nu čia tikrai apsirikau taigi sako, salicilo rūgštis padeda, tai ir nusipirkau, nes kažkas sakė gryna rūgštį irgi pirko. Galvoju patepsiu pavienius spuogus, ir juos dezifenkuos, nudžiovins, ir oda gražiai nusisloksniuos...
O benzoilo peroksidas irgi sausina labai, bet spuogų daugiau tikrai nekyla ir oda nepasakyčiau, kad išskiria daugiau riebalų, taigi viskas priklauso nuo odos tipo, ir spuogų atsiradimo priežasties
QUOTE(Young @ 2011 09 22, 12:04)
Nu čia tikrai apsirikau taigi sako, salicilo rūgštis padeda, tai ir nusipirkau, nes kažkas sakė gryna rūgštį irgi pirko. Galvoju patepsiu pavienius spuogus, ir juos dezifenkuos, nudžiovins, ir oda gražiai nusisloksniuos...
O benzoilo peroksidas irgi sausina labai, bet spuogų daugiau tikrai nekyla ir oda nepasakyčiau, kad išskiria daugiau riebalų, taigi viskas priklauso nuo odos tipo, ir spuogų atsiradimo priežasties
Pavienius karts nuo karto galima patept tuo salicilo spiritu, bet ne visą veidą.
Matai, benzoilo peroksidas pats iš savęs sausina, ypač, jei nemokama juo teisingai naudotis. Bet jo veiksmingumas nusveria minusus. O salicilas bus veiksmingas ir nealkoholiniame pagrinde, kas yra 100 kartų geriau odai.
Na ką, pasiskaičius jūsų atsiliepimus apie Akne BP5, prieš savaitę nusipirkau, ir per kelias dienas jis man išnaikino spuogus, su kuriais kankinausi visą vasarą. Tik tept jo reikia labai mažai, nes kitaip tikrai siaubingai išsausina odą. Ten ant jo parašyta, kad naikina inkštirus, bet nosį tept bijau, nes paraudonuoja. Tai nežinau, gal bandyt kas antrą dieną, ar geriau išvis palikt tą nosį ramybėj?
QUOTE(himalaia @ 2011 09 22, 19:48)
Pavienius karts nuo karto galima patept tuo salicilo spiritu, bet ne visą veidą.
Matai, benzoilo peroksidas pats iš savęs sausina, ypač, jei nemokama juo teisingai naudotis. Bet jo veiksmingumas nusveria minusus. O salicilas bus veiksmingas ir nealkoholiniame pagrinde, kas yra 100 kartų geriau odai.
tai mesiu aš jį lauk tada
QUOTE(Mirtenė @ 2011 09 24, 04:37)
Na ką, pasiskaičius jūsų atsiliepimus apie Akne BP5, prieš savaitę nusipirkau, ir per kelias dienas jis man išnaikino spuogus, su kuriais kankinausi visą vasarą. Tik tept jo reikia labai mažai, nes kitaip tikrai siaubingai išsausina odą. Ten ant jo parašyta, kad naikina inkštirus, bet nosį tept bijau, nes paraudonuoja. Tai nežinau, gal bandyt kas antrą dieną, ar geriau išvis palikt tą nosį ramybėj?
Tepk ir nosį, tik bandyk rečiau. Jei kasdien raudonuoja- bandyk kas antrą dieną. Jei kas antrą netinka- bandyk po porą valandų, tada nuplaut. Tada ilgint laiką, kai oda pripranta. Benzoilo peroksidas yra vaistas, tai ir elgtis su juo reikia atitinkamai, pagal instrukcijas ir odos poreikius.
QUOTE(Young @ 2011 09 24, 05:58)
tai mesiu aš jį lauk tada
Na, galima, jei ne ant viso veido, tai iš bėdos ant pavienių spuogelių, nugaros, krūtinės sunaudoti. Nebūtina mesti lauk. Ypač, jei finansai nesitaško per kraštus. Galima kokius kosmetinius šepetukus tuo spiritu dezinfekuot ir t.t. Man asmeniškai labai nepatinka priemones per petį mest, visada joms kokią nors paskirtį sugalvoju
Man giluminiu spuogu ties zandikaulio linija priaugo Praejusia ziema buvo taip,tai iki pavasario issigydziau kazkaip,dabar vel atsirado Idomu nuo ko cia nes niekad sitoj vietoj spuogu nesu turejus Bandysiu sita- http://belkosmetik.c...sh/94/9444m.jpg Teebaum tepaliuka nusipirkt,gal pades