Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(cannelle @ 2011 08 24, 10:38)
aš taip pat bandžiau šias priemones.Iš pradžių kremukas visai patiko,bet  šiaip per sunkus iš tikro kažkoks jis.

Ai,dar bandžiau sebium AI, tas gal šiek tiek lengvesnis, bet dabar sakyčiau,kad tikrai yra geresniu kremų.

Kazkodel daug neigiamu ir labai mazai teigiamu atsiliepimu apie Sebium doh.gif Gal vis delto reikia nesigundyti ta akcija, o visgi pirkti kazka is Noveros Zeniac linijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 23, 19:38)

p.s. del kremu jau pastebejau ta tendencija, nebetepu. Tik dabar problema, kur rasti gera ir nebrangu geli, kuris tiktu ir zvarbesniam orui, ir rudeniui...  unsure.gif
p.s.s. ka manot apie naturalius aliejus tokiai odai? Pvz kokosu aliejus uzkimstu?

Sebamed Clear gelį smile.gif
jokiais būdais nenaudokit aliejų schmoll.gif nebent lokaliai ant problemos - spuogo, dėmės
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 23, 08:04)
Sveikos,o as galiu jums parekomenduoti tikrai gera geli pavargusiai dehidratuotai ir randuotai odai, nezinau ar jis kieknors gydo spuogus, bet nakciai pasitepus labai gerai regeneruoja odos lasteles ir stabdo senejima, pagal sudeti paskaicius atrodo , kad ir spuogus turetu mazint. Aisku kaina gali isgazdinti , nes kainuoja 150lt. taciau maniau jo man uzteks kokiems dviems menesiaims , bet klydau jau naudoju 4rta menesi ir dar liko beveik puse buteliuko, tai pagalbvojau , kad pusei metu uz 150lt. tikrai apsimoka.
Cia galit pasiskaityt aprasyma. http://www.vision.lt...el/description/  cool.gif

turėjau šitą gelį susigundžius pasakojimais apie jo stebuklingą poveikį odai.man jis nei mažutėliausio stebuklo nepadarė, nors jį pirkau ne spuogams gydyt, o ieškodama kažko odos pagražinimui-negalėjau pasigirt gražia ir lygia veido oda. pinigų išmetimas į balą. tiesa, jį gyrė Vision produktų platintojai. ir dar-jeigu šis kremas toks nuostabus, tai kodėl pardavinėjamas tik pogrindyje...tačiau čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 08 24, 18:14)
turėjau  šitą gelį susigundžius pasakojimais apie jo stebuklingą poveikį odai.man jis nei mažutėliausio stebuklo nepadarė, nors jį  pirkau ne spuogams gydyt, o ieškodama kažko odos pagražinimui-negalėjau pasigirt gražia ir lygia veido oda. pinigų išmetimas į balą. tiesa, jį gyrė Vision produktų platintojai. ir dar-jeigu šis kremas toks nuostabus, tai kodėl pardavinėjamas tik pogrindyje...tačiau čia tik mano nuomonė.

Galiu paklaust kiek laiko tu ji tepei? turbut norejei labai greit pamatyt poveiki...nereik noret iskart kakzokio stebuklo, panaudosi reguliariai nakciai patepliosi ir ziurek po metu 2 gal tavo oda jau bus neatpazystama ..taigi jis stabdo senejima, kaip gali greit pamatyt , kad rauksliu nepadaugejo? man asmeniskai poveikis matosi panaudojus puse buteliuko, oda skaistesne, stangresne ir apmazeja randu ir demiu likusiu po spuogu.
Papildyta:
Beje mano pusesere dare exsperimenta su tuo geliu, turejo randa ant rankos nemaza tai tepe kasdien ji ir sake labai susitrauke stiprei..
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 24, 15:57)
Sebamed Clear gelį  smile.gif
jokiais būdais nenaudokit aliejų  schmoll.gif nebent lokaliai ant problemos - spuogo, dėmės

Gerai, bandysim ieskoti Sebamedo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as pries pora savaiteliu nusipirkau gasulo moli veidukui prausti, tai visai maloniai, labai svelni po prausimo pasidaro. Zinoma, pasitepu paskiau kremuku, nes norisi daugiau dregmes. Maziau chemijos naudokit, tikrai tas padeda.

Girdejau, kad aliejai netinka problematiskai odai, tai nebandziau ax.gif
Atsakyti
as tai siandien buvau pas dermatologe,vienu zodziu,tik sunervino mane,apziurejo is kitos puses stalo)nzn man net kosmetologe odods bukle ziuri per ta lupa savo)israse differino ir viso gero,bliamba,ismeciau 90lt uz konsultacija,nes differino nusipirkt ir pati galejau o nieko door is jos neisgirdau.gal kas rekomneduosit kokia gera dermatologe-a geriau butu kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 24, 16:57)
Sebamed Clear gelį  smile.gif
jokiais būdais nenaudokit aliejų  schmoll.gif nebent lokaliai ant problemos - spuogo, dėmės

kodėl taip prieš aliejus nusiteikusi ?

ir pvz kokiomis konkrečiai servetėlėmis valaisi veidą?

ir terminį vandenį kokį konkrečiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muscade: 24 rugpjūčio 2011 - 21:58
todėl kad aliejai kemša. Taip, taip, yra kas naudoja ir džiaugias, bet problematiškai odai ar linkusiai į inkštirus, niekada nenaudočiau. Aš pati turiu mišinį pasidarius, bet tepu tik ant dėmių, spuogų. Aš žinau, kad aliejai man kemša, kremai kemša, todėl jų vengiu tept visam veidui. O kas naudoja, tegu naudoja. Kaip man netinka, taip kažkam tinka smile.gif
valiau su Margarita, bet kai pabandžiau Neutral, paskui L'oreal supratau, kad Margarita labai agresyvios,, bet šiaip nieko blogo jose nemačiau ax.gif
terminį turėjau La roche posay, bet brangus, kai reik siųstis, turėjau Beauty formulas iš Drogo, jame etilo alkoholis, nebekartojau, n butelių sunaudojau Iwostin, dabar nusipirkau Avene. Koks švelnus purškimas, nepalyginsi su Iwostin schmoll.gif bet aš jį užpurškiu ir nuvalau, nes man trūksta gaivos po servetėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 25, 00:00)
todėl kad aliejai kemša. Taip, taip, yra kas naudoja ir džiaugias, bet problematiškai odai ar linkusiai į inkštirus, niekada nenaudočiau. Aš pati turiu mišinį pasidarius, bet tepu tik ant dėmių, spuogų. Aš žinau, kad aliejai man kemša, kremai kemša, todėl jų vengiu tept visam veidui. O kas naudoja, tegu naudoja. Kaip man netinka, taip kažkam tinka  smile.gif
valiau su Margarita, bet kai pabandžiau Neutral, paskui L'oreal supratau, kad Margarita labai agresyvios,, bet šiaip nieko blogo jose nemačiau  ax.gif
terminį turėjau La roche posay, bet brangus, kai reik siųstis, turėjau Beauty formulas iš Drogo, jame etilo alkoholis, nebekartojau, n butelių sunaudojau Iwostin, dabar nusipirkau Avene. Koks švelnus purškimas, nepalyginsi su Iwostin  schmoll.gif bet aš jį užpurškiu ir nuvalau, nes man trūksta gaivos po servetėlių smile.gif

Aš jau nebesuprantu ką naudoti ir ką daryti...Prieš pusmetį smakro sritis buvo baisi, spuoguota, po operacijos smakras visišskai susitvarkė. Dabar žiūriu vėl vienas kitas spuogas išlenda smakro srity, ant žando vienas kitas doh.gif Bandysiu tą Seba Med gelį naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 08 25, 08:47)
Aš jau nebesuprantu ką naudoti ir ką daryti...Prieš pusmetį smakro sritis buvo baisi, spuoguota, po operacijos smakras visišskai susitvarkė. Dabar žiūriu vėl vienas kitas spuogas išlenda smakro srity, ant žando vienas kitas doh.gif  Bandysiu tą Seba Med gelį naudoti.

o kokia operacija dare? blush2.gif
siaip zinokit as jus pilnai suprantu. pas mane lygiai tas patsi - as jau nebezinau ka daryt ir ko griebtis. viskas lyg apsitvarko kai vartoju vaistus. bet tik pabaigiu - vel viskas is naujo su nauja jega.. dabar nesulaukiu kada eisiu pas ginekologe (o visos atostogauja kaip tycia), gal jinai patars kokius hormonus tirtis ar siaip ka protingo pasakys.. unsure.gif

tiesa, paziurejau apie Sebamed geli... ar kartais Himalaia ne apie ji cia raso:
gelis
kaip ir nieko gero suprantu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 25 rugpjūčio 2011 - 08:07
QUOTE(Eleina @ 2011 08 25, 10:03)
o kokia operacija dare?  blush2.gif
siaip zinokit as jus pilnai suprantu. pas mane lygiai tas patsi - as jau nebezinau ka daryt ir ko griebtis. viskas lyg apsitvarko kai vartoju vaistus. bet tik pabaigiu - vel viskas is naujo su nauja jega.. dabar nesulaukiu kada eisiu pas ginekologe (o visos atostogauja kaip tycia), gal jinai patars kokius hormonus tirtis ar siaip ka protingo pasakys..  unsure.gif

tiesa, paziurejau apie Sebamed geli... ar kartais Himalaia ne apie ji cia raso:
gelis
kaip ir nieko gero suprantu..  g.gif

Kai nueisit papasakokit kaip sekesi ax.gif . Siaip jau beda tame, kad issityrus hormonus ir radus "neteisinga" ju kieki vienintele iseitis bus gerti KT unsure.gif . Man teko gerti juos beveik 3 m, nes kiti kovos budai buvo beviltiski, bet po to juos meciau ir jau bere zyyymiai maziau. O dabar jau visiskai gerai ir uztenka tik palaikomojo gydymo su actipur ir vitaminu A+E diena is dienos. bigsmile.gif
Atsakyti