QUOTE(@CAFE @ 2011 09 01, 23:51)
man labai idomu, kodel ponia Vitulka Jus esate tokia nemaloni? kodel kabinejates prie kiekvieno jos sakinio.. kiekvienas zmogus idomus tik tada, kai galvoja ir gyvena savaip... as pvz visada esu uz homeopatija ir visada pries sundaktarius dermatologus.. ir negaliu garantuot kad esu teisi, taip, kaip ir Jusu dermatologai, nera tokie geri, kaip apie juos kalbate... as nuo visu dermatologu esu nudegus...
O zinokit, dabar galiu drasiai teigti, kad butent ta homeopatija man ir padeda, aisku negreit rezultatas atsirado, po 4 ,5 men , bet akivaizdu, kad giluminiai dingo, tokie sudetingesni puliniai mazgeliai irgi, siuo metu atsiranda labai nedaug spuogeliu ir tai jie lengvai sutvarkomi yra , uztenka svelniai paspaust ir kita diena jau nieko nesimato, ne taip kaip anksciau budavo, ant tiek sudetingi, kad paspaudus tik dar daugiau bedos prisidirbdavau..siuo metu jau galiu pradet rupintis labiau likusiomis dememis ir jas gyditi , negu paciais spuogais, tik aisku tikiuosi jie nesugrys, nes jau virs menesio atsiranda spuogas tik kas savaite toks rimtesnis...