Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Ačiū visoms už patarimus. smile.gif Vakar vakare ir šiandien atsikėlusi pavaliau tuos parazitus vandenilio peroksidu. Iš pradžių tie odos ploteliai ant kaklo raudoni raudoni buvo, paskui aprimo... lyg ir padėjo truputį, šiandien vakare dar patepliosiu. Kažkada šitas peroksidas labai pasitarnavo pavienius spuogus ant veido naikinant. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 10, 18:10)
Ačiū visoms už patarimus. smile.gif  Vakar vakare ir šiandien atsikėlusi pavaliau tuos parazitus vandenilio peroksidu. Iš pradžių tie odos ploteliai ant kaklo raudoni raudoni buvo, paskui aprimo... lyg ir padėjo truputį, šiandien vakare dar patepliosiu. Kažkada šitas peroksidas labai pasitarnavo pavienius spuogus ant veido naikinant. smile.gif

jau geriau tepti tokiu skysciu vaistinej gaminamu, nezinau , kaip kituose miestuose, bet manau turetu irgi but, klp tai Debreceno vaistinej gamina, gali megint nueit i kokia vaistine ir paklaust ar gamina specialu tirpala nuo spuogu:) jis thumbup.gif ne vienas zmogus ji gyre . 100 kart geriau uz kakzoki peroksida. kaina tik 13lt.
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 09 10, 18:18)
jau geriau tepti tokiu skysciu vaistinej gaminamu, nezinau , kaip kituose miestuose, bet manau turetu irgi but, klp tai Debreceno vaistinej gamina, gali megint nueit i kokia vaistine ir paklaust ar gamina specialu tirpala nuo spuogu:) jis  thumbup.gif  ne vienas zmogus ji gyre . 100 kart geriau uz kakzoki peroksida. kaina tik 13lt.

Peroksido kaina 2 litai biggrin.gif , nes jo sudėty vanduo ir deguonis. Žmonės juo dantis balina ir žaizdas gydo, dėl to ir gulėjo namuose nenumatytiems atvejams. smile.gif Nueisiu pirmadienį į vaistinę, pažiūrėsiu, ką sakys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 09 10, 16:27)
Man tai nepatiko, oda trauke nuo jo  ax.gif

drinks_cheers.gif Man irgi labai traukė odą nuo Rasos serumo. Ne nuo pat pirmo pabandymo, bet gal po kokių 4-5 dienų išlindo baisus diskomfortas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 rugsėjo 2011 - 18:22
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 10, 20:21)
drinks_cheers.gif  Man irgi labai traukė odą nuo Rasos serumo. Ne nuo pat pirmo pabandymo, bet gal po kokių 4-5 dienų išlindo baisus diskomfortas doh.gif

Taip ale stagrina, nors jis ir yra daugiau stangrinamasis nei drėkinamasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2011 - 18:33
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 10, 16:16)
šitas drinks_cheers.gif

nesupratau šitoj vietoj nieko  g.gif
dėl organizmo valymų. Aš dariausi porą kartų. Gėriau miltelius iš vaistinės, ir kartą dariau tokį kokteilį:
2 litrai vandens
citrina
šaukštas druskos
šlakelis aliejaus

ant tuščio skrandžio, per valandą reik išgert. Šitas gerai suveikė. O dariausi valymus irgi tikėdama, kad organizmas išsivalys ir spuogų neliks. Naivi buvau, bet jau buvo beviltiška situacija.  O gert šitą kokteilį gali tik labai stiprūs žmonės  biggrin.gif

Vitulka, o ka sitas kokteilis duoda? ta prasme po jo nereikia i tualeta eit (na kad ir priverstinai? biggrin.gif ) nereikia dar kazko special daryt? biggrin.gif nes atrodo jokiu nevalgomu ar neskaniu ingredientu nera biggrin.gif gal galima konkreciau, kaip ten ka daryt su sito uztaiso gerimu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 10, 20:26)
Taip ale stagrina, nors jis ir yra daugiau stangrinamasis nei drėkinamasis.

Pabandykit dar "ant viršaus" kokį drėkinantį kremą tepti. Serumai turi savybę sustiprinti drėkiklio poveikį.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 10, 17:17)
O ar tiktu probleminos odos drekinimui Rasos serumas is brandzios odos linijos? Tas vandeukas neturetu kimsti poru ir riebinti veido ax.gif Visos tos priemones nuo spuogu labai issausino veida, nezinau koki drekikli rinktis doh.gif

man irgi nepatiko, traukdavo odą, drėkinimo neužteko schmoll.gif Christina Theraskin +Hyaluronic Acid serumas giriamas, nesu skaičius blogų atsiliepimų forume, bet jo kaina apie 90 lt dabar

QUOTE(Eleina @ 2011 09 10, 19:27)
Vitulka, o ka sitas kokteilis duoda? ta prasme po jo nereikia i tualeta eit (na kad ir priverstinai? biggrin.gif ) nereikia dar kazko special daryt? biggrin.gif nes atrodo jokiu nevalgomu ar neskaniu ingredientu nera biggrin.gif gal galima konkreciau, kaip ten ka daryt su sito uztaiso gerimu ?  4u.gif

valo organizmą, aš per keturis kartus/1val., berods, sugėriau. Jau po pirmo gėrimo taip pilvas pradeda gurguliuot, paskui seka WC, bet dieną reik paskirt, nes valosi ilgai. Valgyt tikrai nesinori, į vakarą jogurtą atsimenu suvalgiau smile.gif O ėjimas į WC galbūt priklauso nuo to, kiek organizmas užterštas...
bet skonis tikrai bjaurus wacko.gif bet šitas kokteilis geriau nei milteliai iš vaistinės.

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 11, 12:16)
Christina Theraskin +Hyaluronic Acid serumas giriamas, nesu skaičius blogų atsiliepimų forume, bet jo kaina apie 90 lt dabar

Vitulka, o gal žinai kur galima nusipirkti Christina serumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 11, 12:27)
Vitulka, o gal žinai kur galima nusipirkti Christina serumo? 4u.gif

ebay.com, ekaterina_daikinee79 http://www.ebay.co.u...e0#ht_913wt_905. paskaičiavau, kad su siuntimu apie 73 lt, kai aš buvau sugalvojus pirkt virš 90 lt kainavo doh.gif apie ją Christinos temoj užsiminė.
ir yra viena narė, kuri turi Christina priemonių, dėl kainų jos teirautis. Jei ką, AŽ ax.gif
Atsakyti
Kodel visada pries mmm, spuogeliai kyla tuoj pacioj vietoje, pvz, is desines smakro puses, ie veliau lieka tamsios demeles doh.gif Ar toje vietoje oda uzkresta kazkuo, ar kas yra? Ir kaip naikinti tuos patamsejusisu odos plotelius po spuogo?

Naudoju Rasos krema-geli su rugstimis, spuogeliams gal kiek ir padeda, bet demeliu nepasviesina, ko tikejausi is rugsciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 11, 14:39)
Kodel visada pries mmm, spuogeliai kyla tuoj pacioj vietoje, pvz, is desines smakro puses, ie veliau lieka tamsios demeles  doh.gif Ar toje vietoje oda uzkresta kazkuo, ar kas yra? Ir kaip naikinti tuos patamsejusisu odos plotelius po spuogo?

Naudoju Rasos krema-geli su rugstimis, spuogeliams gal kiek ir padeda, bet demeliu nepasviesina, ko tikejausi is rugsciu  g.gif

yra tam tikros veido zonos, kuriose kyla spuogai del ivairiu organu negalavimu, moteriskiems negalavimams priklauso smakras smile.gif
Atsakyti