Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

sveikos mergaites. as ir turiu problemu su oda nors man jau 28 metai sad.gif esu bandziusi odos valyma su rugstimi ( procedura trunka 1-2 min, paskui kelias dienas lupasi oda ir paskui lieka grazi oda ) cia kaip gaunasi odos atnaujinimas tai va sitas man padejo kuriam tai laikui... o veliau vel tas pats. turiu kosmetologe gera bet mnau valymai veido tik laikinai padeda o gi norisi issigydyti normaliai smile.gif tai va buvau vilniuje gydomosios kosmetologijos centre ten man israse tepala gaminama su levomicitinu ir dar keliom sudetinem dalimi jus esate kalbeje apie tai siame forume smile.gif ir dar sausus miltelius tokius liepe visa si "reikala" naudoti vakarais, nenaudoti jokiu kremu, jokios pudros ir prasuti veida su medimix muilu rolleyes.gif dar neesu taip bandziusi gydytis odos bet zinokit padeda smile.gif tik va tas levomicitinas yra antibiotikas tai nz ar cia labai gerai ji pastoviai naudoti ir ar oda nepripras. zodziu gal galit kas ka pasakyti apie si gaminama preparata gal kas naudojote ? is anksto dekoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 09 04, 21:27)
Vaistinėse. Akne PB, Aknefug priemonės vadinasi. Arba galima parsisiųsti internetu.

Aciu uz atsakyma. reikes ir sita pabandyti dar smile.gif kazkaip neatrandu kas padetu... Kt irgi nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Rutele555 @ 2011 09 06, 19:04)
sveikos mergaites. as ir turiu problemu su oda nors man jau 28 metai sad.gif esu bandziusi odos valyma su rugstimi ( procedura trunka 1-2 min, paskui kelias dienas lupasi oda ir paskui lieka grazi oda ) cia kaip gaunasi odos atnaujinimas tai va sitas man padejo kuriam tai laikui... o veliau vel tas pats. turiu kosmetologe gera bet mnau valymai veido tik laikinai padeda o gi norisi issigydyti normaliai smile.gif tai va buvau vilniuje gydomosios kosmetologijos centre ten man israse tepala gaminama su levomicitinu ir dar keliom sudetinem dalimi jus esate kalbeje apie tai siame forume smile.gif ir dar sausus miltelius tokius liepe visa si "reikala" naudoti vakarais, nenaudoti jokiu kremu, jokios pudros ir prasuti veida su medimix muilu  rolleyes.gif  dar neesu taip bandziusi gydytis odos bet zinokit padeda smile.gif tik va tas levomicitinas yra antibiotikas tai nz ar cia labai gerai ji pastoviai naudoti ir ar oda nepripras. zodziu gal galit kas ka pasakyti apie si gaminama preparata gal kas naudojote ? is anksto dekoju  smile.gif

as naudojau skysti su levomicitinu. pirmas dvi tris savaites padejo, veliau situacija vel pradejo bloget.. nors ir toliau naudojau, po 5 savaiciu kazkur situacija jau buvo tokia, kaip ir pries pradedant.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 06, 20:07)
as naudojau skysti su levomicitinu. pirmas dvi tris savaites padejo, veliau situacija vel pradejo bloget.. nors ir toliau naudojau, po 5 savaiciu kazkur situacija jau buvo tokia, kaip ir pries pradedant.

nu va sad.gif taip ir maniau. sake ta dermatologe ateit pas ja tai reikes nueit. aciu uz info smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif
nusipirkau ir aš pabandymui AcneBP5.. kaip ir parašyta lapelyje, iš pradžių vienoj kokioj vietoj pabandyti, o jau paskui veidą teptis.. na pabandžiau aš ant kaktos tik užtepti (turiu kirpčius, tai jeigu kas galėčiau reakciją paslėpti).. ryte kaip ir viskas gerai, taigi vakar vakare išsitepiau visą veidą.. dabar jis ne raudonas, bet toks neįprastai rožinis ir jaučiu kaip degina vos vos.. tai čia taip turėtų būti pvz pirmais kartais ar skaityt, kad prasidėjo alerginė reakcija ir daugiau nebenaudot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 07, 08:22)
sveikos, merginos smile.gif
nusipirkau ir aš pabandymui AcneBP5.. kaip ir parašyta lapelyje, iš pradžių vienoj kokioj vietoj pabandyti, o jau paskui veidą teptis.. na pabandžiau aš ant kaktos tik užtepti (turiu kirpčius, tai jeigu kas galėčiau reakciją paslėpti).. ryte kaip ir viskas gerai, taigi vakar vakare išsitepiau visą veidą.. dabar jis ne raudonas, bet toks neįprastai rožinis ir jaučiu kaip degina vos vos.. tai čia taip turėtų būti pvz pirmais kartais ar skaityt, kad prasidėjo alerginė reakcija ir daugiau nebenaudot? unsure.gif

kazkaip as negirdejau, kad kas teptu su BP5 visa veida smile.gif cia taskine priemone, ja reikia tepti tik spuogelius, bet tikrai ne visa veida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 09 07, 08:37)
kazkaip as negirdejau, kad kas teptu su BP5 visa veida smile.gif cia taskine priemone, ja reikia tepti tik spuogelius, bet tikrai ne visa veida  4u.gif

tai kad pas mane visas veidas spoguotas mastau.gif

lapelyje štai taip parašyta:
...Dozavimas ir vartojimas Akne® BP 5 emulsija tepama spuogų pažeista oda 1–2 kartus per dieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 rugsėjo 2011 - 07:43
QUOTE(Eleina @ 2011 09 07, 08:37)
kazkaip as negirdejau, kad kas teptu su BP5 visa veida smile.gif cia taskine priemone, ja reikia tepti tik spuogelius, bet tikrai ne visa veida  4u.gif

Žinokit, aš tepu visą kaktą ir smakrą BP, bet mano oda gerai toleruoja šį preparatą smile.gif

Zuzla, bijau Jums ką ir patart sad.gif Gal Jūs kol kas tik ant pačių spuogelių tepkite, kol odelė pripras prie BP, nes jis gana dirginantis. Daugeliui sausina odą, bet reikia laiko ir tas sausumas išnyks naudojant BP, oda pripras. Bet jei Jums parausta odelė, manau čia alerginė reakcija, ne visiems tinka tas benzoilo peroksidas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 07, 09:01)
jei Jums parausta odelė, manau čia alerginė reakcija, ne visiems tinka tas benzoilo peroksidas 4u.gif

na nesigauna man tik ant spuogelių sad.gif visur tie inkštirai.. viskas aišku..
bet, kaip supratau, ir salicilio rūgštis man nepadeda, nes naudoju prausiklius su ja.. gal vieną ją pabandyt?
man pernai visa tai prasidėjo vėlyvą pavasarį, žiemai aprimo, šią vasarą vėl tas pats.. dabar kremų nenaudojau, tik prausiklį/šveitiklį ir toniką, nuo toniko tik dar blogiau - po pusės dienos jau visas veidas blizga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 rugsėjo 2011 - 08:27
QUOTE(Rutele555 @ 2011 09 06, 20:04)
tik va tas levomicitinas yra antibiotikas tai nz ar cia labai gerai ji pastoviai naudoti ir ar oda nepripras. zodziu gal galit kas ka pasakyti apie si gaminama preparata gal kas naudojote ? is anksto dekoju  smile.gif

Jis spirito pagrindu. Sausina odą ir nemažai. Kol naudoji, tol veikia. Pabaigi ir po truputį viskas vėl atsistato į savas vėžias, o ir tepant ilgesnį laiką efektyvumas sumažėja. Šiaip tai gali padėti, ypač jei nėra didelių bėdų, nors dabar yra efektyvesnių metodų : pvz., rūgštys +BP.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 09 07, 09:26)
bet, kaip supratau, ir salicilio rūgštis man nepadeda, nes naudoju prausiklius su ja.. gal vieną ją pabandyt?

Nemanau, kad prausiklis su BHA padės išspręsti problemas, juk prausiklio ant veido nepaliekame, nuplauname. Reikėtų arba toniko su BHA, arba kremuko su BHA, arba atskiros BHA priemonės. Rūgštis bus veiksminga, jei ją paliksite ant veido. smile.gif
Mano sesuo negali naudoti BP, nes jai parausta, niežti odą. Nors kartais tik ant spuogelio kokio užtepa ir nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 07, 09:47)
Nemanau, kad prausiklis su BHA padės išspręsti problemas, juk prausiklio ant veido nepaliekame, nuplauname. Reikėtų arba toniko su BHA, arba kremuko su BHA, arba atskiros BHA priemonės. Rūgštis bus veiksminga, jei ją paliksite ant veido. smile.gif
Mano sesuo negali naudoti BP, nes jai parausta, niežti odą. Nors kartais tik ant spuogelio kokio užtepa ir nieko ax.gif

supratau, bandysiu.. gerai, kad ji kainuoja ne tiek, kiek Acne smile.gif
turiu ant krūtinės spuogelį, patepiau su BP ir nieko - koks buvo, toks ir liko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 09 07, 10:47)

Išspręsti bėdos nepadės, bet visgi rūgštiniai geri prausikliai veiksmingi ir naudojant tik rūgštinę priemonę, kurią "paliekame ant veido", tokio efekto nebūtų. Įsitikinau iš praktikos, nors anksčiau irgi buvau skeptiška.
Man taip pat diskomfortas nuo "Akne BP5" - bandau rasti geresnį atitikmenį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 rugsėjo 2011 - 09:36