Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Muscade @ 2011 08 25, 08:47)
Aš jau nebesuprantu ką naudoti ir ką daryti...

aš kaip papūga, nes rašau ir rašau tą patį blush2.gif bet pasidaryk mišinį: bazinis aliejus + salierų ea. Man jis labai padeda, kai ant spuogo tepu. Arba jis greičiau iškelia jį, jei jis tikrai to vertas, arba nuima uždegimą ir nieko nelieka. Brangus malonumas, tik labai ilgam.

QUOTE(Eleina @ 2011 08 25, 09:03)

tiesa, paziurejau apie Sebamed geli... ar kartais Himalaia ne apie ji cia raso:
gelis
kaip ir nieko gero suprantu..  g.gif

nea, čia ne tas, čia kaip suprantu tiesiai ant spuogo reik tept, aš šitą naudoju 4u.gif

ir panelės vandens 1,5 l mažiausiai user posted image Kai buvau pas dermatologą, sakė kad reik 2 l išgert. Žinau, kad labai sunku prisiverst, ypač kai šalta lauke, bet reikia reikia ...
Atsakyti
Man kosmetologe patare pasidaryti alergini maisto tyrima, ypac jei kamuoja ne paveiniai uzdegiminiai spuoga, be tokie berimai labiau. Tai galvoju kas cia per tyrimas, gal kas daretes? O gal cia eina kalba apie maisto netoleravimo tyrima kur zvaigzdes darosi ir kainuoja apie 1000lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 24, 22:04)
as tai siandien buvau pas dermatologe,vienu zodziu,tik sunervino mane,apziurejo is kitos puses stalo)nzn man net kosmetologe odods bukle ziuri per ta lupa savo)israse differino ir viso gero,bliamba,ismeciau 90lt uz konsultacija,nes differino nusipirkt ir pati galejau o nieko door is jos neisgirdau.gal kas rekomneduosit kokia gera dermatologe-a geriau butu kaune? 4u.gif

man tas pats buvo, idomu, kur buvai tu g.gif ar ne ten pat biggrin.gif tik man tai isvis nieko neisrase, apziurejo per 5min, sako ateik kita karta tyrima maisto (ne)toleravimo pasidarysim ir tiek ziniu. Suplojau 90lt uz tai ir isejau visa drebanti is pykcio lotuliukas.gif O dermatologa visi labai giria Azuolyno klinikoj, toks juokingas vyriskis, jis 40lt ima ir dar kviecia ateit po kiek laiko pasirodyt, kaip veikia jo nurodymai, uz tai jau nieko neima. Nauris Grusauskas va. Tai as pas ji nuejau, pralaukiau eilej ("gyva eile") gal 3val, tai zodziu, reziume jis man pasake, kad nieko nepadarysi su mano oda, turiu susitaikyt su tuo, nes grazios, lygios odos niekada neturesiu biggrin.gif Pas mane giluminiu spuogu nera, bet oda poreta, daug inkstiru, nes labai nuo visko kemsasi oda. Plius, dar ant nugaros ir dekolte srity nuolat berimai.
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2011 08 25, 11:29)
man tas pats buvo, idomu, kur buvai tu  g.gif ar ne ten pat biggrin.gif tik man tai isvis nieko neisrase, apziurejo per 5min, sako ateik kita karta tyrima maisto (ne)toleravimo pasidarysim ir tiek ziniu. Suplojau 90lt uz tai ir isejau visa drebanti is pykcio  lotuliukas.gif O dermatologa visi labai giria Azuolyno klinikoj, toks juokingas vyriskis, jis 40lt ima ir dar kviecia ateit po kiek laiko pasirodyt, kaip veikia jo nurodymai, uz tai jau nieko neima. Nauris Grusauskas va. Tai as pas ji nuejau, pralaukiau eilej ("gyva eile") gal 3val, tai zodziu, reziume jis man pasake, kad nieko nepadarysi su mano oda, turiu susitaikyt su tuo, nes grazios, lygios odos niekada neturesiu biggrin.gif Pas mane giluminiu spuogu nera, bet oda poreta, daug inkstiru, nes labai nuo visko kemsasi oda. Plius, dar ant nugaros ir dekolte srity nuolat berimai.

na lygios gal neturėsit, bet gražesnę tikrai galima turėt smile.gif kažkaip iš atsiliepimų nelabai kokie dermatologai Kaune, aš tai turiu savo nuostabią kosmetologę-dermatologę, kuri ne tik man, bet ir lb daugeliui žmonių padėjo, ir palyginus nebrangiai, tik už konsultaciją tikrai neplėšia pinigų, padaro veido valymus, pasiūlo priemonių, kurios bent man idealiai tiko, ir net ne iš jos pirkt reikėjo, o iš vaistinės, sako, tavo odai tikrai turi labai tikti, ir tikrai tiko smile.gif tad tikrai neužsiima prakišinėjimu vienos ar kitos kosmetikos, taip sakant nesiūlys daikto tik dėl to, kad jai nuo to kažkiek pinigų liks, o žmogui nepadės.. vnž labai liuks smile.gif tik aš iš mažo miesto, tad vargu, ar kam bus naudingi kontaktai g.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 10:12)
Man kosmetologe patare pasidaryti alergini maisto tyrima, ypac jei kamuoja ne paveiniai uzdegiminiai spuoga, be tokie berimai labiau. Tai galvoju kas cia per tyrimas, gal kas daretes? O gal cia eina kalba apie maisto netoleravimo tyrima kur zvaigzdes darosi ir kainuoja apie 1000lt g.gif

gali būt kad ir apie tą patį smile.gif jei taip, nepatariu mėtyt pinigų, gyna apgaulė smile.gif draugas darėsi, po to dar keli pažįstami, skaičiau daug internete, tai ten akių dūmimas ir tiek, visiems vos ne vienodas tas testas, o esmė tokia: valgyt daug daržovių, kalakutieną, žuvį, atsisakyt kitokių mėsų, kiaulienos, makaronų, duonos, kavos ir pan dalykų, plius viską mažom porcijom, vnž sveikai maitintis, tad akivaizdu, kad taip maitinantis rezultatas tikrai bus, ir svoris kris, ir geriau jausitės, ir veido odai patiks smile.gif tą aš galiu jums ir už dyką pasakyt ir 1000 lt nereiks mokėt smile.gif
be to, buvo atliktas žurnalistinis tyrimas berods Lietuvos ryte rašė, darė tokį testą kaune ir vilniuje, tai abu skyrėsi kaip diena ir naktis, nors testai tokie patys, tipo skirtingai nustato, kam tu alergiškas, o kam ne, vien tai jau nelogiškai skamba:))) vienam mieste esi vienam dalykui alegiškas, kitam - gali jį valgyt drąsiai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 25, 09:59)
  Kai buvau pas dermatologą, sakė kad reik 2 l išgert. Žinau, kad labai sunku prisiverst, ypač kai šalta lauke, bet reikia reikia ...

man kolkas neimanoma misija doh.gif maximum 2 stiklines isgeriu per diena...
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 08 25, 16:28)

as jau koki menesi beveik po 2 l isgeriu , kartais pabosta buna dienu , kad keles stiklines teisgeriu, bet veliau vel susiemu pagalvojus apie oda:D o dabar noriu pradet gert bent po 5 puodelius zalios arbatos, nes skaiciau seip 10 reikia gert kasdien norint pasiekt gera rezultata, bet manau kaip man uzteks ir 5 , nes 10 kazin ar imanoma taip kasiden prisiverst gert.biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi būna tik 500 ml išgeriu, bet dėl to savęs neėdu, nu būna dienų, nesinori. Bet šiaip įpratau gert ir dabar net trūksta, jei pamirštu smile.gif
kas mane nervuoja, tai lakstymas į tualetą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 08 25, 14:28)

O arbatos negeriat? Ar kokio vandens paskaninto is parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 25, 09:03)
o kokia operacija dare?  blush2.gif
siaip zinokit as jus pilnai suprantu. pas mane lygiai tas patsi - as jau nebezinau ka daryt ir ko griebtis. viskas lyg apsitvarko kai vartoju vaistus. bet tik pabaigiu - vel viskas is naujo su nauja jega.. dabar nesulaukiu kada eisiu pas ginekologe (o visos atostogauja kaip tycia), gal jinai patars kokius hormonus tirtis ar siaip ka protingo pasakys..  unsure.gif

tiesa, paziurejau apie Sebamed geli... ar kartais Himalaia ne apie ji cia raso:
gelis
kaip ir nieko gero suprantu..  g.gif

Cistą šalino, po jos labai veidas pasikeitė.

Vitulka, aš kai dirbu tiek vandens negaliu išgert, nes iš tuoleto neišlysčiau...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 25, 02:59)
ir panelės vandens 1,5 l mažiausiai user posted image  Kai buvau pas dermatologą, sakė kad reik 2 l išgert. Žinau, kad labai sunku prisiverst, ypač kai šalta lauke, bet reikia reikia ...

Kad tinkamai funkcionuotų organizmas, žmogui per parą reikia apie 2 litrų vandens. Bet tiek išgerti tikrai nebūtina (aišku, priklauso nuo žmogaus aktyvumo, amžiaus ir t.t.), nes ~40% vandens gaunam iš maisto (net ir iš visokių picų, makaronų ir t.t.). Gaunam žymiai daugiau, jai geriamas pienas, valgoma sriuba. Taip kad kankintis ir "sukišinėti" tuos du litrus per prievartą tikrai nebūtina. Kartais ir pakenkti sau galima, nes apkrova inkstams per didelė išeina...
Pagalvok logiškai. Jei dažnai lakstoma į tualetą, reiškia organizmas šalina jau nereikalingą vandenį, jo netrūksta. Kai šlapimas būna jau bespalvis, tai ženklas, kad niekas papildomai iš organizmo nepašalinama, inkstai dirba be reikalo.

Buvau pradėjusi gerti po 8 stiklines vandens... Praėjus kokiam pusmečiui pastebėjau, kad ne tik nuolat į tualetą bėgiot reikia, bet esu nuolat ištroškusi, kuo daugiau geriu- tuo daugiau burna džiūsta. Išsigandau net, susimąsčiau, gal koks diabetas prilipo. Manau, organizmas pradėjo signalizuoti, kad jam kažkas "nepatinka"... Nustojau beprotiškai vandenį lakti, dabar išgeriu tiek, kiek +- reikia, kad susidarytų tie du litrai (daugiau, kai prakaituoju, sportuoju), troškulys dingo rolleyes.gif
Tada pasidomėjau daugiau apie tą 2 litrų teoriją... Ne visi žmonės vienodi, ne visiems tų dviejų litrų reikia. Ta idėja kilo neteisingai interpretavus vieno mokslininko išvadą, kad žmogui reikia 2 litrų vandens per parą (tam, kad kompensuotų iškvėpiamą, išprakaituojamą ir energijos gaminimui reikalingą vandenį). Spaudoje vietoj "reikia" buvo įstatyta "reikia išgerti", todėl dabar visur ir skalambijama, kad tas 8 stiklines susistumt privaloma...
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 04:12)

Turbūt turėjo omenyje odos testą, kuri alergologijos centruose galima pasidaryti (taip pat, kaip testuoja dėl žiedadulkių, dulkių erkučių ir t.t., galima dėl maisto išsitirti). Nes tas brangus "netoleravimo testas" tai iš piršto laužtas.

Aš kuo daugiau skaitau, tau labiau susidarau nuomonę, kad maistas turi didelę įtaką odai, kaip ir visam organizmui... Ne tiek visokie šokoladai ir čipsai, kiek apskritai moderni maisto pramonė. T.y. nereikalingi priedai, dažai, super perdirbimas, GMO ir t.t. Pvz., alergijos maistui šiais laikais labai įprastas dalykas. Skaičiau, kad kai kuriems žmonėms, turintiems specifines alergijas maistui, alergija nepasireiškia, kai jie vartoja organiškai užaugintą produktą... Arba laktozės netoleruojantys žmonės gali gerti organinį, nehomogenizuotą, nepasterizuotą pieną...
Atsakyti
dėl to vandens ... būna, kad išgeriu tą 1,5 l ir visai į tualetą nevaro. O šiaip aš gerdama vandenį galvoju, kad darau viską, kad spuogų nebūtų. Įsiteigiu, kad vanduo padeda. Žinau, kad atšalus mažai gersiu, geriau arbata.... smile.gif

ant smakro koks dabar skaudus auga sad.gif užsidėjau šian gintaro pudros kaukę visam veidui, dbr kaukę su AHA rūgštim ant jo lokaliai, taip tikiuos, kad nebus labai baisus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 25, 21:01)
Aš kuo daugiau skaitau, tau labiau susidarau nuomonę, kad maistas turi didelę įtaką odai, kaip ir visam organizmui... Ne tiek visokie šokoladai ir čipsai, kiek apskritai moderni maisto pramonė. T.y. nereikalingi priedai, dažai, super perdirbimas, GMO ir t.t. Pvz., alergijos maistui šiais laikais labai įprastas dalykas. Skaičiau, kad kai kuriems žmonėms, turintiems specifines alergijas maistui, alergija nepasireiškia, kai jie vartoja organiškai užaugintą produktą... Arba laktozės netoleruojantys žmonės gali gerti organinį, nehomogenizuotą, nepasterizuotą pieną...

Dabar itin stebiu savo oda, tai padariau isvada , kad man ant rytojaus spuogai iskyla kai suvalgau ledu arba riesutu. doh.gif
Atsakyti