Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(FoxLady @ 2011 09 09, 09:18)
Gal ŠIS ?
Kaip tik dabar dvigubai pigiau bigsmile.gif

Sitas sitas bigsmile.gif 4u.gif eisiu ir as pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 09, 10:24)
Aš pernai buvau užsiteršus organizmą, tai palei žandikaulį visokie guzikai buvo pridygę. Ir kilo be perstojo. Kai skrandį išsivaliau, tada ir jie praėjo. O tai tepk netepęs, niekas negelbėjo..

Aš net netepu niekuo blush2.gif , nes nežinau, kuo tepti, tiesiog prausikliu ne tik veidą, bet ir kaklą valau. Anksčiau kaklą išvis dušo želė prausdavau ir bėdų nemačiau, bet gal kartais nuo tos želė kažkaip sureagavo. Mityba šiaip nėr prasta, ypač vasarą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 09, 10:24)
Aš pernai buvau užsiteršus organizmą, tai palei žandikaulį visokie guzikai buvo pridygę. Ir kilo be perstojo. Kai skrandį išsivaliau, tada ir jie praėjo. O tai tepk netepęs, niekas negelbėjo..

Man lygiia taip pat blink.gif tai gal ir as uzsitersiau.. irgi toki palei zandikauli pilna giluminiu tokiu.. buvo tik 1 o dabar doh.gif vienas uzgija, kitas atsiranda.. pasaka be galo
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2011 09 09, 12:01)
Nelabai gražiu būdu - mama liepė nusipirkti vaistų kur geriama prieš skrandžio tyrimus (ten miltukai, per vieną vakarą reikėjo kelis litrus to tirpalo išgerti), palaksčiau į WC ir po to per kelias savaites man viskas susitvarkė.

kaip jie vadinas? blink.gif asir pabandysiu koki savaitgali, nes darbo metu tai nlb iseis lotuliukas.gif
Atsakyti
jopsikmat.. nusipirkasu cololyt milteliu.. bet as neisdrysiu ju isgert jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 09, 09:09)
Jei problemos hormoninės, tai daug nepašokinėsiu prieš tuos bėrimus, ar ne?  doh.gif  Bet vat pati nežinau, kas čia yra. Reiktų nueit išsitirti, matyt. Nors kiek iki šiol tyrimų dariausi, tai viskas taip atmestinai vyksta... schmoll.gif
Oi, kaip mane šitos putos išsausino... Ir apskritai Sebamed produktai. Turbūt skirtingi odos tipai. smile.gif

priklauso kokios tos problemos, pačiai su tam tikrais hormonais ne viskas tvarkoj jau keletą metų, bet nesveikas maistas, po visokių šventimų, kai organizmas užsiteršia nesamoningu maistu tada išlenda visokie bjaurybes ir ant kaklo ir ant smakro ir ant žandų. Aišku geriau išsistirt ir žinot priežastį,nes kitaip neišeis atsikratyt ar bent apgydyt tų spuogų visokiais kremais smile.gif

Jau trečia naktis naudoju Paula choise BHA gelį 2% tai saky2iau odai patinka tikrai,porą spuogelių tokių neužgyjančių turėjau tai beveik nebesimato ,o ir to lipnumo kaip tikėjaus labai bjauraus nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 09, 19:30)
jopsikmat.. nusipirkasu cololyt milteliu.. bet as neisdrysiu  ju isgert jauciu  lotuliukas.gif

Na gal išdrįsai? biggrin.gif tikrai įdomu, ar šitaip pravalius organizmą, ir tau odos būklė pagerėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 09, 09:18)
Nebutinai su rugstimis, nes ir reikia butent del drekinimo:)
Gal galetumet imesti jo foto 4u.gif
Papildyta:
Gal ŠIS ?
Kaip tik dabar dvigubai pigiau bigsmile.gif

šitas drinks_cheers.gif
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 09 09, 09:57)
Kremu jokiu nenaudoju nereikia, nes muilas oda tik issausina ir tada jau reikia su kremais zaisti  ax.gif

nesupratau šitoj vietoj nieko g.gif

dėl organizmo valymų. Aš dariausi porą kartų. Gėriau miltelius iš vaistinės, ir kartą dariau tokį kokteilį:
2 litrai vandens
citrina
šaukštas druskos
šlakelis aliejaus

ant tuščio skrandžio, per valandą reik išgert. Šitas gerai suveikė. O dariausi valymus irgi tikėdama, kad organizmas išsivalys ir spuogų neliks. Naivi buvau, bet jau buvo beviltiška situacija. O gert šitą kokteilį gali tik labai stiprūs žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 10, 10:46)
Na gal išdrįsai? biggrin.gif  tikrai įdomu, ar šitaip pravalius organizmą, ir tau odos būklė pagerėtų smile.gif

be sansu doh.gif lotuliukas.gif prisiskaiciau, kad labai bjauraus skonio doh.gif as ir taip vandens negaliu pakest, o jei jis dar bjauraus skonio, tai vimciosiu su kiekvienu ryjimu.. o 3l isgert reik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 10, 14:34)
be sansu  doh.gif  lotuliukas.gif prisiskaiciau, kad labai bjauraus skonio doh.gif as ir taip vandens negaliu pakest, o jei jis dar bjauraus skonio, tai vimciosiu su kiekvienu ryjimu.. o 3l isgert reik lotuliukas.gif

Nieko ten baisaus. Vienu mauku stiklinę išgeri ir tiek. Drąsiau, drambly 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 09 10, 16:53)
Nieko ten baisaus. Vienu mauku stiklinę išgeri ir tiek. Drąsiau, drambly  4u.gif

Tai stikline galiu.. ir dvi ir tris, bet ne 3l doh.gif lotuliukas.gif as ne dramblys.. as drambliukas flirt.gif
Atsakyti
O ar tiktu probleminos odos drekinimui Rasos serumas is brandzios odos linijos? Tas vandeukas neturetu kimsti poru ir riebinti veido ax.gif Visos tos priemones nuo spuogu labai issausino veida, nezinau koki drekikli rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 10, 17:17)
O ar tiktu probleminos odos drekinimui Rasos serumas is brandzios odos linijos? Tas vandeukas neturetu kimsti poru ir riebinti veido ax.gif Visos tos priemones nuo spuogu labai issausino veida, nezinau koki drekikli rinktis doh.gif

Man tai nepatiko, oda trauke nuo jo ax.gif
Atsakyti