Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Parissiene @ 2011 08 25, 20:47)
Dabar itin stebiu savo oda, tai padariau isvada , kad man ant rytojaus spuogai iskyla kai suvalgau ledu arba riesutu. doh.gif

O man labai kyla nuo gazuotų gėrimų, ypač nuo Pepsi doh.gif
Dėl prausimosi vandeniu, aš irgi turiu tokių įtarimų, kad vanduo man kažkiek dirgina odą g.gif (kad jinai jautri ir įnoringa, tai jau seniai žinau). Va matyt ir man reiktų kažkaip paraminti lengvai odą po prausimosi vandeniu (visgi atsisakyti nuplaunamų prausiklių bent kol kas nežadu).
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 25, 21:12)
dėl to vandens ...  būna, kad išgeriu tą 1,5 l ir visai į tualetą nevaro. O šiaip aš gerdama vandenį galvoju, kad darau viską, kad spuogų nebūtų. Įsiteigiu, kad vanduo padeda. Žinau, kad atšalus mažai gersiu, geriau arbata.... smile.gif

ant smakro koks dabar skaudus auga sad.gif  užsidėjau šian gintaro pudros kaukę visam veidui, dbr kaukę su AHA rūgštim ant jo lokaliai, taip tikiuos, kad nebus labai baisus  doh.gif

o man auga ragas ant kaktos doh.gif gerai kad truputi sone, ne per viduri..
del vis to paties vandens.. as kazkada bandziau gert daugiau nei iprastaii.. nu ka as zinau - mane po to jau pykina nuo to vandens. nenoriu as tiek gert. negaliu prisiverst tiesiog imt ir gert vandeni. net ir arbatu nenoriu.. aisku, as geriu ne viena puodeli per diena arbatos - du tris tikrai. todel nemanau, kad man labai to vandens truktu, nes tikrai ir su maistu gaunu nemazai.
himalaia, vat jums pritariu.. del to maisto. kazkaip visi teigia kad maistas tai jau tikrai ne prie ko.. bet pvz as pastebejau viena dalyka, kai pavalgau daugiau mesos, man nuolat eda remuo.. taigi vadinas tai nuo maisto. organizmas reaguoja. todel kazkaip vistiek tikiu, kad ir oda reaguoja i maista. tiksliau kaip ir saket - i visus tuos priedus, kuriu prikrauta i siuolaikini maista..
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 25, 21:12)
dėl to vandens ...  būna, kad išgeriu tą 1,5 l ir visai į tualetą nevaro. O šiaip aš gerdama vandenį galvoju, kad darau viską, kad spuogų nebūtų. Įsiteigiu, kad vanduo padeda. Žinau, kad atšalus mažai gersiu, geriau arbata.... smile.gif

ant smakro koks dabar skaudus auga sad.gif  užsidėjau šian gintaro pudros kaukę visam veidui, dbr kaukę su AHA rūgštim ant jo lokaliai, taip tikiuos, kad nebus labai baisus  doh.gif

Kur perki gintaro pudra?
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 26, 16:06)
Kur perki gintaro pudra?

akcija buvo 10 lt vietoj 20 lt internete, todėl pirkau. Bet kiekis 25 ml, kokie 4 arbatiniai šaukšteliai, tai kaukės 4 kartam. Kažkokio stebuklingo odos valymo nepastebėjau, bet odą labai gerai sustangrino bigsmile.gif pakaitaliojimui su moliu praeis smile.gif
Atsakyti
Vitulka, kuo baigėsi besiformuojančio spuogo istorija? laugh.gif Ar veiksmingos buvo priemonės?
Atsakyti
Vitulka, kaip kaukes nuvalai? Servetelem , miceleriniu vandeniu ar prausi visgi?

Del serveteliu man Loreal kazkaip nekelia pasitikejimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 26, 17:07)
Vitulka, kuo baigėsi besiformuojančio spuogo istorija? laugh.gif Ar veiksmingos buvo priemonės?

dar vakare alieju mišiniu užtepiau. Skaudas, brudas, toj vietoj ištinę, bet patinimas sumažėjęs nuo ryto biggrin.gif ryte LRP Effaclar K kremo užtepiau, kažkaip man atrodo, kad patinimas nuslūgs ir nuslūgs....

QUOTE(Malena @ 2011 08 26, 17:08)
Vitulka, kaip kaukes nuvalai? Servetelem , miceleriniu vandeniu ar prausi visgi?

Del serveteliu man Loreal kazkaip nekelia pasitikejimo g.gif

su vandeniu iš krano. Žaist su bliūdais, buteliais schmoll.gif tai būna kartą savaitėj, nu dukart su didelėm išimtim.
man irgi nekėlė drinks_cheers.gif baigias jau antras pokas, nežinau, ką išsirinksiu parduotuvėj. Gal tas su agurkais iš Eurokos, kur panelė Rožė antrą kartą (?) nusipirko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 26, 17:16)
baigias jau antras pokas, nežinau, ką išsirinksiu parduotuvėj. Gal tas su agurkais iš Eurokos, kur panelė Rožė antrą kartą (?) nusipirko  ax.gif

Jau trečią pakuotę nusipirkau hihihi.gif Pirma buvo su agurkais, pastarosios su žaliąja arbata, man liuks jos.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 26, 17:04)
akcija buvo 10 lt vietoj 20 lt internete, todėl pirkau. Bet kiekis 25 ml, kokie 4 arbatiniai šaukšteliai, tai kaukės 4 kartam. Kažkokio stebuklingo odos valymo nepastebėjau, bet odą labai gerai sustangrino  bigsmile.gif pakaitaliojimui su moliu praeis  smile.gif

As tai naudoju kazkokia gintaro pudra, nezinau ar ta pati kur pas tave, bet ten dar imaisyta cinko , tai labai gerai gydo demes, zaizdeles visokias aptraukia, raso , kad tinka ir ant puslelines det .Mano mama nupirko, bet toki didoka maiseli gal 50 gr. is kazkokios muges uz 30lt. Tai kita kart zadu pirkt vel , bet per interneta ieskosiu, ne stos muges neberasiu:]
Papildyta:
As tai naudoju is amway kauke gilumine, su mineralais. Is pradziu naudojau mamos, nezinojau kainos nemaniau , kad tokia brangi, o kai issibaige nutariau uzsisakyt, bet kai suzinojau kaina tai likau apsalus:D 68LT. nu bet verta kainos tikrai, nes sumazina blizgesi odos gan stiprei ir tikrai labai svari oda tampa po jos...tai nutariau uzsisakyt vistiek, nes ne vienam menesiui uzteks.. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(masakra @ 2011 08 26, 18:46)
As tai naudoju kazkokia gintaro pudra, nezinau ar ta pati kur pas tave, bet ten dar imaisyta cinko , tai labai gerai gydo demes, zaizdeles visokias aptraukia, raso , kad tinka ir ant puslelines det .Mano mama nupirko, bet toki didoka maiseli gal 50 gr. is kazkokios muges uz 30lt. Tai kita kart zadu pirkt vel , bet per interneta ieskosiu, ne stos muges neberasiu:]
Papildyta:
As tai naudoju is amway kauke gilumine, su mineralais. Is pradziu naudojau mamos, nezinojau kainos nemaniau , kad tokia brangi, o kai issibaige nutariau uzsisakyt, bet kai suzinojau kaina tai likau apsalus:D 68LT. nu bet verta kainos tikrai, nes sumazina blizgesi odos gan stiprei ir tikrai labai svari oda tampa po jos...tai nutariau uzsisakyt vistiek, nes ne vienam menesiui uzteks.. cool.gif

http://amwaypigu.lt/...i-kauke-100-ml-
Atsakyti
Sveikos merginos, labai ačiū, radau daug naudingų patarimų, gal ne visai naujų ax.gif bet su laiku pamirštų.
Man gerokai padėjo Garnier šveitiklis, mėlynoj tubelėj, kuris 3 in 1. Savo laiku buvau daug įvairios gydomosios kosmetikos išbandžiusi doh.gif Hormonai buvo normoj, tačiau, kai vartojau KT oda buvo ideali, bet kai nutraukiau blink.gif siaubas, kas darėsi. Su laiku susitvarkė iki to lygio, kokia ir buvo. Problema-giluminiai spuogai, dažniausiai prieš MM ir ne tik.

Mergaitės, praleidau kokį pakaitalą siūlot salicilo spiritui? Kur pirkt? Ačiū.

Dėl besaikio vandens gėrimo yra įvairių nuomonių, nes per daug vandens- kaip čia minėjo tris litrus- per didelis krūvis inkstams. Viskas turi būti daroma su protu, kiekviena iš mūsų turi intuiciją, ir ja reikia pasikliaut.

QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 10:12)
Man kosmetologe patare pasidaryti alergini maisto tyrima, ypac jei kamuoja ne paveiniai uzdegiminiai spuoga, be tokie berimai labiau. Tai galvoju kas cia per tyrimas, gal kas daretes? O gal cia eina kalba apie maisto netoleravimo tyrima kur zvaigzdes darosi ir kainuoja apie 1000lt g.gif

Ne visai į temą, bet papasakosiu.
Kaimyno senutė motina liepė vežt ją darytis panašių tyrimų, patenkinta grįžo namo, kad dabar žinos, ką valgyt ir t.t. Po poros dienų sako, eina š... tie šarlatanai, valgysiu ką tik noriu, matai, jie man dar įrodinės, ką valgyt lotuliukas.gif
Kartais prieš tyrimus reikia gerai pagalvot, ar esi pasiruošęs jiems, juolab kad ir kaina nemaža. Šitas pvz. aišku, kad ne gali būti argumentu, bet verta susimąstyt biggrin.gif
Atsakyti
dar nenaudojau,bet mamos draugė rekomendavo kažkokį klynexą.mėlynas buteliukas.Sako 2 tūbelės ir inkštirų bei spuogų nebėra smile.gif
Atsakyti
Vitulka, o kokį kremą rudenį/žiemą naudoji?
Atsakyti