Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Muscade @ 2011 08 27, 22:39)
Vitulka, o kokį kremą rudenį/žiemą naudoji?

aš išvis nenaudoju kremų ir nenaudosiu, nesakau niekada, bet vengsiu. Netinka man kremai, kiek esu naudojus. Žiemą taip pat Sebamed gelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 28, 12:27)
aš išvis nenaudoju kremų ir nenaudosiu, nesakau niekada, bet vengsiu. Netinka man kremai, kiek esu naudojus. Žiemą taip pat Sebamed gelis smile.gif

tą ir turėjau omenyje, tik ne taip užklausiau. Žodžiu žiemą jis tinka, reikes bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 28, 11:27)

O kuo ir kaip drekinate oda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 28, 12:50)

Man tai irgi kremai nepatinka, neseniai nusipirkau is interneto alijosiaus geli, 99.9% alijosiaus, tai kai nusiprausiu veida su medimix muilu , patepu toniko su alijosium ir to gelio, rezultatas thumbup.gif dar ryte klai nuprausiu veida patrinu su uzsaldytos ramuenliu arbatos leduku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 28, 12:50)

kelis psl atgal paskaitykit ką ji rašė
Atsakyti
Nezianu gal anksti dziaugtis ir nezinau nuo ko mano oda gereja, bet tikrai ji keiciasi, galvoju dabar kas galejo daryt itaka, nejaugi homeopatija suveike, nes dakatras buvo pakeites lasiukus kitus. Arba dar variantas, kad padeda mano papildai kurie valo krauja, reguliuoja hormonus ir valo kepenis:) jau 3 bonkute naudoju, dabar menesines pries kelias dienas prasidejo tai tik trys spuogai ir tai 2 sulindo i vidu giluminiai o kitas seip sau bigsmile.gif o gal dar tas trinimas ledo kubeliu kas ryta itakos padare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masakra: 28 rugpjūčio 2011 - 12:09
gal kuri pakomentuotumete tokia kremo sudeti: aqua, vegetable oil,glyceryl stearate, stearic acid, glycerin, melaleuca alternifolia essential oil, phenoxyethanol, methyl-, ethyl, butyl-, isobutyl-, propylparaben, citralum, sodium hydroxide, bidens tripartita extract oil-SC-[CO2], BHA (and) BHT.
ar daug cia "brudo" prideta? g.gif
Atsakyti
Na, ką, pasidariau dar kartą krūvą tyrimų ir nustatė man, kad testosterono kiekis padidėjęs, nors nežymiai... Norma iki 3,12, o pas mane 3,99 g.gif
Išrašė ginekologė KT, sakė, per pusmetį turėtų susitvarkyt, o tuo pačiu ir spuogai turėtų pranykt, jeigu tai susiję. Bet įdomiausia, kad per mėnesį, kol dariausi tyrimus, vaikščiojau pas gydytojus ir pan., spuogai dingo blink.gif bigsmile.gif Prieš mm iškilo du, bet patepiau benzolio peroksidu ir gana greit sugijo. Tai nebesuprantu ar gert man tuos hormonus ar ne g.gif Kol kas susilaikau. Aišku, negaliu atsidžiaugt spuogų dingimu, bet garantijų, kad neatsinaujins tai juk nėra. Labai bijau, kad vėl neužpultų unsure.gif
Ir kol kas neatseku, nuo ko jie dingo. Mityba šiuo metu nepasikeitė, veido ir kūno priemonės irgi tos pačios, tik tiek, kad neseniai (porą mėn.) kaip naudoju Rasos toniką probleminei odai ir benzolio peroksidą smile.gif bet juos naudoju veidui, kūnui ne, o didžiausia problema buvo su pečiais nugaros srityje ir krūtine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 11:00
spuogu atsiradimas gali but susijes su nervais. Gal nervavotes labai? Itempti nervai itakoja ir hormonus.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 30, 14:18)
spuogu atsiradimas gali but susijes su nervais. Gal nervavotes labai? Itempti nervai itakoja ir hormonus.

Tai kad tas gyvenimas ištisi nervai biggrin.gif O jei rimtai tai tikrai buvo to streso, bet kad jau ganėtinai ilgą laiką kamavo tie spuogai mane ir priemonių buvo imtasi, ir tyrimai (kraujo, hormonų, skrandžio, skydliaukės) buvo daryti ir anksčiau... Pažiūrėsiu kaip bus toliau, nes sunku atsekti kaip čia tas pagerėjimas atsirado. Norėtųsi ir kitoms patarti, kad va - ta ar ana priemonė pagelbėjo, bet kol kas nelabai suprantu kuri ir ar nebus tas pagerėjimas labai laikinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 14:50)
Tai kad tas gyvenimas ištisi nervai  biggrin.gif O jei rimtai tai tikrai buvo to streso, bet kad jau ganėtinai ilgą laiką kamavo tie spuogai mane ir priemonių buvo imtasi, ir tyrimai (kraujo, hormonų, skrandžio, skydliaukės) buvo daryti ir anksčiau... Pažiūrėsiu kaip bus toliau, nes sunku atsekti kaip čia tas pagerėjimas atsirado. Norėtųsi ir kitoms patarti, kad va - ta ar ana priemonė pagelbėjo, bet kol kas nelabai suprantu kuri ir ar nebus tas pagerėjimas labai laikinas  ax.gif

man tai cia neseniai isbere buvo visa kakta tokiais giluminiais nors siaip kakta pas mane svaryt svarutele ne vienas spuogelis neisdygsta,nuejau pas kosmetologe tai pirmas kalusimas buvo ar nestresavau,o is tiesu laikotarpis toks be galo sunkus buvo..dabar apsiraminau ir spuogeliu uzgijo..daug tie nervai reiskia..
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 16:50)
Tai kad tas gyvenimas ištisi nervai  biggrin.gif O jei rimtai tai tikrai buvo to streso, bet kad jau ganėtinai ilgą laiką kamavo tie spuogai mane ir priemonių buvo imtasi, ir tyrimai (kraujo, hormonų, skrandžio, skydliaukės) buvo daryti ir anksčiau... Pažiūrėsiu kaip bus toliau, nes sunku atsekti kaip čia tas pagerėjimas atsirado. Norėtųsi ir kitoms patarti, kad va - ta ar ana priemonė pagelbėjo, bet kol kas nelabai suprantu kuri ir ar nebus tas pagerėjimas labai laikinas  ax.gif

taigi sakete kad pas jus padidejes testosterono kiekis,tai viena menesi jo gali buti maziau kita daugiau..tada kai daugiau ismeto spuogais,kai maziau odele grazeja..hormonai toks dalykas,kad jei tyrimus kartotumet kita diena jau rezultatas gali buti siek tiek kitoks
Atsakyti