Sveikos spuogeliukes
nusipirkauTeebaum toki kremuka spuogam su arbatmedziu ir cinku.. o jau kvapas kosmaras kokio jis ten stiprumo kazin.. nenusausins labai man.. gal kas naudojat?
QUOTE(amber123 @ 2011 09 08, 18:32)
nusipirkauTeebaum toki kremuka spuogam su arbatmedziu ir cinku.. o jau kvapas kosmaras
Gal galima sudėtį į eterį? Domins atsiliepimai...nenudžiovins turbūt, jei nesat jautri arbatmedžio EA
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 08, 18:51)
Gal galima sudėtį į eterį? Domins atsiliepimai...nenudžiovins turbūt, jei nesat jautri arbatmedžio EA
Noup as grynu arbatmedziu tepu.. bet galvoju gal cia dar geriau bus, nes su cinuku ir .tt
sudetis:
aqua, kaolin, cetearyl alcohol, glycerin, glycerin stearaye, titanium dioxide, talc, melaleuca alternifolia leaf oil, lavandula oil, hydroxypropyl guar, xanthan gum, ceteareth 22, palmeth2, niacinamide, yeast extract, aedulus hippocastanum (horse chestnut) seed extract, ammonium glycyrrhizate, panthenol, propylene glycol, zinc glucconate, caffeine, biotin, diazolidinyl urea, menthylparaben, propylparaben, aminomethyl propanol, disodiom edta, limonene, geraniol, linalool..
jazau kol surasiau
QUOTE(amber123 @ 2011 09 08, 17:32)
Sveikos spuogeliukes
nusipirkauTeebaum toki kremuka spuogam su arbatmedziu ir cinku.. o jau kvapas kosmaras kokio jis ten stiprumo kazin.. nenusausins labai man.. gal kas naudojat?
Jeigu kalbi apie ta, kuri reikia naudoti tik ant spuogo, t.y. lokaliniam naudojimui, tai as ji turiu ir poveikio Dar nepatinka, kad turi balto molio, tai gali naudoti tik kai buni vienai namuose, nes visas veidas taskuotas (jei spuogeliu yra ne vienas) o veliau ir nusiplauna tas molis sunkiai, reikia naudoti diskelius su toniku ar pieneliu, arba plauti visa veida Dar viska galima butu pakesti, jeigu butu poveikis, bet as jo nepastebejau.
Is pigesniu daug labiau patiko EVELINE gelis. Labai veiksmingas, bent jau man, ir yra malonios gelines konsistencijos, nebijai buti taskuota Kremas is sios linijos nepatiko, pasirode silikoninis, bet si lokaline priemone nuo spuogu tikrai verta demesio Yra Eurokos, bet as pirkau kelis kartus rusiskos kosmetikos parduotuveje
[quote=Young,2011 09 07, 19:40]
Nieko čia keisto, kad daugumai nuo BP parausta oda, būna ir luptis pradeda. Tiesiog pradžioj reikia patepti ir palikti tik kelioms valandoms (pratinti prie odos), paskui galima ir visa veidą tepti ir palikti. Iš pradžių reikėtų kas antrą dieną teptis, nu žodžiu reikia jį pratint prie odos, jei bijot paraudimo ir lupimosi. Aš tai pati pirmąsyk, kai tepiau tokiu storu sluoksniu ir ryte ir vakare, ir man nesvarbu - lupsis ar ne, svarbu spuogų nebebus
Kad pasauseja, paskui lupasi tai nieko keisto, bet jei nuo BP persti, rausta, tai negerai, jau kaip ir alergizuoja, man alergizuot po truputi pradejo, nemeciau naujojau paskui toki dermatita isivariau, kad net baigus naujoti Akne BP5 nipraejo, ismetydavo veida raudonom niestinciom demelem vos jis isausedavo, kiek as vargau, perejus prie natur kosmetikos kazkip susitvarke tas reikalas, nebeatsiranda jau tos demeles.
Nieko čia keisto, kad daugumai nuo BP parausta oda, būna ir luptis pradeda. Tiesiog pradžioj reikia patepti ir palikti tik kelioms valandoms (pratinti prie odos), paskui galima ir visa veidą tepti ir palikti. Iš pradžių reikėtų kas antrą dieną teptis, nu žodžiu reikia jį pratint prie odos, jei bijot paraudimo ir lupimosi. Aš tai pati pirmąsyk, kai tepiau tokiu storu sluoksniu ir ryte ir vakare, ir man nesvarbu - lupsis ar ne, svarbu spuogų nebebus
Kad pasauseja, paskui lupasi tai nieko keisto, bet jei nuo BP persti, rausta, tai negerai, jau kaip ir alergizuoja, man alergizuot po truputi pradejo, nemeciau naujojau paskui toki dermatita isivariau, kad net baigus naujoti Akne BP5 nipraejo, ismetydavo veida raudonom niestinciom demelem vos jis isausedavo, kiek as vargau, perejus prie natur kosmetikos kazkip susitvarke tas reikalas, nebeatsiranda jau tos demeles.
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 08, 19:39)
Jeigu kalbi apie ta, kuri reikia naudoti tik ant spuogo, t.y. lokaliniam naudojimui, tai as ji turiu ir poveikio Dar nepatinka, kad turi balto molio, tai gali naudoti tik kai buni vienai namuose, nes visas veidas taskuotas (jei spuogeliu yra ne vienas) o veliau ir nusiplauna tas molis sunkiai, reikia naudoti diskelius su toniku ar pieneliu, arba plauti visa veida Dar viska galima butu pakesti, jeigu butu poveikis, bet as jo nepastebejau.
jomajo.. turbut ir as sita turiu va toks?
QUOTE(zuzla @ 2011 09 08, 14:27)
šią savaitę eurovaistinėje pirkau už 19 su centais
Aš vakar perėjau tris vaistines kol galiausiai nusipirkau šitą preparatą: šeimos ir gintarinėje vaistinėse jo kaina virš 26 litų, gerai jog buvau mačius, kiek euro vaistinėj kainuoja
Visada mano oda buvo linkus į problemas, bet šią savaitę tai išvis negaliu į save žiūrėt: vienas skruostas visas išbertas ir bėda, jog nelabai žinau nuo ko - ar nuo PC BHA gelio, kurį po vasaros vėl pradėjau naudot ir čia taip oda "valosi", ar taip išgirta biocell kaukė ir sebamed gelis savo darbą padarė
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 08, 21:57)
Aš vakar perėjau tris vaistines kol galiausiai nusipirkau šitą preparatą: šeimos ir gintarinėje vaistinėse jo kaina virš 26 litų, gerai jog buvau mačius, kiek euro vaistinėj kainuoja
Visada mano oda buvo linkus į problemas, bet šią savaitę tai išvis negaliu į save žiūrėt: vienas skruostas visas išbertas ir bėda, jog nelabai žinau nuo ko - ar nuo PC BHA gelio, kurį po vasaros vėl pradėjau naudot ir čia taip oda "valosi", ar taip išgirta biocell kaukė ir sebamed gelis savo darbą padarė
man biocel kauke netiko, griauze veida ir buvo pabere, tai gali buti, kad nuo jos.
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 08, 11:14)
O kokie galetu buti geliu ir serumu kokretus pavyzdziai? Nes dauguma kremai visur.. problematiskai odai tai tik rasos geli zinau
su rūgštim? su rūgštim nenaudoju gelių, vasarą nenoriu bijot išeit į saulę
aš tik Sebamed gelį naudoju, bet jis tik drėkinantis
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 08, 20:57)
man Biocell kaukė netiko kažkuom atsimenu, giluminį iššaukė ar tiesiog sutapimas. Bet daugiau nekyla ranka pirkt
gal jums BHA rūgštis netinka? būna ir taip
o dėl Sebamed'o, gal alijošiui alergija? keista, kad skruostas, vienas, o ne veidas
Labas
Nežinau, ar čia kreipiuosi, bet pamėginsiu. Pastaruoju mane vargina spuogai ant kaklo Iš šonų, pavieniai tokie. Nesuprantu, kodėl. Šalikų dar nenešioju (o ir nuo šalikų anksčiau nieko panašaus nebūdavo), pagalvės užvalkalą keičiu kas antrą dieną, rankomis į kaklą nesiramstau... Kol kas tik maskuoju juos, neįsivaizduoju, kuo mėgint gydyti? Arba man paranoja, arba dar jie ir plečiasi.
Nežinau, ar čia kreipiuosi, bet pamėginsiu. Pastaruoju mane vargina spuogai ant kaklo Iš šonų, pavieniai tokie. Nesuprantu, kodėl. Šalikų dar nenešioju (o ir nuo šalikų anksčiau nieko panašaus nebūdavo), pagalvės užvalkalą keičiu kas antrą dieną, rankomis į kaklą nesiramstau... Kol kas tik maskuoju juos, neįsivaizduoju, kuo mėgint gydyti? Arba man paranoja, arba dar jie ir plečiasi.
QUOTE(milė. @ 2011 09 08, 22:43)
Labas
Sveika,aš sakyčiau,akd gal kokių problemėlių organizme yra?su hormonais gal? Man buvo pradėję kilt vienu metu tik nežinu ar dėl to,kad su hrmonais problemėlių turiu ar dėl to,kad su žarnynu buvo bėdų
QUOTE(Rutele555 @ 2011 09 06, 12:04)
esu bandziusi odos valyma su rugstimi ( procedura trunka 1-2 min, paskui kelias dienas lupasi oda ir paskui lieka grazi oda ) cia kaip gaunasi odos atnaujinimas tai va sitas man padejo kuriam tai laikui... o veliau vel tas pats. turiu kosmetologe gera bet mnau valymai veido tik laikinai padeda o gi norisi issigydyti normaliai
Reguliariai darantis rūgštinius valymus galima odą susitvarkyti. Paskui tik palaikomųjų procedūrų reikia. Jei rūgštys gerai veikia- galima namie rūgštines priemones naudoti ir kombinuoti su valymais pas kosmetologę.
QUOTE(Eleina @ 2011 09 07, 01:37)
kazkaip as negirdejau, kad kas teptu su BP5 visa veida cia taskine priemone, ja reikia tepti tik spuogelius, bet tikrai ne visa veida
Kas turi ne pavienius spuogelius, o tikrai spuoguotą odą, reikia tepti visą veidą. Nes tepant pavienius spuogus tik juos priemonė ir veiks. O tepant visą plotą bus veikiami ir dar į paviršių neišlindę spuogai.
QUOTE(susidomejus @ 2011 09 07, 08:41)
tikrai veiksmingas ir tik prausiklis. Vyrams, kurie nenaudoja kremu , tik rugstinius prausiklius - odos bukle irgi pagereja.
BHA prausikliai mano nuomone yra nelabai veiksmingi, nes BHA esmė yra patekti į poros vidų. Per trumpą prausimo laiką tai neįvyksta. O AHA prausikliai gali būti veiksmingi, ypač su didesniu rūgščių kiekiu.
QUOTE(Victorious @ 2011 09 07, 11:33)
Drėkinti ne prieš BP, o po.
Galima ir prieš, ir po. Bet drėkinant iškart prieš BP jis bus mažiau veiksmingas, nes turės prasiskverbti pro drėkiklio sluoksnį. Geriausia yra duoti laiko BP suveikti, kad ir kelias valandas, tada drėkinti. Arba drėkinti, palaukti kelias valandas, tada BP pvz nakčiai tepti.