Ačiū visoms už patarimus. Vakar vakare ir šiandien atsikėlusi pavaliau tuos parazitus vandenilio peroksidu. Iš pradžių tie odos ploteliai ant kaklo raudoni raudoni buvo, paskui aprimo... lyg ir padėjo truputį, šiandien vakare dar patepliosiu. Kažkada šitas peroksidas labai pasitarnavo pavienius spuogus ant veido naikinant.
QUOTE(milė. @ 2011 09 10, 18:10)
Ačiū visoms už patarimus. Vakar vakare ir šiandien atsikėlusi pavaliau tuos parazitus vandenilio peroksidu. Iš pradžių tie odos ploteliai ant kaklo raudoni raudoni buvo, paskui aprimo... lyg ir padėjo truputį, šiandien vakare dar patepliosiu. Kažkada šitas peroksidas labai pasitarnavo pavienius spuogus ant veido naikinant.
jau geriau tepti tokiu skysciu vaistinej gaminamu, nezinau , kaip kituose miestuose, bet manau turetu irgi but, klp tai Debreceno vaistinej gamina, gali megint nueit i kokia vaistine ir paklaust ar gamina specialu tirpala nuo spuogu:) jis ne vienas zmogus ji gyre . 100 kart geriau uz kakzoki peroksida. kaina tik 13lt.
QUOTE(masakra @ 2011 09 10, 18:18)
jau geriau tepti tokiu skysciu vaistinej gaminamu, nezinau , kaip kituose miestuose, bet manau turetu irgi but, klp tai Debreceno vaistinej gamina, gali megint nueit i kokia vaistine ir paklaust ar gamina specialu tirpala nuo spuogu:) jis ne vienas zmogus ji gyre . 100 kart geriau uz kakzoki peroksida. kaina tik 13lt.
Peroksido kaina 2 litai , nes jo sudėty vanduo ir deguonis. Žmonės juo dantis balina ir žaizdas gydo, dėl to ir gulėjo namuose nenumatytiems atvejams. Nueisiu pirmadienį į vaistinę, pažiūrėsiu, ką sakys.
QUOTE(Mintee @ 2011 09 10, 16:27)
Man tai nepatiko, oda trauke nuo jo
Man irgi labai traukė odą nuo Rasos serumo. Ne nuo pat pirmo pabandymo, bet gal po kokių 4-5 dienų išlindo baisus diskomfortas
QUOTE(Ingėnas @ 2011 09 10, 20:21)
Man irgi labai traukė odą nuo Rasos serumo. Ne nuo pat pirmo pabandymo, bet gal po kokių 4-5 dienų išlindo baisus diskomfortas
Taip ale stagrina, nors jis ir yra daugiau stangrinamasis nei drėkinamasis.
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 10, 16:16)
šitas
nesupratau šitoj vietoj nieko
dėl organizmo valymų. Aš dariausi porą kartų. Gėriau miltelius iš vaistinės, ir kartą dariau tokį kokteilį:
2 litrai vandens
citrina
šaukštas druskos
šlakelis aliejaus
ant tuščio skrandžio, per valandą reik išgert. Šitas gerai suveikė. O dariausi valymus irgi tikėdama, kad organizmas išsivalys ir spuogų neliks. Naivi buvau, bet jau buvo beviltiška situacija. O gert šitą kokteilį gali tik labai stiprūs žmonės
nesupratau šitoj vietoj nieko
dėl organizmo valymų. Aš dariausi porą kartų. Gėriau miltelius iš vaistinės, ir kartą dariau tokį kokteilį:
2 litrai vandens
citrina
šaukštas druskos
šlakelis aliejaus
ant tuščio skrandžio, per valandą reik išgert. Šitas gerai suveikė. O dariausi valymus irgi tikėdama, kad organizmas išsivalys ir spuogų neliks. Naivi buvau, bet jau buvo beviltiška situacija. O gert šitą kokteilį gali tik labai stiprūs žmonės
Vitulka, o ka sitas kokteilis duoda? ta prasme po jo nereikia i tualeta eit (na kad ir priverstinai? ) nereikia dar kazko special daryt? nes atrodo jokiu nevalgomu ar neskaniu ingredientu nera gal galima konkreciau, kaip ten ka daryt su sito uztaiso gerimu ?
QUOTE(Victorious @ 2011 09 10, 20:26)
Taip ale stagrina, nors jis ir yra daugiau stangrinamasis nei drėkinamasis.
Pabandykit dar "ant viršaus" kokį drėkinantį kremą tepti. Serumai turi savybę sustiprinti drėkiklio poveikį.
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 10, 17:17)
O ar tiktu probleminos odos drekinimui Rasos serumas is brandzios odos linijos? Tas vandeukas neturetu kimsti poru ir riebinti veido Visos tos priemones nuo spuogu labai issausino veida, nezinau koki drekikli rinktis
man irgi nepatiko, traukdavo odą, drėkinimo neužteko Christina Theraskin +Hyaluronic Acid serumas giriamas, nesu skaičius blogų atsiliepimų forume, bet jo kaina apie 90 lt dabar
QUOTE(Eleina @ 2011 09 10, 19:27)
Vitulka, o ka sitas kokteilis duoda? ta prasme po jo nereikia i tualeta eit (na kad ir priverstinai? ) nereikia dar kazko special daryt? nes atrodo jokiu nevalgomu ar neskaniu ingredientu nera gal galima konkreciau, kaip ten ka daryt su sito uztaiso gerimu ?
valo organizmą, aš per keturis kartus/1val., berods, sugėriau. Jau po pirmo gėrimo taip pilvas pradeda gurguliuot, paskui seka WC, bet dieną reik paskirt, nes valosi ilgai. Valgyt tikrai nesinori, į vakarą jogurtą atsimenu suvalgiau O ėjimas į WC galbūt priklauso nuo to, kiek organizmas užterštas...
bet skonis tikrai bjaurus bet šitas kokteilis geriau nei milteliai iš vaistinės.
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 11, 12:16)
Christina Theraskin +Hyaluronic Acid serumas giriamas, nesu skaičius blogų atsiliepimų forume, bet jo kaina apie 90 lt dabar
Vitulka, o gal žinai kur galima nusipirkti Christina serumo?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 11, 12:27)
Vitulka, o gal žinai kur galima nusipirkti Christina serumo?
ebay.com, ekaterina_daikinee79 http://www.ebay.co.u...e0#ht_913wt_905. paskaičiavau, kad su siuntimu apie 73 lt, kai aš buvau sugalvojus pirkt virš 90 lt kainavo apie ją Christinos temoj užsiminė.
ir yra viena narė, kuri turi Christina priemonių, dėl kainų jos teirautis. Jei ką, AŽ
Kodel visada pries mmm, spuogeliai kyla tuoj pacioj vietoje, pvz, is desines smakro puses, ie veliau lieka tamsios demeles Ar toje vietoje oda uzkresta kazkuo, ar kas yra? Ir kaip naikinti tuos patamsejusisu odos plotelius po spuogo?
Naudoju Rasos krema-geli su rugstimis, spuogeliams gal kiek ir padeda, bet demeliu nepasviesina, ko tikejausi is rugsciu
Naudoju Rasos krema-geli su rugstimis, spuogeliams gal kiek ir padeda, bet demeliu nepasviesina, ko tikejausi is rugsciu
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 11, 14:39)
Kodel visada pries mmm, spuogeliai kyla tuoj pacioj vietoje, pvz, is desines smakro puses, ie veliau lieka tamsios demeles Ar toje vietoje oda uzkresta kazkuo, ar kas yra? Ir kaip naikinti tuos patamsejusisu odos plotelius po spuogo?
yra tam tikros veido zonos, kuriose kyla spuogai del ivairiu organu negalavimu, moteriskiems negalavimams priklauso smakras