Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 11:59)
Na, ką, pasidariau dar kartą krūvą tyrimų ir nustatė man, kad testosterono kiekis padidėjęs, nors nežymiai... Norma iki 3,12, o pas mane 3,99 g.gif
Išrašė ginekologė KT, sakė, per pusmetį turėtų susitvarkyt, o tuo pačiu ir spuogai turėtų pranykt, jeigu tai susiję.  Bet įdomiausia, kad per mėnesį, kol dariausi tyrimus, vaikščiojau pas gydytojus ir pan., spuogai dingo  blink.gif  bigsmile.gif Prieš mm iškilo du, bet patepiau benzolio peroksidu ir gana greit sugijo. Tai nebesuprantu ar gert man tuos hormonus ar ne  g.gif Kol kas susilaikau. Aišku, negaliu atsidžiaugt spuogų dingimu, bet garantijų, kad neatsinaujins tai juk nėra. Labai bijau, kad vėl neužpultų  unsure.gif
Ir kol kas neatseku, nuo ko jie dingo. Mityba šiuo metu nepasikeitė, veido ir kūno priemonės irgi tos pačios, tik tiek, kad neseniai (porą mėn.) kaip naudoju Rasos toniką probleminei odai ir benzolio peroksidą  smile.gif bet juos naudoju veidui, kūnui ne, o didžiausia problema buvo su pečiais nugaros srityje ir krūtine.

Aš taip pat kažkur 2 sav naudoju benzoilo peroksidą (Acne BP5) ir man beveik nebėra spuogų blink.gif Nei viena priemonė man taip nepadėjo, o dėl spuogų turiu jau ir psichologinių problemų, tiek metų kovoju, tai dabar sunku patikėt, kad kažkoks benzoilo peroksidas išgydė mano spuogus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 09 04, 10:24)
Aš taip pat kažkur 2 sav naudoju benzoilo peroksidą (Acne BP5) ir man beveik nebėra spuogų  blink.gif Nei viena priemonė man taip nepadėjo, o dėl spuogų turiu jau ir psichologinių problemų, tiek metų kovoju, tai dabar sunku patikėt, kad kažkoks benzoilo peroksidas išgydė mano spuogus...  unsure.gif

Na, va, kaip smagu 4u.gif

Pastebiu tendenciją, kad žmonės dažnai spuogus gydyt nuo antro galo pradeda, išbando krūvas visokių priemonių, vietoj to, kad nuo pačių veiksmingiausių pradėt ax.gif Mano nuomone rūgštys ir benzoilo peroksidas (idealiai- kartu) turėtų būti pirmi sąraše. Jei nepadeda, tada jau galima eksperimentuot...
Atsakyti
Labai padeda ramuneliu arbatos pakelio kompresas nuraminti ypac skaudancius spuogus, na aisq ir tada, kai juos "netycia"isspaudziat smile.gif
Atsakyti
o kur nusipirkti to benzolio peroksido? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele555 @ 2011 09 04, 15:00)
o kur nusipirkti to benzolio peroksido?  unsure.gif

Vaistinėse. Akne PB, Aknefug priemonės vadinasi. Arba galima parsisiųsti internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 04 rugsėjo 2011 - 21:27
Nusipirkau Zeniac kremuka is Noveros, ir po keliu dienu naudojimo isdygo 5 giluminiai itin skausmingi spuogai blink.gif neatsimenu kada turejau tokiu bombu blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 09 04, 20:41)
Na, va, kaip smagu  4u.gif

Pastebiu tendenciją, kad žmonės dažnai spuogus gydyt nuo antro galo pradeda, išbando krūvas visokių priemonių, vietoj to, kad nuo pačių veiksmingiausių pradėt  ax.gif  Mano nuomone rūgštys ir benzoilo peroksidas (idealiai- kartu) turėtų būti pirmi sąraše. Jei nepadeda, tada jau galima eksperimentuot...

4u.gif tikiuos čia ne trumpalaikis efektas... verysad.gif
Aš pradėjau nuo clean&clear biggrin.gif tada buvo vos keli spuogai, o tos chemijos ne gydo spuogus, bet jų dar daugiau prišaukia... tada jau nervai, stresas, dar daugiau spuogų, kol galiausiai depresija... O vat viena diena suvoki, kad viskas ne dėl priemonių, o dėl vidaus... smile.gif O AcneBP5, senai bandžiau, bet oda pradėjo luptis, nes net nežinau, kad taip gali būt, tai išsigandau ir išmečiau... doh.gif O dabar tegul ir trys sluoksniai odos nusilupa, - svarbu spuogų nebeliktų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 05, 14:07)
Nusipirkau Zeniac kremuka is Noveros, ir po keliu dienu naudojimo isdygo 5 giluminiai itin skausmingi spuogai blink.gif neatsimenu kada turejau tokiu bombu blink.gif  verysad.gif

Tai gal kaip tik jis tuos nešvarumus iškėlė į viršų? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 05 rugsėjo 2011 - 15:13
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 05, 13:07)
Nusipirkau Zeniac kremuka is Noveros, ir po keliu dienu naudojimo isdygo 5 giluminiai itin skausmingi spuogai blink.gif neatsimenu kada turejau tokiu bombu blink.gif  verysad.gif

Gal jums tiesiog į viršų iškėlė užsislepusius spuogus, kurie anksčiau ar vėliau bûtų iškilę?! Aišku, jausmas tikrai nemalonus....
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 09 05, 16:43)
Gal jums tiesiog į viršų iškėlė užsislepusius spuogus, kurie anksčiau ar vėliau bûtų iškilę?! Aišku, jausmas tikrai nemalonus....

Na tooookie dideli ir skausmingi labai jau retai man isauga ir nebent koks vienas bet tik ne penki.. Visgi manau kad nuo sio kremo, bet naudosiu toliau, lauksiu tolimesniu rezultatu:)

O gal kas bandete Dermacos anti acne priemones? Maciau Litfarmoje, jos irgi su rugstimis ir kaina labai prieinama
Atsakyti
Merginos, kokius jus nekemsancius poru kremukus naudojant diena, ant kurio galima normaliai pudra uztepti ? pastebejau, kad bioderma hydra man poras kemsa. Pas mus Lt rinkoje labai mazas oil free produktu pasirinkimas . g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 06, 11:08)
Merginos, kokius jus nekemsancius poru kremukus naudojant diena, ant kurio galima normaliai pudra uztepti ? pastebejau, kad bioderma hydra man poras kemsa. Pas mus Lt rinkoje labai mazas oil free produktu pasirinkimas . g.gif

Kiek bandžiau visi kimšo doh.gif Neperseniausia atradau Estee Lauder Hydrationist kuris vienintelis nekemša porų, neapsunkina veido, gerai drėkina, nealergizuoja, negriaužia,beveik bekvapis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 06, 10:08)

Bioderma Sensibio Light Cream nekemsa, pudra (tiek kremine, tiek mineraline) gerai dengiasi 4u.gif .
Atsakyti