Va va, aš irgi labai jautrus žmogus, dabar su amžium jau kiek ramesnė ir galiu nerodyti to jautrumo, bet daug ką labai imu į širdį, ilgai kamuojuosi, graužiuosi... Ir taip pat man viskas turi būti manyje ir aplink tobulina, kaip sūnus sako, tu jei koks puodelis neišplautas, tai visą naktį nemiegosi
Aš ir galvos odos dermatitu susirgau po skyrybų, tada iš karto supratau, kad nuo nervų viskas, bet nors šita liga visiškai neišgydoma, ją sugebėjau pažaboti ir sutvarkyti taip, kad man gyvenimo negadina. O spuogai dar nenugalėti
Šiandien dėl viso pikto nusipirkau betadino ir benzolio peroksido, kovosiu su kūno vargais ir žiūrėsiu kaip ten toliau su veidu bus. Dar užsiregistravau pas ginekologę išsitirti hormonus, nors jau esu ne kartą tyrusis, bet po paskutinių tyrimų praėjo metai, gal kas ir pasikeitė
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 17, 01:14)
Šiandien dėl viso pikto nusipirkau betadino ir benzolio peroksido, kovosiu su kūno vargais ir žiūrėsiu kaip ten toliau su veidu bus. Dar užsiregistravau pas ginekologę išsitirti hormonus, nors jau esu ne kartą tyrusis, bet po paskutinių tyrimų praėjo metai, gal kas ir pasikeitė
O skydliaukės hormonų nebandėt tirtis?
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 17, 01:41)
O skydliaukės hormonų nebandėt tirtis?
Bandžiau. Tyriausi prieš du metus, tada nustatė, kad kažkokio hormono kiek mažoka (bet dar normoje). Per pakartotinius tyrimus po mėnesio jau nustatė, kad tiroksinas šiek tiek virš normos. Vėl darė jau išsamius tyrimus (siuntė į Santariškes), nustatė, kad viskas normoje. Dėl viso pikto liepė naudoti joduotą druską (ją ir taip vartoju, pagert vitaminų, kurių sudėtyje yra jodo. Prieš nepilnus metus (rudenį) apylinkės gydytoja vėl nusiuntė tyrimams dėl skydliaukės, viskas normos ribose. Man dažnokai įtarinėja skydliaukę, nes esu mažo svorio, jautri, labai greitai plaka širdis, vienu metu stipriai slinko plaukai, standus kaklas. Bet kiek darė echoskopijų ar tyrimų, nieko blogo nerado
Aš susidarau nuomonę, kad mes visos jautruolės čia susirinkusios, reikėtų mums gerų ilgų atostogų kokioj negyvenamoj saloj: jokių darbų ir jokių veidrodžių
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 17, 07:50)
Aš susidarau nuomonę, kad mes visos jautruolės čia susirinkusios, reikėtų mums gerų ilgų atostogų kokioj negyvenamoj saloj: jokių darbų ir jokių veidrodžių
tai as busiu isimtis tikrai nesu jautri. gilioj jaunystej, paauglystej buvau daug jautresne.. bet tada spuogu nebuvo. dabar gi su metais ir su gyvenimiska patirtim kiek jos ten bebutu, pasidariau kazkokia atbukus ir visai niekam nejautri.. kartais net paciai baisu.. ale spuogai atsirado taigi vel ta taisykle islenda, kad kiekvienam savos priezastys ir kiekvienam skirtingai
QUOTE(Eleina @ 2011 07 17, 11:09)
tai as busiu isimtis tikrai nesu jautri. gilioj jaunystej, paauglystej buvau daug jautresne.. bet tada spuogu nebuvo. dabar gi su metais ir su gyvenimiska patirtim kiek jos ten bebutu, pasidariau kazkokia atbukus ir visai niekam nejautri.. kartais net paciai baisu.. ale spuogai atsirado taigi vel ta taisykle islenda, kad kiekvienam savos priezastys ir kiekvienam skirtingai
Anksčiau rašėt, kad patiriat stresą: tai tie patys nervai
Vargu. Vos prieš porą dienų grįžau iš atostogų, kur beveik jokio makiažo, jokių nervų. Bet per tą laiką spėjo keli spuogeliai išdygti vis tiek. Užgijo visi atostogų pabaigoje ir namo grįžau tik jau su dėmėmis po jų (kas man labiausiai ir nepatinka).
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 17, 14:19)
Anksčiau rašėt, kad patiriat stresą: tai tie patys nervai
na taip, streso patiriu tada zinoma nervinuos ir bunu pikta.. aisku, cia tie patys neigiami jausmai
ir i mane prasom irgi TU
nors kita vertus dabar pagalvojau.. Kad visada to streso buvo buvo laikas kai jo buvo net stipriai daugiau. ale tiek spuogu gyvenime nesu turejus arba cia rimtai kazkokia rimta infekcija, arba kazkas su kokiais hormonais negerai
Gal kas gėrėt minocyclina? Kaip regavo jūsų oda į jį?
Aš kiekvieną dieną apie tai pagalvoju...
Ištremkit mane kas nors į negyvenamą salą, privalumas, - jei būtų robinzonas
QUOTE(Young @ 2011 07 17, 19:19)
Ištremkit mane kas nors į negyvenamą salą, privalumas, - jei būtų robinzonas
Robinzonas - krepšininkas?
Dievaži, kenčiu nuo pat 14 metų ir taip nežmoniškai įgriso... Ko tik nedariau - kur tik nebuvau. Man visada kyla tie giluminiai, kuriuos skauda kaip kokį velnią. Prieš du metus, kai man ir buvo 14 ir kai tik jie pradėjo mane pulti, tai taip išsigandau, kad į mokyklą neidavau, kol dingdavo tos depresijos. Šiuo metu tikrai labai nuotaiką sugadina, bet ką darysi. Prieš metus buvau pas taip visų išgirtą Balevičienę, bet ji man išrašė tik iš išorės "gydyti" tuos spuogus. Bet galiausiai po 3 mėnesių atsibodo mokėti 100 ir daugiau litų už vieną apsilankymą, o dar ir papildomai tepalus ir t.t. reikėjo pirkti. Išrašė Acne BP5, bet jis man iki skausmo nusausino odą, vėliau kelis tepaliukus su receptais, o galiausiai antibiotikus, bet turbūt hormonai ima viršų.. Taigi nuo šių metų birželio pradėjau vaikščioti į holistinės medicinos kabinetą, o dar tiksliau - dėles. Pradėjau jas dėtis, nes tėtis rekomendavo, tačiau didesnio poveikio be to, kad nuotaika pagerėjo lyg ir nematau, gal dėl to, kad tik penkis kartus buvau, bet nuotaiką pakėlė ir dėl to bent jau neskauda taip širdies dėl tų nesąmonių. Bet tame centre dirbantis daktaras ir tuo pačiu gydyklos direktorius man patiko savo požiūriu, kad viską reikia keisti kardinaliai - tai yra pakeisti savo mitybą, tada organizmas susireguliuos ir spuogai daugiau nebeaugs. Taigi, išbraukiau iš savo gyvenimo sausainius, bandeles, batonus, šokoladus, pieną (nes jis žarnyne virsta į medžiagą, kuri yra panaši į klijus ir dėl to lengviau prilimpa ir rūgsta maistas, šlakai). Ir dabar tereikia laukti, nors ką darysi, mano gyvenimas toks liūdnas, kad jį pasaldinu kartą į savaitę kokiu nors sausainėliu, bet dažniausiai sugebu atsispirt tėvų ir draugių siūlomoms bandelėms, sūreliams, nes jie galvoja, kad aš kenčiu, nors visa, ko aš norėčiau, kad jie patys manęs nekankintų su tom bandelėm ir saldainiais...
Taigi stengiuosi laukti teigiamų rezultatų, nes juk tik mėnuo praėjo, bet gydymų patenkinta, nors mano tėvai vėl sako, kad kaip ir Balevičienė, šitie nori iš jų pinigus traukti, bet visi jiems tokie greičiausiai.
Taigi stengiuosi laukti teigiamų rezultatų, nes juk tik mėnuo praėjo, bet gydymų patenkinta, nors mano tėvai vėl sako, kad kaip ir Balevičienė, šitie nori iš jų pinigus traukti, bet visi jiems tokie greičiausiai.