Sveikos merginos, labai ačiū, radau daug naudingų patarimų, gal ne visai naujų
bet su laiku pamirštų.
Man gerokai padėjo Garnier šveitiklis, mėlynoj tubelėj, kuris 3 in 1. Savo laiku buvau daug įvairios gydomosios kosmetikos išbandžiusi
Hormonai buvo normoj, tačiau, kai vartojau KT oda buvo ideali, bet kai nutraukiau
siaubas, kas darėsi. Su laiku susitvarkė iki to lygio, kokia ir buvo. Problema-giluminiai spuogai, dažniausiai prieš MM ir ne tik.
Mergaitės, praleidau kokį pakaitalą siūlot salicilo spiritui? Kur pirkt? Ačiū.
Dėl besaikio vandens gėrimo yra įvairių nuomonių, nes per daug vandens- kaip čia minėjo tris litrus- per didelis krūvis inkstams. Viskas turi būti daroma su protu, kiekviena iš mūsų turi intuiciją, ir ja reikia pasikliaut.
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 10:12)
Man kosmetologe patare pasidaryti alergini maisto tyrima, ypac jei kamuoja ne paveiniai uzdegiminiai spuoga, be tokie berimai labiau. Tai galvoju kas cia per tyrimas, gal kas daretes? O gal cia eina kalba apie maisto netoleravimo tyrima kur zvaigzdes darosi ir kainuoja apie 1000lt
Ne visai į temą, bet papasakosiu.
Kaimyno senutė motina liepė vežt ją darytis panašių tyrimų, patenkinta grįžo namo, kad dabar žinos, ką valgyt ir t.t. Po poros dienų sako, eina š... tie šarlatanai, valgysiu ką tik noriu, matai, jie man dar įrodinės, ką valgyt
Kartais prieš tyrimus reikia gerai pagalvot, ar esi pasiruošęs jiems, juolab kad ir kaina nemaža. Šitas pvz. aišku, kad ne gali būti argumentu, bet verta susimąstyt