QUOTE(Rocco @ 2011 08 25, 11:29)
man tas pats buvo, idomu, kur buvai tu
ar ne ten pat
tik man tai isvis nieko neisrase, apziurejo per 5min, sako ateik kita karta tyrima maisto (ne)toleravimo pasidarysim ir tiek ziniu. Suplojau 90lt uz tai ir isejau visa drebanti is pykcio
O dermatologa visi labai giria Azuolyno klinikoj, toks juokingas vyriskis, jis 40lt ima ir dar kviecia ateit po kiek laiko pasirodyt, kaip veikia jo nurodymai, uz tai jau nieko neima. Nauris Grusauskas va. Tai as pas ji nuejau, pralaukiau eilej ("gyva eile") gal 3val, tai zodziu, reziume jis man pasake, kad nieko nepadarysi su mano oda, turiu susitaikyt su tuo, nes grazios, lygios odos niekada neturesiu
Pas mane giluminiu spuogu nera, bet oda poreta, daug inkstiru, nes labai nuo visko kemsasi oda. Plius, dar ant nugaros ir dekolte srity nuolat berimai.
na lygios gal neturėsit, bet gražesnę tikrai galima turėt
kažkaip iš atsiliepimų nelabai kokie dermatologai Kaune, aš tai turiu savo nuostabią kosmetologę-dermatologę, kuri ne tik man, bet ir lb daugeliui žmonių padėjo, ir palyginus nebrangiai, tik už konsultaciją tikrai neplėšia pinigų, padaro veido valymus, pasiūlo priemonių, kurios bent man idealiai tiko, ir net ne iš jos pirkt reikėjo, o iš vaistinės, sako, tavo odai tikrai turi labai tikti, ir tikrai tiko
tad tikrai neužsiima prakišinėjimu vienos ar kitos kosmetikos, taip sakant nesiūlys daikto tik dėl to, kad jai nuo to kažkiek pinigų liks, o žmogui nepadės.. vnž labai liuks
tik aš iš mažo miesto, tad vargu, ar kam bus naudingi kontaktai
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 10:12)
Man kosmetologe patare pasidaryti alergini maisto tyrima, ypac jei kamuoja ne paveiniai uzdegiminiai spuoga, be tokie berimai labiau. Tai galvoju kas cia per tyrimas, gal kas daretes? O gal cia eina kalba apie maisto netoleravimo tyrima kur zvaigzdes darosi ir kainuoja apie 1000lt
gali būt kad ir apie tą patį
jei taip, nepatariu mėtyt pinigų, gyna apgaulė
draugas darėsi, po to dar keli pažįstami, skaičiau daug internete, tai ten akių dūmimas ir tiek, visiems vos ne vienodas tas testas, o esmė tokia: valgyt daug daržovių, kalakutieną, žuvį, atsisakyt kitokių mėsų, kiaulienos, makaronų, duonos, kavos ir pan dalykų, plius viską mažom porcijom, vnž sveikai maitintis, tad akivaizdu, kad taip maitinantis rezultatas tikrai bus, ir svoris kris, ir geriau jausitės, ir veido odai patiks
tą aš galiu jums ir už dyką pasakyt ir 1000 lt nereiks mokėt
be to, buvo atliktas žurnalistinis tyrimas berods Lietuvos ryte rašė, darė tokį testą kaune ir vilniuje, tai abu skyrėsi kaip diena ir naktis, nors testai tokie patys, tipo skirtingai nustato, kam tu alergiškas, o kam ne, vien tai jau nelogiškai skamba:))) vienam mieste esi vienam dalykui alegiškas, kitam - gali jį valgyt drąsiai