Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos merginos smile.gif
esu naujoke, sioje temoje,beta kaip ir siame portale. Mano odyte tai ppat problematiska, daznai pabere,reikia labai rupintis ir pastoviai priziureti. Mano kosmetologe,man pasiule naudoti Natinuel kosmetika ,naudoju prausikli ir krema,na kosmetologe dar ivairiu priemoniu naudoja tos firmos seansu metu, tai galiu pasakyti ji man padejo ,gal ir nevisai isgyde bet tikrai padejo
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 12, 10:00)
Norėjau pasidalinti su jumis savo įspūdžiais:) vakar man atliko pirmą IPŠ procedūrąsmile.gif Net nežinojau ko tikėtis, bet nieko baisais nebuvo, skausmo didelio nejutau, bet aišku jautėsi dilgčiojimas:) rezultatas pradės matytis po 2 sav., tačiau gydytoja sakė, kad reikės dar vienos procedūros:)

o sakykit, ar ši procedūra padeda ir nuo randelių? ax.gif beje, kur darėtės ir kokios kainos? smile.gif
Atsakyti
Pas mane nėra ryškių randelių, tačiau yra raudonų dėmių likusių po spuogų. Kiek supratau šios procedūros turėtų pradėt pačiam spuogų gydymui ir ir atstatyti normalią odos pigmenatciją. Dariausi klinikoje Vilniuje, Gedemino pr.( nežinau ar klinikos pavadinimo paminėjimas nebus priimtas kaip reklama 4u.gif ) Gydytoja sakė, kad rezultatas pradės matytis po dvieju savaičiųsmile.gif Lauksiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 08 12, 10:13)
bet jums juk dare ja ne nuo spuogu, ane?
nes paskaiciau dabar apie ta procedura. spuogai ten neminimi  unsure.gif

Nuo spuogų, gal jūs skaitėte ne apie tą lazerį, kuriuom man darė. Lazerio panaudojimas labai platus..
Atsakyti
Na, man spuogų žymiai sumažėjo, kai mečiau naudoti kreminę pudrą ir pradėjau vartoti KT, gerti daug vandens ir naudoti Neutrogeną smile.gif Tik liko randelių, reikės taupyti lazeriui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2011 08 12, 13:46)
Na, man spuogų žymiai sumažėjo, kai mečiau naudoti kreminę pudrą ir pradėjau vartoti KT, gerti daug vandens ir naudoti Neutrogeną  smile.gif Tik liko randelių, reikės taupyti lazeriui  verysad.gif

Tikriausiai padėjo KT, nes jei spuogai kyla dėl hormonų, juos sureguliavus KT viskas ir susitvarkėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 11, 13:26)
Man "Duac" visai netiko, nes kietino odą. Geriausias "Baneocin" (aišku, kalba apie receptines ir gydytojo išrašomas priemones).

Dėl Baneocin pritariu, labai padeda užgyti žaizdelėms, kai nesuvaldau nagų ( doh.gif ) Bet aš jį pirkau be recepto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 11, 19:35)

as vis ieskau ir planuoju koki nors geli isigyt su rugstim,

QUOTE(himalaia @ 2011 08 11, 20:44)
BHA+ BP man patys geriausi spuogų priešai.

labas 4u.gif
jei turesit laisvesne minute gal galit pavadinimus/nuotraukas situ priemoniu parodyti blush2.gif ir kur butu galima cia LT ju isigyti ax.gif
didelis ACIU kas atsakys 4u.gif
ps.ijungiu parasa kad matutumet kas mano visa laisva laika suryja lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 12, 14:31)
Pas mane nėra ryškių randelių, tačiau yra raudonų dėmių likusių po spuogų. Kiek supratau šios procedūros turėtų pradėt pačiam spuogų gydymui ir ir atstatyti normalią odos pigmenatciją. Dariausi klinikoje Vilniuje, Gedemino pr.( nežinau ar klinikos pavadinimo paminėjimas nebus priimtas kaip reklama 4u.gif ) Gydytoja sakė, kad rezultatas pradės matytis po dvieju savaičiųsmile.gif Lauksiu 4u.gif
Papildyta:

Nuo spuogų, gal jūs skaitėte ne apie tą lazerį, kuriuom man darė. Lazerio panaudojimas labai platus..

o kokia proceduros kaina?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 12, 17:59)
o kokia proceduros kaina?

500 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 12, 22:35)

oho, aš tai po roaccutane kurso žadu irgi darytis tas lazerines procedūras, bet ten greiciausiai jau bus tik patiems randeliams, tai bandau orientuotis, kokia maždaug ta kaina galėtų būt. na bet manrods tas procedūras tik kartą per mėnesį galima atlikt, jei neklystu, tai tada ne taip ir brangiai išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 13, 07:49)
oho, aš tai po roaccutane kurso žadu irgi darytis tas lazerines procedūras, bet ten greiciausiai jau bus tik patiems randeliams, tai bandau orientuotis, kokia maždaug ta kaina galėtų būt. na bet manrods tas procedūras tik kartą per mėnesį galima atlikt, jei neklystu, tai tada ne taip ir brangiai išeina biggrin.gif

Aha, kitą darysiu tik po trijų savaičių, nes sakė rezultatas pradės matytis tik po dviejų. Man kadangi darė tik veido šonus, ir ties žandikauliais tai gal šiektiek pigiau gavosi, jei visą veidą gal dar plius 100-200:)
Aš kaip apgalvoju kiek jau išleidus visokiems valymas, piremonėms, kurios nieko nepadėjo, tai jei čia veiksminga bus, tikrai apsimoka...
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 13, 09:55)
Aha, kitą darysiu tik po trijų savaičių, nes sakė rezultatas pradės matytis tik po dviejų. Man kadangi darė tik veido šonus, ir ties žandikauliais tai gal šiektiek pigiau gavosi, jei visą veidą gal dar plius 100-200:)
Aš kaip apgalvoju kiek jau išleidus visokiems valymas, piremonėms, kurios nieko nepadėjo, tai jei čia veiksminga bus, tikrai apsimoka...

jei tik padės tai žinoma, kad apsimoka. aš pvz prieš mėnesį ėjau į kliniką su tikslu pasidaryti šias procedūras, bet gydytoja įtikino, kad gali po jų atsinaujinti spuogai, na kad nėra garantijos, todėl pradėjau roaccutane kursą, tai vat jau po visų vaistų lauksiu savo išsvajotojo lazeriuko.. biggrin.gif
Atsakyti