Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 09 08, 22:19)
su rūgštim? su rūgštim nenaudoju gelių, vasarą nenoriu bijot išeit į saulę  smile.gif
aš tik Sebamed gelį naudoju, bet jis tik drėkinantis

Nebutinai su rugstimis, nes ir reikia butent del drekinimo:)
Gal galetumet imesti jo foto 4u.gif
Papildyta:
Gal ŠIS ?
Kaip tik dabar dvigubai pigiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 08, 23:19)
man Biocell kaukė netiko kažkuom atsimenu,  giluminį iššaukė ar tiesiog sutapimas. Bet daugiau nekyla ranka pirkt
gal jums BHA rūgštis netinka? būna ir taip smile.gif
o dėl Sebamed'o, gal alijošiui alergija? keista, kad skruostas, vienas, o ne veidas  g.gif

Kad aš kremus/gelius su BHA naudojau virš metų ir man jie tikrai tiko ir, kad alijošiui alergiška nepastebėjau iki šiol taip pat. Šiaip tas sebamed gelis super patinka, nenorėčiau, kad nuo jo bertų. Šiuo metu naujų spuogų nekyla, tai greičiausiai bus nuo Biocell kaukės..
Merginos, kokias drėkinančias kaukes galėtumėt rekomenduot mišriai/problematiškai odai, kad spuogų neiššauktų? nes aš dar tokios kaip ir neradus doh.gif

Atsakyti
Ateinu pasipasakoti ax.gif
Spuogu daug tikai neturiu ,pora spuogeliu ant smakro dabar uzgydau juos siuo daiktu
Naudoju ji jau ,kokie 8 metai -patenkinta thumbup.gif uzgydo uzmaskuoja smile.gif
user posted image
I savaite karta pasidarau purvo kauke veidui
user posted image
Ir dabar pradejau i diena karta naudoti sias putas ,tikrai geras daikciukas
user posted image
Nenaudoju jokio muilo, toniku,sveitikliu ir t.t. pudroms paprastoms grieztai ne . Vandeniu nuprausiu vandeniu. Kremu jokiu nenaudoju nereikia, nes muilas oda tik issausina ir tada jau reikia su kremais zaisti ax.gif
Tikrai oda nera spuoguota ,atsiranda vienas kitas spuogelis ,uzsigydau ir kuri laika vel buna ramu,nezinau genai,prieziura ar kas smile.gif Gal kam pravers mano patarimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cannelle @ 2011 09 09, 06:52)
Sveika,aš sakyčiau,akd gal kokių problemėlių organizme yra?su hormonais gal? Man buvo pradėję kilt vienu metu tik nežinu ar dėl to,kad su hrmonais problemėlių turiu ar dėl to,kad su žarnynu buvo bėdų g.gif

Jei problemos hormoninės, tai daug nepašokinėsiu prieš tuos bėrimus, ar ne? doh.gif Bet vat pati nežinau, kas čia yra. Reiktų nueit išsitirti, matyt. Nors kiek iki šiol tyrimų dariausi, tai viskas taip atmestinai vyksta... schmoll.gif

QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 09 09, 09:57)

Ir dabar pradejau i diena karta naudoti sias putas ,tikrai geras daikciukas

Oi, kaip mane šitos putos išsausino... Ir apskritai Sebamed produktai. Turbūt skirtingi odos tipai. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(milė. @ 2011 09 09, 10:09)
Jei problemos hormoninės, tai daug nepašokinėsiu prieš tuos bėrimus, ar ne?  doh.gif  Bet vat pati nežinau, kas čia yra. Reiktų nueit išsitirti, matyt. Nors kiek iki šiol tyrimų dariausi, tai viskas taip atmestinai vyksta... schmoll.gif
Oi, kaip mane šitos putos išsausino... Ir apskritai Sebamed produktai. Turbūt skirtingi odos tipai. smile.gif

o man,kaip tik labai geros,neatsirado nauju spuogu kol kas. gal mano oda siaip rieboka-man tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 09, 10:09)
Jei problemos hormoninės, tai daug nepašokinėsiu prieš tuos bėrimus, ar ne?  doh.gif 

Aš pernai buvau užsiteršus organizmą, tai palei žandikaulį visokie guzikai buvo pridygę. Ir kilo be perstojo. Kai skrandį išsivaliau, tada ir jie praėjo. O tai tepk netepęs, niekas negelbėjo..
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 09, 09:24)
Aš pernai buvau užsiteršus organizmą, tai palei žandikaulį visokie guzikai buvo pridygę. Ir kilo be perstojo. Kai skrandį išsivaliau, tada ir jie praėjo. O tai tepk netepęs, niekas negelbėjo..

Va va ir man palei zandikauli link ausies, kur seniau niekada nebudavo.. Kaip skrandi valetes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 09 09, 08:36)
Galima ir prieš, ir po. Bet drėkinant iškart prieš BP jis bus mažiau veiksmingas, nes turės prasiskverbti pro drėkiklio sluoksnį. Geriausia yra duoti laiko BP suveikti, kad ir kelias valandas, tada drėkinti. Arba drėkinti, palaukti kelias valandas, tada BP pvz nakčiai tepti.

Man logiškiau atrodo drėkinti po g.gif. Nors, pvz., "Akne BP5" naudojant, gal praverstų šiek tiek ir prieš laugh.gif. Gaila, kad pas mus visai nedidelis BP alternatyvų pasirinkimas.

Dėl rūgštinių prausiklių - efektyviausias man AHA+BHA, AHA irgi veikia, bet yra poveikis ir tik nuo BHA. Aišku, dar turbūt nuo produkto kitų sudedamųjų dalių ir pačio kokybės priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 rugsėjo 2011 - 10:50
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 09, 11:01)
Va va ir man palei zandikauli link ausies, kur seniau niekada nebudavo.. Kaip skrandi valetes? g.gif

Aš tai kiek žinau, smakras, palei žandikaulį, ir net kartais iki smilkinių kylantys giluminiai spuogai parodo ginekologines problemas...
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 09, 10:33)
Aš tai kiek žinau, smakras, palei žandikaulį, ir net kartais iki smilkinių kylantys giluminiai spuogai parodo ginekologines problemas...

Skaiciau ir as apie tas zonas. Bet saip, tie spuogai gal ne nuolatos, bet kyla ant viso veido, tai reikstu kad mano visi organai nesveiki.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 09, 11:40)
Skaiciau ir as apie tas zonas. Bet saip, tie spuogai gal ne nuolatos, bet kyla ant viso veido, tai reikstu kad mano visi organai nesveiki..  doh.gif

Ne nesveiki organai, o tiesiog gal organizmas užterštas.. prieš kelis metus, kai turėjau valios ir buvau susireguliavusi mitybą, nereikėjo mano veido odai, nei rūgščių, nei dažnų valymų, nei kremų atsargiai rinktis, o dabar kai atleidau vadžias, tai ir kyla visokie brudai doh.gif Tikrai būtų įdomu, kaip Flos organizmą valė..
Atsakyti
Nelabai gražiu būdu - mama liepė nusipirkti vaistų kur geriama prieš skrandžio tyrimus (ten miltukai, per vieną vakarą reikėjo kelis litrus to tirpalo išgerti), palaksčiau į WC ir po to per kelias savaites man viskas susitvarkė. Bet čia tikrai buvau užsiteršus organizmą, nes vasarą dirbau užsienyje, valgiau visišką š, o ant rudens viskas iškilo..
Nėra čia mano sektinas pavyzdys. Geriau valytis susireguliuojant mitybą, geriant visokias arbatėles ir t.t.
Atsakyti