Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(FoxLady @ 2011 09 12, 13:48)
Labai sudomino, kazin kokio stiprumo cia ir kiek lasiuku lasinti i kaukes ar kremus g.gif Raso jog ir i sampunus tinka

"Rekomenduojama dozė - 5-15 proc. produkto koncentracijos". aš į arbatinį šaukštelį molio kaukės lašinčiau lašelį - du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 11, 14:39)
Ir kaip naikinti tuos patamsejusisu odos plotelius po spuogo?

Naudoju Rasos krema-geli su rugstimis, spuogeliams gal kiek ir padeda, bet demeliu nepasviesina, ko tikejausi is rugsciu  g.gif

as tokiom zaizdelem, demelem po spuogo naudoju cinko tepala, jis skatina odos atsinaujinima. Na efektas labai ryskus nebus, ji gal tikslingiau naudoti dar kai spuogas visai neuzgijes, na pvz dezinfekuoji arbatmedzio aliejum ar kokia kita priemone,o spuogui apmirus biggrin.gif tepti ta cinko tepala, tada pastebejau , kad greiciau sugyja ir nelieka demeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 12 rugsėjo 2011 - 14:49
o kas kiek laiko ,jei einate,jus lankotes pas kosmetologe? ar yra koks efektas spuogams,as db noriu eiti,bet nezinau ar verta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 12 rugsėjo 2011 - 18:14
QUOTE(kumiko @ 2011 09 12, 18:59)
o kas kiek laiko ,jei einate,jus lankotes pas kosmetologe? ar yra koks efektas spuogams,as db noriu eiti,bet nezinau ar verta..

As einu karta per menesi, tikrai graziau veidukas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 09 12, 16:48)
as tokiom zaizdelem, demelem po spuogo naudoju cinko tepala, jis skatina odos atsinaujinima. Na efektas labai ryskus nebus, ji gal tikslingiau naudoti dar kai spuogas visai neuzgijes, na pvz dezinfekuoji arbatmedzio aliejum ar kokia kita priemone,o  spuogui apmirus  biggrin.gif  tepti ta cinko tepala, tada pastebejau , kad greiciau sugyja ir nelieka demeles.

Aha, cinkas tinka dėmelių šviesinimui, tačiau bent mano turimas tepalas riebaliukas ir paraffinum liquidum (mineral oil) sudėtyje doh.gif , tai reiktų atsargiai su problemine oda.
Pažiūrėjau, kad ir kiti panašaus tipo yra tuo pačiu pagrindu pagaminti.. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 rugsėjo 2011 - 09:24
[quote=Victorious,2011 09 13, 10:11]
Aha, cinkas tinka dėmelių šviesinimui, tačiau bent mano turimas tepalas riebaliukas ir paraffinum liquidum (mineral oil) sudėtyje doh.gif , tai reiktų atsargiai su problemine oda.
Pažiūrėjau, kad ir kiti panašaus tipo yra tuo pačiu pagrindu pagaminti.. unsure.gif

as Weledos vaikiska krema su cinku visa tubika esu sunaudojus (jis naturalus), tai ta pati ka miss.elle galeciau pasakyti, kad cinkas padeda greiciau gyti dar neuzgijusiam spuogui, pacio spuogo jis nepanaikins, nebent jie tokie uzdegiminiai butu (pas mane vis atsiranda keli vienoj vietoj ties smakru tai va cinko tepalas pagelbedavo tokiem dariniam).
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 09 13, 11:57)
as Weledos vaikiska krema su cinku visa tubika esu sunaudojus

Kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 13, 11:33)
Kokia jo kaina?

apie 25 lt , jo yra 75 ml, pabaigus jy sakiau tikrai pirksiu dar, bet taip ir pamirsau, dabar atsiminus reiks nusipirkt, nes tikrai man jis ne karta pagelbejas buvo.
Atsakyti
Merginos,ar esat kuri naudojusios Benzoyl Peroxyde tepala?jo yra 2.5%,5%,ir 10%.As turiu 10%,nes vaistinej neturejo silpnesio blush2.gif Jis yra butent aknei gydyti.as siuometu UK,tai nezinau ar yra jo lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2011 09 13, 17:18)
Merginos,ar esat kuri naudojusios Benzoyl Peroxyde tepala?jo yra 2.5%,5%,ir 10%.As turiu 10%,nes vaistinej neturejo silpnesio blush2.gif Jis yra butent aknei gydyti.as siuometu UK,tai nezinau ar yra jo lt g.gif

yra ir lietuvoj. ir apie ji sitoj temoj labai daug kalbeta smile.gif paskaitykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 13, 10:11)
Aha, cinkas tinka dėmelių šviesinimui, tačiau bent mano turimas tepalas riebaliukas ir  paraffinum liquidum (mineral oil) sudėtyje doh.gif , tai reiktų atsargiai su problemine oda.

na savo as pirkau gamybineje vaistineje, ten kur tas suplaktines gamina ir pan. Kainavo 7 LT. speju , kad jis neturi jokiu 'priemaisu',nes sudetis :Ung.Zinci 25,0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 13 rugsėjo 2011 - 21:51
QUOTE(miss.elle @ 2011 09 13, 23:50)
na savo as pirkau gamybineje vaistineje, ten kur tas suplaktines gamina ir pan. Kainavo  7 LT. speju , kad jis neturi jokiu 'priemaisu',nes sudetis :Ung.Zinci 25,0

Tai spiritiniu pagrindu greičiausiai g.gif.
Atsakyti