Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kumiko @ 2011 09 01, 16:55)
o kiek laiko vartojote kt?

Apie 6 metus, tada, kaip dar anksčiau esu rašiusi, oda buvo ideali ir plaukuotumas net buvo sumažėjęs , lėčiau ir retesni augo plaukeliai. Ant galvos tai normaliai biggrin.gif Bet po gimdymo jie man jau nebetiko -Logest vartojau.
Atsakyti
Man dermatologe irgi israse toky tepala tik su levomicitinu ar kaip jis ten smile.gif ka apie ji galite pasakyti gal kas naudojote ? aciukas smile.gif
Papildyta:
cia as mergaites kalbu apie ta kur vaistineje gamina jus cia kalbejot jau apie ji bet nedaug info buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kurios naudojote ELIDEL tapaliuka?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 07, 14:53)
jūs labai įdomi. Sakot, kad gydytojai padėt negali, bet homeopatu, kuris jau 4 mėnesius jus gydo, bet neišgydo, vis dar tikit?
rašot, kad eisit pas dermatologą paskutinėj vietoj, paskui išaiškėja, kad buvot. Kai jau niekas nepadės, jau nebelabai ir rūpės, ką internete apie dermatologus rašo?  lotuliukas.gif
o hemeopatija išgydo visam gyvenimui?  bigsmile.gif
žiūrėkit, kad pačiai nereiktų antibiotikais teptis. Neperšokęs griovio nesakyk op. Ką jūs ir darot  doh.gif

matyt daug teigiamų atsiliepimų internete, gerų aišku, apie ozono terapijas, kitaip neitumėt, ane?

man labai idomu, kodel ponia Vitulka Jus esate tokia nemaloni? kodel kabinejates prie kiekvieno jos sakinio.. kiekvienas zmogus idomus tik tada, kai galvoja ir gyvena savaip... as pvz visada esu uz homeopatija ir visada pries sundaktarius dermatologus.. ir negaliu garantuot kad esu teisi, taip, kaip ir Jusu dermatologai, nera tokie geri, kaip apie juos kalbate... as nuo visu dermatologu esu nudegus...
Atsakyti
[quote=Mintee,2011 08 23, 21:00]
Gal pas jus valiklis yra formuojantis plevele? Jie gal labiau sausai odai skirti, nes ant riebios taip ir lieka nesusigere...

Del vandens tai taip doh.gif Vis dar tikiuosi atrast stebuklinga prausikli, kuris beprausdamas kartu ir nuramintu oda... Kol kas nesekmingos tos paieskos..
[/quote

noreciau pasidalinti savo nuomone... man irgi taip buvo, pirkdavau ir pacius geriausius pvz ivostin prausiklius ir kt. bet man visada su jais nusiprausus atrode net vanduo degina sausina veida... jau buvau besiruosianti nenaudoti vandens, tai gerai kad mama mane laiku paprotino, sako ne vandens atsisakyk o prausikliu, dbr veida ryte prausiu tik vandeniu , o vakare jautriai veido odai skirtu muilu ir vandeniu, ir veido oda visai pasitaise nera tokia sausa netempia odos nusiprausus...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
jungiuos i Jusu buri ax.gif sia problema turiu turbut nuo paauglystes (man dabar 26), kankinausi pastoviai-ivairus kremai, veido valymai, ivairus dermatalogai, antibijotikai, KT-rezultatas-kai kada pagerejo, bet niekaip neissigydziau randu, spuogu lyg ir apmazejo, bet ju vis atsiranda...plius kakla pradejo ir krutine pabert spuogais doh.gif visi snekejo, kad po gimdymo oda pasitaisys-rezultatas tas pats unsure.gif paskutine mano gydytoja man pasiule tik roccutana (tiksliai pavadinimo neprisimenu), bet pasidomejus placiau apie si vaistai plaukai pasisiause ir gyvenimo gadintis tikrai nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(@CAFE @ 2011 09 02, 00:56)
noreciau pasidalinti savo nuomone... man irgi taip buvo, pirkdavau ir pacius geriausius pvz ivostin prausiklius ir kt. bet man visada su jais nusiprausus atrode net vanduo degina sausina veida... jau buvau besiruosianti nenaudoti vandens, tai gerai kad mama mane laiku paprotino, sako ne vandens atsisakyk o prausikliu, dbr veida ryte prausiu tik vandeniu , o vakare jautriai veido odai skirtu muilu ir vandeniu, ir veido oda visai pasitaise nera tokia sausa netempia odos nusiprausus...

Na, ne. Ne del prausikliu, o grynai del vandens. Bandziau as veida tiesiog vandeniu praust, kai duse maudausi, bet islipdavau su raudonom demem ant veido. Gal vanduo per kalketas is krano (na,bet taip visur budavo kur gyvenau, tai net nzn) g.gif Sakau bandysiu su pirktiniu, is buteliuko nusipraust ir ziuresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@CAFE @ 2011 09 01, 23:51)
man labai idomu, kodel ponia Vitulka Jus esate tokia nemaloni? kodel kabinejates prie kiekvieno jos sakinio.. kiekvienas zmogus idomus tik tada, kai galvoja ir gyvena savaip... as pvz visada esu uz homeopatija ir visada pries sundaktarius dermatologus.. ir negaliu garantuot kad esu teisi, taip, kaip ir Jusu dermatologai, nera tokie geri, kaip apie juos kalbate... as nuo visu dermatologu esu nudegus...

O zinokit, dabar galiu drasiai teigti, kad butent ta homeopatija man ir padeda, aisku negreit rezultatas atsirado, po 4 ,5 men , bet akivaizdu, kad giluminiai dingo, tokie sudetingesni puliniai mazgeliai irgi, siuo metu atsiranda labai nedaug spuogeliu ir tai jie lengvai sutvarkomi yra , uztenka svelniai paspaust ir kita diena jau nieko nesimato, ne taip kaip anksciau budavo, ant tiek sudetingi, kad paspaudus tik dar daugiau bedos prisidirbdavau..siuo metu jau galiu pradet rupintis labiau likusiomis dememis ir jas gyditi , negu paciais spuogais, tik aisku tikiuosi jie nesugrys, nes jau virs menesio atsiranda spuogas tik kas savaite toks rimtesnis...
Atsakyti
QUOTE(@CAFE @ 2011 09 01, 23:51)

mano nuomone yra labai puikiu ir dermatologu ir homeopatu, tik reikia juos rasti. Jiems turetu rupet zmogui padeti pirmoj vietoj, o ne koki vaista prastumti ar pinigus melzti ir laika tempti. Manau, kad tokiu vis dar yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2011 09 01, 16:26)
Kiek žinau,  bei iš savo ir draugės  patirties galiu pasakyti, kad sureguliuojami tik tam laikui kol vartoji, ciklas reguliarus, daugybė pliusų bei minusų . O paskui, kai nutraukiau buvo dar blogiau nei įprasta kol nesusireguliavo manieji hormonai  biggrin.gif

Bent 2 draugem tas pati: viena be Kt isvis nebeturi menesiniu,visiskai, o kita iskart isbere labai stipriai, nors pries geriant kt buvo tik kokie pavieniai,nedaug labai, nors pries geriant Kt buvo didelis hormonu disbalansas.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 02, 13:55)
Bent 2 draugem tas pati: viena be Kt isvis nebeturi menesiniu,visiskai, o kita iskart isbere labai stipriai, nors pries geriant kt buvo tik kokie pavieniai,nedaug labai, nors pries geriant Kt buvo didelis hormonu disbalansas.

Aš irgi gėriau KT du metus, bet aš gėriau dėl to, kad nenorėjau pastoti, nors ir turiu akne, dermatologe man KT niekad nebuvo išrašius.
Taip, kai gėriau oda buvo nuostabi smile.gif Tačiau jau metai nebegeriu. Spuogų atsiranda, bet šiek tiek mažiau.
O štai dėl ciklo, jis tapo visiškai reguliarus kaip laikrodukas.
Atsakyti
Po daug priemonių bandymo, nematant rezultato mane buvo apėmusi panika, nepadėjo nei antibijotikai, nei lewomecitinai, nei brnagios, nei pigios priemonės, veido valymai buvo tiesiog išmesti pinigai doh.gif Bet, pakolaks tfu tfu tfu visai džiaugiuosi veidu,nes spuogelių liko minimaliai smile.gif Savaitę laiko apturėjau priverstinę alia bado dietą, tiesiog dėl vienos ligos negalėjau valgyti nieko daugiau kaip tik pora kūdikių tyrelių į dieną ir vieną bananą, naudojau Biodermos Sebium prausiklį ir toniką, taip pat pradėjau naudoti Acnofan tepaliuką su arbatmedžių aliejumi kurio poveikį pamačiau po pirmo patepimo (tepiau nakčiai storesniu sluoksniu ant didelių,pūliuojančių spuogų),ryte atsikėlus spuogeliai buvo žymiai sumažėja, raudonumas minimalus.
Atsakyti