Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Victorious @ 2011 09 07, 08:40)
Jis spirito pagrindu. Sausina odą ir nemažai. Kol naudoji, tol veikia. Pabaigi ir po truputį viskas vėl atsistato į savas vėžias, o ir tepant ilgesnį laiką efektyvumas sumažėja. Šiaip tai gali padėti, ypač jei nėra didelių bėdų, nors dabar yra efektyvesnių metodų : pvz., rūgštys +BP.

cia labai daug kas sakot kad reikia naudoti rugstis gal pasirodysiu neisprusus bet vistiek paklausiu doh.gif tai jus turite uomenyje preparatus t.y. kremus tonikus ir pan su rugstimis ar tipo grynas rugstis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele555 @ 2011 09 07, 12:47)
cia labai daug kas sakot kad reikia naudoti rugstis gal pasirodysiu neisprusus bet vistiek paklausiu  doh.gif tai jus turite uomenyje preparatus t.y. kremus tonikus ir pan su rugstimis ar tipo grynas rugstis?  rolleyes.gif

Ne, priemones su nedideliais rūgščių procentais.
Yra tema apie rūgštinę kosmetiką.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 07, 09:47)
Nemanau, kad prausiklis su BHA padės išspręsti problemas, juk prausiklio ant veido nepaliekame, nuplauname. Reikėtų arba toniko su BHA, arba kremuko su BHA, arba atskiros BHA priemonės. Rūgštis bus veiksminga, jei ją paliksite ant veido. smile.gif
Mano sesuo negali naudoti BP, nes jai parausta, niežti odą. Nors kartais tik ant spuogelio kokio užtepa ir nieko ax.gif

tikrai veiksmingas ir tik prausiklis. Vyrams, kurie nenaudoja kremu , tik rugstinius prausiklius - odos bukle irgi pagereja.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 09 07, 10:28)
Išspręsti bėdos nepadės, bet visgi rūgštiniai geri prausikliai veiksmingi ir naudojant tik rūgštinę priemonę, kurią "paliekame ant veido", tokio efekto nebūtų. Įsitikinau iš praktikos, nors anksčiau irgi buvau skeptiška.

QUOTE(susidomejus @ 2011 09 07, 15:41)
tikrai veiksmingas ir tik prausiklis. Vyrams, kurie nenaudoja kremu , tik rugstinius prausiklius - odos bukle irgi pagereja.

Gerai, mergaičiukės, įtikinot dėl tų prausiklių laugh.gif Bet gal rūgščių procentas prausikliuose didesnis nei kremukuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 07, 16:55)
Gerai, mergaičiukės, įtikinot dėl tų prausiklių laugh.gif Bet gal rūgščių procentas prausikliuose didesnis nei kremukuose? g.gif

siaip galiu pasakyt tik apie ODA prausiklius su glikolio rugstimi, tai kremukai yra 5, 7, 10 procentu, o prausiklis 7 procentu. Vieno zodzio yra visokiu. Prausiklius galima naudot kaip kauke taip pat, tai cia yra papildomas geris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 07 rugsėjo 2011 - 17:04
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 07, 15:55)

Mano prausiklyje 9% rugsciu ir palaikyt ji 1min rekomenduotina. Poveikis tikrai yra, ypac visokiem juoduliukam.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 09 07, 19:04)
Prausiklius galima naudot kaip kauke taip pat, tai cia yra papildomas geris.

Kaip valančią rūgštinę kaukę? Kiek laikyti?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 07, 07:22)
sveikos, merginos smile.gif
nusipirkau ir aš pabandymui AcneBP5.. kaip ir parašyta lapelyje, iš pradžių vienoj kokioj vietoj pabandyti, o jau paskui veidą teptis.. na pabandžiau aš ant kaktos tik užtepti (turiu kirpčius, tai jeigu kas galėčiau reakciją paslėpti).. ryte kaip ir viskas gerai, taigi vakar vakare išsitepiau visą veidą.. dabar jis ne raudonas, bet toks neįprastai rožinis ir jaučiu kaip degina vos vos.. tai čia taip turėtų būti pvz pirmais kartais ar skaityt, kad prasidėjo alerginė reakcija ir daugiau nebenaudot? unsure.gif

Nezinau kaip informaciniame lapelyje parasyta, ar ji tepti ant svarios odos... bet pradziai veida pasitepkite drekinamuoju kremu, o kai jis susigers tepkite AcneBP5, kadangi oda pries tai jau bus sudrekinta ir padengta kremu AcneBP5 turetu maziau sausinti oda ir tie paraudimai nebeturetu atsirasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 09 07, 18:22)
Nezinau kaip informaciniame lapelyje parasyta, ar ji tepti ant svarios odos... bet pradziai veida pasitepkite drekinamuoju kremu, o kai jis susigers tepkite AcneBP5, kadangi oda pries tai jau bus sudrekinta ir padengta kremu AcneBP5 turetu maziau sausinti oda ir tie paraudimai nebeturetu atsirasti  4u.gif

3. KAIP VARTOTI Akne BP 5

Pažeistas odos vietas nuplovus bešarmiu muilu tepti 1 – 2 kartus per dieną. Odos išsausėjimo galima išvengti reguliariai valant odą drėkinančia kosmetine priemone. Jeigu oda labai jautri, pradžioje Akne BP 5 galima palikti ant odos tik kelioms valandoms, o po to nuplauti arba juo odą tepti tik kas antrą dieną.

Gydymo trukmė nuo kelių savaičių iki mėnesio.
Atsakyti
Drėkinti ne prieš BP, o po.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 rugsėjo 2011 - 17:34
Sveikos,gal kas galit patarti,mano odos būklė labai prasta, oda užsikimšusi ,juodi inkštirai ,vienas kitas spuogelis, vietom papleiskanojusi ,daug smulkiu raukšlelių ,o metų dar tik 24. Kosmetikai galiu leisti iki 100-150 lt menesiu sad.gif
Atsakyti
mano veido oda labai problematiška. jau nžn kiek metų kovoju su tais spuogais, bet kaip pagerėjimo nėra taip nėra. naudoju priemones nuo spuogų, aišku jos automatiškai veidą iššdžiovina, tada ir spuogų sumažėja, o tada kita problema atsiranda labai sausas veidas, poto jį pradedu drėkint, tai nuo to drėkinimo vėl spuogai kyla ir t.t. vnž kaip užburtam rate. neturiu nei kremo nei prausiklio kuris man tiktų, pasibaigus vis naujus bandau. na nebent rasos gelis dar šiek tiek padeda atsiradus spuogams juos nugesint smile.gif
Atsakyti