Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2011 08 20, 21:19)
o man atrodo cia toks atgyvenes metodas, kad geriau ir nebandyt  tongue.gif

aišku, kad atgyvenęs, tačiau jei skubiai reikia gali ir praversti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2011 08 20, 21:18)
Sveikos smile.gif
kažkada girdėjau, kad spuogelius džiovina dantų pasta. nakčiai užtepi jos ant spuogelių, o ryte jų jau nėra. gal juos ir džiovina, tačiau negydo. bet jei svarbus trumpalaikis rezultatas... smile.gif

Neseniai merginos diskutavo ta tema 4u.gif

QUOTE(amber123 @ 2011 08 11, 17:55)
O ka su pavieniais spuogais daryt? ismete tokiais giluminiais ant zandikaulio o balius arteja  verysad.gif tepu arbatmedziu bet.. greit nepades.. gal pastos uzdet?

QUOTE(himalaia @ 2011 08 11, 20:44)
Pasta gali tik dar labiau sudirginti odą. Man, pvz, nuo pastos kaip tik aplink lūpas oda kemšasi.

Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 20, 21:48)
Kas naudoja DUAC ar tepat visa veida? g.gif

Kai vartojau pradžioje tepdavau visą, vėliau tik pavienius spuogelius, nes labai sausino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 08 20, 21:17)
Kai vartojau pradžioje tepdavau visą, vėliau tik pavienius spuogelius, nes labai sausino 4u.gif

Ar padejo?
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 21, 00:02)
Ar padejo?

Man- NE schmoll.gif Bet, aš ir Doxicycliną tris mėnesius gėriau, poto dariau pertrauką ir vėl tris mėnesius Doxi ir Duacas, galutinai gavau nenormaliai (žaizdom) išsausėjusią odą.. Tada gydėm su dermatologe odą, dabar vėl gydom lyg spuogus doh.gif Nors buvo tepama ir naktinė emulsija ir drėkinantis kremas prie duaco priedo, visvien oda sausėjo labai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 20, 19:48)
Kas naudoja DUAC ar tepat visa veida? g.gif

Kai naudojau tikrai gerą efektą mačiau, dermatologė man griežtai liepė tepti tik problemines vietas smile.gif

kažkada bandžiau pastą tept, bet nei velnio ji man nepadėdavau.Dabar jau kokius metus naudoju,kai atsiranda pavienių spuogų M-120 seborsysteme. Na man geresnio kremo neteko atrast, per porą dienų mažesnį spuogelį panaikina, jeigu koks nemažas per 3-4, bet niekas kitas taip ilgai nepadėdavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cannelle: 21 rugpjūčio 2011 - 11:41
Savo spuogelius tepu levandu eteriniu aliejum. Švelniai nudžiovina, issklaido ir jie dingsta. Dar su tokiu elektriniu prietaisu paveikiu, labai padeda smile.gif Anksciau tepiau su arbatmedzio eteriniu aliejums, bet palikdavo raudona deme ant veido kokiom 2 val. Spuogelius irgi gerai veikia.
Atsakyti
Sveikos sad.gif kaip jums sekasi kovoti su spuogiukais? As papasakosiu savo situacija. Oda lyg ir nera ypatingai problemastiska, bet poros labai dideles ir spuogai kyla nuo to, kad jos uzsikemsa. Valyk nevalgius - uzsikemsa. Ir dar vienu metu oda ir riebi (T zona) ir sausa. Ypac zandai. Ant kaktos jau yra horizontaliu rauksliu, nors man tik 21 metai. Daugybe inkstiru. Buvai pas dermatologe, tai ta tik nusijuoke, tipo ka tu cia ishvis atejai, viskas pas tave ok, bet matydama kaip as nepatenkinta israse tepaliuko imex (antibiotikas nuo spuogu) ir liepe naudoti kosmetika jautriai odai. Nuo visko mane beria. Kaip tuos inkstirus issivalyti, jei tik pabandzius uzdeti molio kauke paberia tokiais spuogais, kad .. didesni uz mano papus. Ir isvis, paziurejus i veida verkti norisi. Kazkoks purvinai - sausai- demetas. Nebezinau, ko griebtis...
Atsakyti
Sveikos paneles,
jau nebenoriu jokiu tepalu ir pan, bet labai labai prasau patarti, jei kas zinote, kokia nors kosmetologe arba dermatologe Siauliuose... Nes nebeturiu vilciu...

Ps. Atradau kelis gerus dalykus odai, tai ivyko visai netiketai susirasinejant su viena panele. Aisku, tai nera pagrindinis budas, bet padeda.
1. Svaria oda itrinti zalia bulve ir palikti kuriam laikui (nezinua kaip tai padeda)
2. Kai isdygsta arba jauti kaip dygsta spuogas sutrinti aspirin tableta su laseliu vandes ir kosele ant spuogo palikti nakciai. Jei turite daugiau spuogu tokia kauke galite tepti ant wisos odos ir palaikyti 15-20min.
3.Valyti veida stipriai druskuotu vandeniu. Palikti apie 10 min ir nuplauti.
4.2kartus i savaite detis ant weido negywosios juros molio kauke
5.Vakare nusivalyti veida salicilio spiritu.
6.Pora kartu i menesi garinti veida su ramuneliu arbata. `

Vargstu su spuogais jau 7metus ir isbandziau begale kremu, ir butent tik sie dalykai bent truputi man padeda... drauge kuri turejo mazesnes bedas paklausiusi mano patarimu per vasara labai pastvarke oda... Gal kam pades...
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2011 08 21, 18:29)
Sveikos paneles,
jau nebenoriu jokiu tepalu ir pan, bet labai labai prasau patarti, jei kas zinote, kokia nors kosmetologe arba dermatologe Siauliuose...

Sveika smile.gif
galiu rekomenduot savo kosmetologę, kuri man sutvarkė odytę smile.gif
Stefa iš grožio ir sveikatos klinikos smile.gif

Mane nervuoja,kad per pastąrąjį mėnesį iškilo jau antras toks vidinis spuogas ant kaklo,bet taip ne prie veido, o žemiau.Vieną išsigydžiau šiaip ne taip,tai dabar kitoj pusej atsirado.Nesuprantu kame esmė čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2011 08 21, 19:18)
Sveikos sad.gif kaip jums sekasi kovoti su spuogiukais? As papasakosiu savo situacija. Oda lyg ir nera ypatingai problemastiska, bet poros labai dideles ir spuogai kyla nuo to, kad jos uzsikemsa. Valyk nevalgius - uzsikemsa. Ir dar vienu metu oda ir riebi (T zona) ir sausa. Ypac zandai. Ant kaktos jau yra horizontaliu rauksliu, nors man tik 21 metai. Daugybe inkstiru. Buvai pas dermatologe, tai ta tik nusijuoke, tipo ka tu cia ishvis atejai, viskas pas tave ok, bet matydama kaip as nepatenkinta israse tepaliuko imex (antibiotikas nuo spuogu) ir liepe naudoti kosmetika jautriai odai. Nuo visko mane beria. Kaip tuos inkstirus issivalyti, jei tik pabandzius uzdeti molio kauke paberia tokiais spuogais, kad .. didesni uz mano papus. Ir isvis, paziurejus i veida verkti norisi. Kazkoks purvinai - sausai- demetas. Nebezinau, ko griebtis...

rugstines kosmetikos nebandet? Spuoguotom odom padeda. Vasara nors prausikli galima naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2011 08 21, 18:29)

5.Vakare nusivalyti veida salicilio spiritu.

kokio stiprumo tas spiritas? bigsmile.gif
Atsakyti