Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(iris91 @ 2011 08 12, 22:35)

oho, brangoka procedura unsure.gif stai ka radau tos klinikos tinklapyje:
"Nors pacientai pastebi pagerėjimą jau po pirmos procedūros, reikalingi keli gydymo seansai, vidutiniškai 3-5 procedūros. Tarp procedūrų daromos 3-4 savaičių pertraukos"
na as turbut ryzciausi sitai procedurai kai jau tikrai niekas kitas nepadetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 13, 13:14)
na as turbut ryzciausi sitai procedurai kai  jau tikrai niekas kitas nepadetu  unsure.gif

tai dėl tos pačios priežasties žmonės ir ryžtasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 13, 16:31)
tai dėl tos pačios priežasties žmonės ir ryžtasi  smile.gif

tai taip, tikiu smile.gif bet pas mane turbut dar ne tokia beviltiska situacija. atsimenu, kai jus pradejot roa gert, tada irgi sakiau, kad as bijociau.. blush2.gif tai va dar pas mane turbut nera tragiskai blogai.. bet gerai butu, kad butu dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 13, 20:27)
tai taip, tikiu smile.gif bet pas mane turbut dar ne tokia beviltiska situacija. atsimenu, kai jus pradejot roa gert, tada irgi sakiau, kad as bijociau..  blush2.gif tai va dar pas mane turbut nera tragiskai blogai.. bet gerai butu, kad butu dar geriau biggrin.gif

Pas mane dabar palyginussituacijątai taip gerai, niekad taip nebuvo..smile.gif man tie vaistai kuriuos gėriau labai padėjo, ir visi tie tepalai, žodžiu kompleksinis gydymas veiksmingas:) dabar va pasidariau lazerį tai manau turėtu buti visai neblogai:)
Aš manau svarbu nenuleisti rankų ir ieškoti pagalbos:) gyvenam 21 amžiuje, turi būti išeitis:)
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 13, 22:46)
Pas mane dabar palyginussituacijątai taip gerai, niekad  taip nebuvo..smile.gif man tie vaistai kuriuos gėriau labai padėjo, ir visi tie tepalai, žodžiu kompleksinis gydymas veiksmingas:) dabar va pasidariau lazerį tai manau turėtu buti visai neblogai:)
Aš manau svarbu nenuleisti rankų ir ieškoti pagalbos:) gyvenam 21 amžiuje, turi būti išeitis:)

bet is tiesu pagalvojus - amzius 21, o tokios problemos kaip spuogai - sunkiai iveikiamos..
o del lazerio, as dar bijociau to, kad praejus kuriam laikui vel situacija gris i pradine. tada tikrai butu gaila nemazu pinigu..
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 13, 22:43)
bet is tiesu pagalvojus - amzius 21, o tokios problemos kaip spuogai - sunkiai iveikiamos..
o del lazerio, as dar bijociau to, kad praejus kuriam laikui vel situacija gris i pradine. tada tikrai butu gaila nemazu pinigu..

Aišku, kad baisu, bet ta baimė neturėtų sulaikyti nuo kažko darymo:) Jau geriau žinoti, kad viską padarei,kas įmanoma, nei gailėtis, kad nebandei:)
Aišku, viskam reikia laiko, tie spuogai ar dėmės po jų tikrai neišnyks per naktį, bet kažką darant bent jau yra viltis, kad pagerės:)
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 13, 10:55)
Aha, kitą darysiu tik po trijų savaičių, nes sakė rezultatas pradės matytis tik po dviejų. Man kadangi darė tik veido šonus, ir ties žandikauliais tai gal šiektiek pigiau gavosi, jei visą veidą gal dar plius 100-200:)
Aš kaip apgalvoju kiek jau išleidus visokiems valymas, piremonėms, kurios nieko nepadėjo, tai jei čia veiksminga bus, tikrai apsimoka...

O koks principas sios proceduros? Uzdegina spuogus?
Teko kalbet apie tai su profesorium, kuris dirba su lazeriais ir iv. susirgimais. Pakomentavo, kad visiskai neprasminga procedura.
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif

as taip pat turiu panasias i jusiskes problemas, tai manau, kad svarbiausia neprarasti vilties ir nenukabinti nosies, viskas susitvarkys ax.gif

Man spuogai pradejo atsirasti studiju metais, paauglystej visai neturejau del ju rupesciu. Irgi ejau pas ne viena dermatologe, gydziausi ir antibiotikais, tepiausi ivairiais tepalais, pasidariau ir tyrimus. Tyrimai buvo geri, isvis nesupratau, kas darosi. Po antibiotiku situacija pageredavo, bet ilgainiui ir vel tas pats.

Anksciau darydavausi mechaninius valymus, bet paskiau pora savaiciu visa raudona vaiksciodavau, bijodavau net is namu iseiti.

Bet turbut atradau savo dermatologe, db situacija pagerejo smile.gif pirmiausiai ji liepe save stebeti, kada odos bukle pagereja, ir pastebejau, kad po didesnio streso iskyla spuogai, o per atostogas kaip tik situacija pagereja smile.gif

Tai va, vietoj mechaninio valymo karta per men. darausi vakuumo proceduras (pastebejau, kad jos labai efektyvios poodiniams mazgeliams salinti), po ju deda kaukes ir pamaitina oda koncentratais. Kosmetologe minejo, kad randuotai, paraudusiai odelei mechaninis valymas isvis pakenks. Tai va, per metus laiko "atsiauginau oda" - nes buvo tik raudonumai po spuogu.
Taip pat negeriu KT, antibiotiku, veida prausiu ryte ir vakare, veida sluostau popieriniu ranksluosciu, pavalau toniku.
Ryte tepu veiduka sraigiu kremu (padeda gydyti raudonuma, naikina bakterijas, nors nepigus), ir nebetepu jokios pudros ir toniniu kremu (net skirtu spuoguotai odai, man kemsa poras). Tikrai pagrazejo oda ir maziau susidaro baltu kamedonu (manu kruopu). Veiduka pasipudruoju nebent svarbesne proga. Zinoma, pirma diena iseiti be pudros i gatve buvo nedrasu, bet vyras pasake, kad jam grazesne naturali, ir aplinkiniai tikrai supras, kodel nesipudruoji.
Vakare nusiprausus, patonizavusi veiduka pasitepu sieros suplaktine ir vitamino c koncentratu ir miegoti smile.gif

Siaip per diena stengiuosi isgerti 2-3 L vandens, netgi dermatologe pasiule visus skyscius (sultis, kava, arbata) pakeisti vandeniu, nepiktnaudziauti alkoholiu, daugiau laiko buti lauke, ir miegoti 8-10 val. o dar nuo saves pridesiu, kad maziau ziureti i veidrodi smile.gif
Tai tiek daug jums prirasiau, gal kazka pritaikysite sau smile.gif Sekmes visoms gydantis!
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 08 14, 14:42)
O koks principas sios proceduros? Uzdegina spuogus?
Teko kalbet apie tai su profesorium, kuris dirba su lazeriais ir iv. susirgimais. Pakomentavo, kad visiskai neprasminga procedura.

Nea, niekas ten nieko nedegina:) Aš nesu spec., tai geriau galit paieškoti infomacijos interneta apie spuogų gydymą lazeriu (IPŠ).( Ir lazeris lazeriui nelygus, manau reikia surasti tikrus profesionalus, kurie dirba su geriausiai lazeriais ir turi patirties gydant būtent šias problemas:))
Kiek aš pati supratau, tai šia procedūra paveikiamos pačios odos ląstės, riebalų liaukos...po kelių procedūrų turėtų suvienodėti pigmentacija, pamažėti raudonų dėmių ( pas mane spuogų galima sakyti dabar yra tik keliatas smulkiu, didžiausia problema - dėmės).
Idomu bus stebėti odą, kaip ji keisis per dvi savaites po procedūros, ir kaip bus procedūra pakartojus:)
Aš jau tiesa pasakius net nežinau ką dar galima išbandyti.. 4u.gif
Atsakyti
Kas naudoja DUAC ar tepat visa veida? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kažkada girdėjau, kad spuogelius džiovina dantų pasta. nakčiai užtepi jos ant spuogelių, o ryte jų jau nėra. gal juos ir džiovina, tačiau negydo. bet jei svarbus trumpalaikis rezultatas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pimcute: 20 rugpjūčio 2011 - 20:18
QUOTE(pimcute @ 2011 08 20, 21:18)
Sveikos smile.gif
kažkada girdėjau, kad spuogelius džiovina dantų pasta. nakčiai užtepi jos ant spuogelių, o ryte jų jau nėra. gal juos ir džiovina, tačiau negydo. bet jei svarbus trumpalaikis rezultatas... smile.gif

o man atrodo cia toks atgyvenes metodas, kad geriau ir nebandyt tongue.gif
Atsakyti