QUOTE(Vitulka @ 2011 08 23, 17:16)
gelis.... problematiškai odai tik gelius ir naudot, visai gali būt, kad dėl to ir padeda nuo spuogų, tiesiog nekemša porų
aš turėjau problemų su spuogais. Bandžiau ir pigius kremus, ir brangius, tą patį Zeniac, La roche posay.
ir prisiminiau, kad būdama jauna, nenaudojau vandens ir turėjau lygią odą. Pabandžiau nepraust veido, naudoju makiažo valymo servetėles, kremų išvis nebenaudoju, tik Sebamed gelį, vietoj toniko terminį vandenį. Ir tfu tfu tfu, bet spuodų nebeturiu, vienas kitas per PMS. O gelį neprisimenu,kada tepiau, odai visko pakanka, nei sausa, nei riebi.
Zeniac oda sausina, gali būt, kad jūs per daug odą išsausinat dėl to spuogai kyla.
vnž, aš su oda kuo švelniau, ji man atsilygina
aš turėjau problemų su spuogais. Bandžiau ir pigius kremus, ir brangius, tą patį Zeniac, La roche posay.
ir prisiminiau, kad būdama jauna, nenaudojau vandens ir turėjau lygią odą. Pabandžiau nepraust veido, naudoju makiažo valymo servetėles, kremų išvis nebenaudoju, tik Sebamed gelį, vietoj toniko terminį vandenį. Ir tfu tfu tfu, bet spuodų nebeturiu, vienas kitas per PMS. O gelį neprisimenu,kada tepiau, odai visko pakanka, nei sausa, nei riebi.
Zeniac oda sausina, gali būt, kad jūs per daug odą išsausinat dėl to spuogai kyla.
vnž, aš su oda kuo švelniau, ji man atsilygina
As irgi galvoju, kad reikia tik servetelemis tenkintis, nes po vandens gan man sauseja, bet kazkaip nezinau... PO jo butinai "perplaunu" Iwostino toniku, jis man toks kaip vanduo irgi, nei kvepia, nei traukia (siaip rekomenduoju jautriaodems). O zudau rugstim tik T sriti, nes ten galyyyyybe inkstiru ir spuogu... zandu isvis nelieciu
p.s. del kremu jau pastebejau ta tendencija, nebetepu. Tik dabar problema, kur rasti gera ir nebrangu geli, kuris tiktu ir zvarbesniam orui, ir rudeniui...
p.s.s. ka manot apie naturalius aliejus tokiai odai? Pvz kokosu aliejus uzkimstu?
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 23, 19:38)
p.s.s. ka manot apie naturalius aliejus tokiai odai? Pvz kokosu aliejus uzkimstu?
As bandziau, man kimso.. Dar kazkoki bandziau, gal abrikosu kauliuku Irgi kimso.. Tai ir parisau as su tais aliejais.
Atsisakiau pienelio, kad nekimstu odos, veida valau su Bioderma Sensibio vandeniu - makiaza pasalina puikiai.
Paprastas vanduo ir man oda labai sausina, todel prausiu labai retai. Nesausinancio prausiklio iki siol neradau..
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 23, 20:38)
Jau geriau nereikia aliejų probleminei odai.
Gal isbandziusios galite pakomentuoti Biodermos Sebium linija? Noreciau isbandyti koki produkta, kuris butu stipresnis pries spuogus?
O as po visu makiazo valymu ir tt kol nenuprausiu odos vandeniu nejauciu svaros pojucio, man norisi ir visus tuos valiklius nusiplauti..
O as po visu makiazo valymu ir tt kol nenuprausiu odos vandeniu nejauciu svaros pojucio, man norisi ir visus tuos valiklius nusiplauti..
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 23, 20:31)
Tai, jeigu nera problemos su vandeniu tai ir prauskit Jeigu man demem raudonom veidas nenueitu nuo vandens, as irgi prausciau ir vargo nematyciau Dabar gi ir dermatologe sake micini vandeni naudot.
O del svaros pojucio, gal priklauso nuo priemoniu, gal jos nelabai gerai valo tiesiog, jeigu dar papildomai nuprausti norisi?
QUOTE(Mintee @ 2011 08 23, 19:45)
Tai, jeigu nera problemos su vandeniu tai ir prauskit Jeigu man demem raudonom veidas nenueitu nuo vandens, as irgi prausciau ir vargo nematyciau Dabar gi ir dermatologe sake micini vandeni naudot.
O del svaros pojucio, gal priklauso nuo priemoniu, gal jos nelabai gerai valo tiesiog, jeigu dar papildomai nuprausti norisi?
Kaip keista, vanduo atrodo pats tyriausias dalykas, o pasirodo visokiu problemu sukelia Ta prasme man norisi ir pati valikli nusiplauti, nes vistiek jo lieka ant odos ir ji tokia lipni atrodo
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 23, 20:50)
Kaip keista, vanduo atrodo pats tyriausias dalykas, o pasirodo visokiu problemu sukelia Ta prasme man norisi ir pati valikli nusiplauti, nes vistiek jo lieka ant odos ir ji tokia lipni atrodo
Gal pas jus valiklis yra formuojantis plevele? Jie gal labiau sausai odai skirti, nes ant riebios taip ir lieka nesusigere...
Del vandens tai taip Vis dar tikiuosi atrast stebuklinga prausikli, kuris beprausdamas kartu ir nuramintu oda... Kol kas nesekmingos tos paieskos..
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 23, 20:38)
Tik dabar problema, kur rasti gera ir nebrangu geli, kuris tiktu ir zvarbesniam orui, ir rudeniui...
Naudoju juros dumbliu geli is universiteto vaistines. Labai panasus i skysta auksa arba triguba dregmes stimuliatoriu is ten pat. Nepastebejau, kad ziema negerai butu. Aisku pries pat ejima i lauka netepu.
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 23, 20:31)
Gal isbandziusios galite pakomentuoti Biodermos Sebium linija? Noreciau isbandyti koki produkta, kuris butu stipresnis pries spuogus?
bandžiau vandenuką ir sebium akn kremą, na, kremas visai nepatiko, sunkus jis man kažkoks, dar ir susigumuliuodavo vandenukas nieko, bet ne stebuklas tikrai, antrą kartą nekartočiau..
QUOTE(october' @ 2011 08 24, 09:24)
bandžiau vandenuką ir sebium akn kremą, na, kremas visai nepatiko, sunkus jis man kažkoks, dar ir susigumuliuodavo vandenukas nieko, bet ne stebuklas tikrai, antrą kartą nekartočiau..
aš taip pat bandžiau šias priemones.Iš pradžių kremukas visai patiko,bet šiaip per sunkus iš tikro kažkoks jis.
Ai,dar bandžiau sebium AI, tas gal šiek tiek lengvesnis, bet dabar sakyčiau,kad tikrai yra geresniu kremų.