Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 08 21, 21:37)
kokio stiprumo tas spiritas?  bigsmile.gif

2proc, nors yra pirkti ir silpnesnis, bet problematiskai odai man butent ta 2 proc rekomendawo. ZIurekit, kad per duag nenusausintu smile.gif Man nesausina, bet kitiems gali... Sveika oda wos perbraukiu, o kur problemos tai kelis kartus paslapintu watos tamponeliu patapsnoju. Nusipirkit ir pabandykit gi net 4 litu nekainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2011 08 21, 21:58)
2proc, nors yra pirkti ir silpnesnis, bet problematiskai odai man butent ta 2 proc rekomendawo. ZIurekit, kad per duag nenusausintu smile.gif Man nesausina, bet kitiems gali... Sveika oda wos perbraukiu, o kur problemos tai kelis kartus paslapintu watos tamponeliu patapsnoju. Nusipirkit ir pabandykit gi net 4 litu nekainuoja smile.gif

nenaudociau spirito g.gif
Atsakyti
Pavadinimas gal gasdina, bet siaip tikrai net notaciniame lapelyje parasyta paskirtis gydyti spuogus smile.gif Zinoma nereikia teplioti 3 kartus i diena... BET realiai man po visu kremu tik tai bent siek tiek rezultata duoda. Beto dauguma daktaru sake, jog tai pigu ir geras senas budas
Atsakyti
ten 2 procentu salicilo rugsties spiritinis tirpalas? Spirito ten 98%. Stipru.
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2011 08 21, 20:29)
2. Kai isdygsta arba jauti kaip dygsta spuogas sutrinti aspirin tableta su laseliu vandes ir kosele ant spuogo palikti nakciai. Jei turite daugiau spuogu tokia kauke galite tepti ant wisos odos ir palaikyti 15-20min.
4.2kartus i savaite detis ant weido negywosios juros molio kauke

Šie patarimai verti dėmesio (tik nereiktų persistengti su aspirinu - tai BHA rūgštis). Po kaukių būtina odą drėkinti, raminti. Viso kito nepraktikuokit, jei nenorit susigadinti odos cool.gif Pernelyg agresyvu. Nebent po spuogų norėtumėt turėti dehidratavusią odą su jos problemomis ir raukšlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugpjūčio 2011 - 06:46
Nenoriu ne vienos izeisti, bet tiesiog yra odos tipai, kuriems tinka salicilio spiritas, jaunysteje mama issigyde su tuo oda, o dabar nors jai 50metu oda atrodo labai jaunai nors ji dar vis vakarais su juo valosi, mano vyresnioji sesuo taip pat su tuo oda patvarke ir vos isdygsta koks spuogelis pasitepa, tai nebuvo pagrindine priemone, bet padejo kazkiek. Ir as zinau, kad tai netiks visiems, galbut kazkieno per jautri oda ar pan,galbut kiti galvoja, kad tai atgyvenes budas, bet realiai visi tie kremai acne bp5, differin ir pan. tikrai odai nesuteikia jaunystes ir gywumo... o man sis vaistas uz nepilnai 4lt padeda nors ir ne idealiai bet daug geriau nei kiti uz 40 ar 80... todel tiesiog noriu pasidalinti ... Ir beto, jei matysite, kad kazkas negerai, visuomet galite nutraukti smile.gif

Ps. Inkstirus po 2 savaites naudojimu jis irgi man siek tiek apnaikino, nors iki siol galejau det iv. kaukes, daryti iv. prceduras, tepti kremus, niekas neapnaikindavo.
Atsakyti
Salicilio spiritas - "atgyvenęs" reikalas ir stipriai sausina odą cool.gif Šiais laikais yra žymiai švelnesnių ir veiksmingų priemonių kovai su spuogais.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 22, 00:39)
Šie patarimai verti dėmesio (tik nereiktų persistengti su aspirinu - tai BHA rūgštis).

Jau berods anksčiau rašiau, kad aspirinas nėra BHA ax.gif Acetilsalicilo ir salicilo rūgštys yra giminingos, bet poveikis nėra visiškai tas pats- aspirinas ne toks keratolitinis, kaip salicilas, turi stipresnį antiuždegiminį poveikį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 rugpjūčio 2011 - 07:35
QUOTE(himalaia @ 2011 08 22, 09:33)
Jau berods anksčiau rašiau, kad aspirinas nėra BHA ax.gif Acetilsalicilo ir salicilo rūgštys yra giminingos, bet poveikis nėra visiškai tas pats- aspirinas ne toks keratolitinis, kaip salicilas, turi stipresnį antiuždegiminį poveikį.

A jo, po to pasiskaičiusi naminių kaukių temą, norėjau pataisyti, bet "nebeleido" biggrin.gif Šiaip nereiktų per dažnai teptis tos kaukės, nes gali išsausinti odą. Pati bandžiau - gan stipraus poveikio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugpjūčio 2011 - 07:49
Savo pavargusią nuo šveitiklių, spaudymų, įvairiausių kremų nustekentą odą susitvarkiau porą mėn pavartojus Superdrug kosmetikos iš Drogo. Kainos labai mažos, kaip tokiems geriems produktams. Kremą jau antrą naudoju, maksimaliai drėkin ir tuo pačiu naikina spuogelius...Prausiklis veidui su granulėmis (yra ir be jų) labai švelniai, bet giliai išvalo odą, nuvalo storiausią makiažą...Dar yra tonikas, aš jo nebandžiau, nes užteko tik prausiklio ir kremo problemom išspręsti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2011 08 22, 10:08)
Savo pavargusią nuo šveitiklių, spaudymų, įvairiausių kremų nustekentą odą susitvarkiau porą mėn pavartojus Superdrug kosmetikos iš Drogo. Kainos labai mažos, kaip tokiems geriems produktams. Kremą jau antrą naudoju, maksimaliai drėkin ir tuo pačiu naikina spuogelius...Prausiklis veidui su granulėmis (yra ir be jų) labai švelniai, bet giliai išvalo odą, nuvalo storiausią makiažą...Dar yra tonikas, aš jo nebandžiau, nes užteko tik prausiklio ir kremo problemom išspręsti. bigsmile.gif

Aha, skaičiau, kad priemonės su saliciliu. Kuriuo numeriu sudėtyje salicylic acid? Ar yra alkoholio ir kokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 rugpjūčio 2011 - 09:02
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 20:09)
rugstines kosmetikos nebandet? Spuoguotom odom padeda. Vasara nors prausikli galima naudoti.

Suprantat, ta mano oda neaisku kokia. Jei pasitepciau visa veida su tarkim salicilo spiritu, tai butu kosmaras, isestu negyvai. O ten kur poroblematiska, tarkim smakras, nosis, kakta tepu karts nuo karto, man kazkaip lyg viska ten pravalo. Bet nezinau, ka daryti, kad tiktu visam veidui. Nes zandai sausi it dykuma, o juos vistiek sugeba bert. Poros kemsasi, ypatingai ant nosies. Reikes pabandyti tu stipresniu, naujos linijos Rasa priemoniu, gal ka bande? Ar verta?
Atsakyti