Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos,

Gal kas naudojate šiuo metu ar žinote sudėtį levometicino losjono? Gamina universiteto vaistinėje. Arba losjonu su eritromicinu? Būčiau labai dėkinga.

Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 08 22, 14:37)
Sveikos,

Gal kas naudojate šiuo metu ar žinote sudėtį levometicino losjono? Gamina universiteto vaistinėje. Arba losjonu su eritromicinu? Būčiau labai dėkinga.

as naudoju, bet jis namie, tas losjonas, o as darbe smile.gif vakare paziuresiu 4u.gif
pamirsau paminet, kad pas mane su levomicitinu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 22 rugpjūčio 2011 - 14:06
QUOTE(Eleina @ 2011 08 22, 15:05)
as naudoju, bet jis namie, tas losjonas, o as darbe smile.gif vakare paziuresiu  4u.gif
pamirsau paminet, kad pas mane su levomicitinu wink.gif

Tai labai gerai, tokio ir noriu biggrin.gif tik užrašiau kaip su vištos koja. Na būčiau labai dėkinga jei parašytumėte, kas ant to buteliuko užrašyta. Aš turėjau, bet suplakiau ant grindų netyčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 21, 19:18)
Sveikos sad.gif kaip jums sekasi kovoti su spuogiukais?

kokias priemones veidui naudojat? nes panašu, kad jums kremai poras kemša g.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 22, 04:04)
Suprantat, ta mano oda neaisku kokia. Jei pasitepciau visa veida su tarkim salicilo spiritu, tai butu kosmaras, isestu negyvai. O ten kur poroblematiska, tarkim smakras, nosis, kakta tepu karts nuo karto, man kazkaip lyg viska ten pravalo. Bet nezinau, ka daryti, kad tiktu visam veidui. Nes zandai sausi it dykuma, o juos vistiek sugeba bert. Poros kemsasi, ypatingai ant nosies. Reikes pabandyti tu stipresniu, naujos linijos Rasa priemoniu, gal ka bande? Ar verta?

O kodėl nesinori skirtingų priemonių naudoti sausiems žandams ir riebiai odai? Rasos priemonės su rūgštimis neblogos, nes salicilo spiritas gali išsausinti net ir riebiausią odą. Reiktų stengtis švelnesnes priemones rinktis. Jei spuogai kyla ir ant sausų žandų, visai gali būti, kad kremas koks kemša, kaip Vitulka ir sako. Arba dekoratyvinė kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 08 22, 16:27)
Tai labai gerai, tokio ir noriu  biggrin.gif tik užrašiau kaip su vištos koja. Na būčiau labai dėkinga jei parašytumėte, kas ant to buteliuko užrašyta. Aš turėjau, bet suplakiau ant grindų netyčia  doh.gif

taigi sudetis to, kuri as turiu ir naudoju:
Laevomycetini 1.0
Aether 10.0
sp.Vini 70 - 45.0
Sol.Ac.borici 2% - 45.0
tikiuosi padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 22, 20:00)
Laevomycetini 1.0
Aether 10.0
sp.Vini 70 - 45.0
Sol.Ac.borici 2% - 45.0
tikiuosi padejau  4u.gif

Bet kiek zinau vaistu su antibiotikais (Laevomycetinum) be recepto neparduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutter @ 2011 08 22, 21:13)
Bet kiek zinau vaistu su antibiotikais (Laevomycetinum) be recepto neparduoda  g.gif

Būtent, kad neparduoda, todėl ir noriu sudėties, einu rytoj pas gydytoja, bet ne odos, paprašysiu, gal išrašys. Nesinori man dėl vieno recepto vėl trenktis pas dermatologę, nes kol kas tam tikrai nėra reikalo. O kai koks spuogelis iškyla, nu man nėra geresnės priemonės, ir nebrangu, ir veiksminga.
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 08 22, 19:00)
Laevomycetini 1.0
Aether 10.0
sp.Vini 70 - 45.0
Sol.Ac.borici 2% - 45.0
tikiuosi padejau  4u.gif

Dėkui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,o as galiu jums parekomenduoti tikrai gera geli pavargusiai dehidratuotai ir randuotai odai, nezinau ar jis kieknors gydo spuogus, bet nakciai pasitepus labai gerai regeneruoja odos lasteles ir stabdo senejima, pagal sudeti paskaicius atrodo , kad ir spuogus turetu mazint. Aisku kaina gali isgazdinti , nes kainuoja 150lt. taciau maniau jo man uzteks kokiems dviems menesiaims , bet klydau jau naudoju 4rta menesi ir dar liko beveik puse buteliuko, tai pagalbvojau , kad pusei metu uz 150lt. tikrai apsimoka.
Cia galit pasiskaityt aprasyma. http://www.vision.lt...el/description/ cool.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 22, 16:35)
O kodėl nesinori skirtingų priemonių naudoti sausiems žandams ir riebiai odai? Rasos priemonės su rūgštimis neblogos, nes salicilo spiritas gali išsausinti net ir riebiausią odą. Reiktų stengtis švelnesnes priemones rinktis. Jei spuogai kyla ir ant sausų žandų, visai gali būti, kad kremas koks kemša, kaip Vitulka ir sako. Arba dekoratyvinė kosmetika.

Naudoju rasos prausikli su ramunem, kaip suprantu, jautriai odai. Nors ir pigus, bet visai nieko, netraukia odos. Tuomet Iwostin tonika jautriai odai. Ir spuogus pasitepu Zeniac purifying kremuku, jis su AHA-BHA rugstim. Ir kremo jokio daugiau nenaudoju, bijau tepti, nes paskui beria labai. Kartais po pravalymo T zonos su salicilo rugstim uzsitepu antibiotiko, Imex... daugiau kosmetologe tik pasijuoke is manes.
Papildyta:
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 23, 16:16)
Naudoju rasos prausikli su ramunem, kaip suprantu, jautriai odai. Nors ir pigus, bet visai nieko, netraukia odos. Tuomet Iwostin tonika jautriai odai. Ir spuogus pasitepu Zeniac purifying kremuku, jis su AHA-BHA rugstim. Ir kremo jokio daugiau nenaudoju, bijau tepti, nes paskui beria labai. Kartais po pravalymo T zonos su salicilo rugstim uzsitepu antibiotiko, Imex... daugiau kosmetologe tik pasijuoke is manes.

p.s. jokiu pudru/toniniu kremu ar panasiu dalyku nenaudoju. Tik labai labai ekstra atvejais, reik reik ryskesnio makiazo.
Atsakyti
Sveikos,

siaip tai reikia atsargiai su tom rugstim ir suplaktiniais tonikais. Nes padauginus bus tikrai daugiau zalos nei naudos. Pvz., mano oda jautri ir plona, tai rugstis isvis nugrauztu, todel tokios kosmetikos nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 23, 09:04)
Sveikos,o as galiu jums parekomenduoti tikrai gera geli
Cia galit pasiskaityt aprasyma. http://www.vision.lt...el/description/  cool.gif

gelis.... problematiškai odai tik gelius ir naudot, visai gali būt, kad dėl to ir padeda nuo spuogų, tiesiog nekemša porų

QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 23, 17:17)

aš turėjau problemų su spuogais. Bandžiau ir pigius kremus, ir brangius, tą patį Zeniac, La roche posay.
ir prisiminiau, kad būdama jauna, nenaudojau vandens ir turėjau lygią odą. Pabandžiau nepraust veido, naudoju makiažo valymo servetėles, kremų išvis nebenaudoju, tik Sebamed gelį, vietoj toniko terminį vandenį. Ir tfu tfu tfu, bet spuodų nebeturiu, vienas kitas per PMS. O gelį neprisimenu,kada tepiau, odai visko pakanka, nei sausa, nei riebi.
Zeniac oda sausina, gali būt, kad jūs per daug odą išsausinat dėl to spuogai kyla.

vnž, aš su oda kuo švelniau, ji man atsilygina rolleyes.gif
Atsakyti