Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eljerny @ 2011 09 11, 14:39)
Kodel visada pries mmm, spuogeliai kyla tuoj pacioj vietoje, pvz, is desines smakro puses, ie veliau lieka tamsios demeles  doh.gif Ar toje vietoje oda uzkresta kazkuo, ar kas yra? Ir kaip naikinti tuos patamsejusisu odos plotelius po spuogo?

Naudoju Rasos krema-geli su rugstimis, spuogeliams gal kiek ir padeda, bet demeliu nepasviesina, ko tikejausi is rugsciu  g.gif

Tai nusipirk kita geli su rugstim brangesni ir pamatysi rezultata labai greit. As turiu toki 150lt. bet uztenka pusmeciui ir ilgiau. reik patept pries miega, 2-3d ir demes isnyksta . Jis turiu ne tik rugsciu, bet ir daug kitokiu geru medziagu odos atnaujinimui, regeneruoja odos lasteles tiesiog thumbup.gif negaliu atsidziaugt. tik ji reik uzsisakinet , nes parduotuvese joneimanoma rast. http://www.vision.lt...el/description/ negalvok, kad pareklamuot noriu, nes as nezadu uzsakinet niekam ir ne as platinu, jei patiks aprasymas , pacios susirasit kas platina ir nusipirksit:) man asmeniskai jis pats geriausias dalykas odai.
Atsakyti
Man labai padejo nuo spuogu sios priemones Rasos prausiklis ir tonikas
http://www.biok.lt/l...neiodai?pid=348
ir nakciai tepdavau super drekinanti kremuka is sios linijos http://www.epolis.lt...reke/id/158967/
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 09 11, 16:50)
ir nakciai tepdavau super drekinanti kremuka is sios linijos http://www.epolis.lt...reke/id/158967/

Pavadinimas "superdrėkinantis" ar tikrai super drėkino? smile.gif
Atsakyti
Nu va, jau daugiau isbandziau ta kremuka Teebaum koncentrat s maslom biggrin.gif nu man jis tinka ir patinka zinokit bigsmile.gif toks uztepi ir uzdziuna su laiku.. as dedu ant nakties dazniausia, kad vyro labai negasdint.. biggrin.gif bet seip man tikrai veikia, spuogas padziuna, paraudima nuima, patinima.. zodziu veikia. Gal cia aisku ir nuo spuogu priklauso, bet man tinka tas arbatmedis, cinka ir molis jame thumbup.gif
Atsakyti
O kokia kaina Teebaum? Man jau jo reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 11, 17:00)
O kokia kaina Teebaum? Man jau jo reikia biggrin.gif

Bet as visada apsidraudziu, kad jei tinka man, tai nereiskia, kad tiks ir kitiem.. biggrin.gif turek omeny! apie 7lt kazkur.. tai jei ir netiks gal labai sirdies neskaudes.. man tai kol kas geras jis bigsmile.gif nes pastaruoju metu naudojau 100% arbatmedzio alieju, tai nelabai jau ir padejo, nes priprato jau gal.. norejau kazko naujo.. man kai nedaug tu spuogu tai gelbeja..
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 11, 14:56)
Pavadinimas "superdrėkinantis" ar tikrai super drėkino? smile.gif

Na man is ties pasiteisino sis kremukas,nes naudojant tonika su Aha rugstimi,ir prausikli su BHA ,oda imdavo sauseti,lupinetis,nor oda itin riebi,su issipletusiomis poromis,tad krema tepu tik viena kart nakciai ,dienos metu netepu nieko isskyrus nuvalau veida toniku ,pudra ir ttt.
Galiu tvirtai pasakyti kad po savaites naudojimo oda zenkliai pagrazejo,palygejo taip stipriai neberia spuogai,o jei isberia tai vienas kitas ir tas toks mazas kurio beveik nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 11, 14:39)
Kodel visada pries mmm, spuogeliai kyla tuoj pacioj vietoje, pvz, is desines smakro puses, ie veliau lieka tamsios demeles  doh.gif Ar toje vietoje oda uzkresta kazkuo, ar kas yra? Ir kaip naikinti tuos patamsejusisu odos plotelius po spuogo?

Naudoju Rasos krema-geli su rugstimis, spuogeliams gal kiek ir padeda, bet demeliu nepasviesina, ko tikejausi is rugsciu  g.gif

pas mane ant smakro irgi prieš/per PMS irgi spuogas susiformuoja. Man atrodo, kad to niekaip neatsikratysiu, reik susitaikyt.
Rasos kremas - gelis su BHA. AHA rūgštis balina smile.gif

QUOTE(masakra @ 2011 09 11, 15:34)
Jis turiu ne tik rugsciu, bet ir daug kitokiu geru medziagu odos atnaujinimui, regeneruoja odos lasteles tiesiog thumbup.gif  negaliu atsidziaugt. tik ji reik uzsisakinet , nes parduotuvese joneimanoma rast. http://www.vision.lt...el/description/ negalvok, kad pareklamuot noriu, nes as nezadu uzsakinet niekam ir ne as platinu, jei patiks aprasymas , pacios susirasit kas platina ir nusipirksit:) man asmeniskai jis pats geriausias dalykas odai.

kokių rūgščių?
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 09 11, 14:34)
http://www.vision.lt...el/description/ negalvok, kad pareklamuot noriu, nes as nezadu uzsakinet niekam ir ne as platinu, jei patiks aprasymas , pacios susirasit kas platina ir nusipirksit:) man asmeniskai jis pats geriausias dalykas odai.

Pirma, aprasyme apuie produkta neradau nieko tinkamo sau ir savo problemai.
Antra, uzsimena apie prancuziska produkta, pati esu FR, pagooglinau, bet cia net pedsaku nera apie tokia kosmetika doh.gif arba visai nepopuliari unsure.gif
Aciu uz pasiulyma 4u.gif jei jums tinka puiku, bet ieskosiu kitu priemoniu smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 09 12, 09:06)
pas mane ant smakro irgi prieš/per PMS irgi spuogas susiformuoja. Man atrodo, kad to niekaip neatsikratysiu, reik susitaikyt.
Rasos kremas - gelis su BHA. AHA rūgštis balina  smile.gif
kokių rūgščių?

Dekui uz info 4u.gif Tai reikia pasidometi AHA rugstimis g.gif

Vakar is nevilties tas demeles patepiau citrinos grezineliu, truputi griauze, daznai taip daryti negalima, bet ryte oda tikrai buvo sviesesne bigsmile.gif Bandysiu lasinti truputi citrinos sulciu i molio kaukes g.gif Ar koki karta per savaite citrinos sultimis tepti tamsius demelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 12, 10:19)
Dekui uz info  4u.gif Tai reikia pasidometi AHA rugstimis  g.gif

Vakar is nevilties tas demeles patepiau citrinos grezineliu, truputi griauze, daznai taip daryti negalima, bet ryte oda tikrai buvo sviesesne  bigsmile.gif Bandysiu lasinti truputi citrinos sulciu i molio kaukes  g.gif Ar koki karta per savaite citrinos sultimis tepti tamsius demelius  g.gif

yra AHA vaisių rūgšties pirkt atskirai, į molio kaukes labai gerai palašint būtų. Citrina irgi gerai, šviesina odą smile.gif
Atsakyti
O gal turite kokia efektyvia priemone tokio tipo spuogam gydyti: realiai gumbo nesimato,tik rasvas plotas,bet kai palieti zirnio dydzio guzelis ,truputi skauda palietus,isspausti neiseina
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 12, 09:28)
yra AHA vaisių rūgšties pirkt atskirai, į molio kaukes labai gerai palašint būtų. Citrina irgi gerai, šviesina odą  smile.gif

Labai sudomino, kazin kokio stiprumo cia ir kiek lasiuku lasinti i kaukes ar kremus g.gif Raso jog ir i sampunus tinka
Atsakyti