Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(amber123 @ 2011 08 11, 17:55)
O ka su pavieniais spuogais daryt? ismete tokiais giluminiais ant zandikaulio o balius arteja  verysad.gif tepu arbatmedziu bet.. greit nepades.. gal pastos uzdet?

Gali pabandyt aspirino tablete sutrupint ir uzlasint truputi vandens, ta kosele uzdek ant giluminio spuogo nakciai.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 11, 17:55)
O ka su pavieniais spuogais daryt?

Aš turiu arsenalą prieš spuogus biggrin.gif Iškyla koks giluminis ir iškart tepu BHA rūgšties, palaukiu kol apdžius, tada benzoilperoksida ant viršaus, palaukiu kol apdžius, tada molio kaukės būtent ant to spuogo ir palieku nakčiai. Ryte dažniausiai spuogas būna aprimęs.
O neturint tokių priemonių - nežinau sad.gif Teplioju ir aš arbatmedžiu, bet manau jis tik dezinfekuoja, nelabai prieš giluminius spuogus kovoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 11, 19:07)
Aš turiu arsenalą prieš spuogus biggrin.gif Iškyla koks giluminis ir iškart tepu BHA rūgšties, palaukiu kol apdžius, tada benzoilperoksida ant viršaus, palaukiu kol apdžius, tada molio kaukės būtent ant to spuogo ir palieku nakčiai. Ryte dažniausiai spuogas būna aprimęs.
O neturint tokių priemonių - nežinau sad.gif Teplioju ir aš arbatmedžiu, bet manau jis tik dezinfekuoja, nelabai prieš giluminius spuogus kovoja unsure.gif

o kokia pas jus BHA rugstis? kokiam pavidale ta prasme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 11, 19:29)
o kokia pas jus BHA rugstis? kokiam pavidale ta prasme? smile.gif

Turiu Paula's Choice 2% gelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 11, 19:33)
Turiu Paula's Choice 2% gelį smile.gif

aisku, aciu 4u.gif
as vis ieskau ir planuoju koki nors geli isigyt su rugstim, bet laukiu, kol baigsiu gydytis israsytais vaistais. pries pora men. naudojau finacea. labai pagerino bukle.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 11, 10:55)
O ka su pavieniais spuogais daryt? ismete tokiais giluminiais ant zandikaulio o balius arteja  verysad.gif tepu arbatmedziu bet.. greit nepades.. gal pastos uzdet?

Pasta gali tik dar labiau sudirginti odą. Man, pvz, nuo pastos kaip tik aplink lūpas oda kemšasi.

QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 11, 12:07)

drinks_cheers.gif Aš labai panašiai darau. BHA+ BP man patys geriausi spuogų priešai.

Dabar tepuosi kas vakarą BP, tai oda mažiau riebaluojasi, nebesikemša taip, ir nebekyla nei vienas spuogas, net prieš mėnesines yahoo.gif Tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
sweikos noreciau ir as prie jusu prisijungti ax.gif ilgai kankinausi su ivairiausio pavidalo spuogais . ko tik nebandziau .Daznai pajuokauju kad jeigu ne tie spuogai vazineciau su nauju mersu ir gyvenciau name g.gif Dbr jau tfiu tfiu aplanko tik pavieniai giluminiai. tai juos zudau arba medumi arba Betadine tepalu rolleyes.gif Tik norejau pasidometi ka naudoti kad oda taip neblizgetu , siaube siaubeli kaip varvantis lasinukas atrodau dbr blink.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 11, 21:44)
Dabar tepuosi kas vakarą BP, tai oda mažiau riebaluojasi, nebesikemša taip, ir nebekyla nei vienas spuogas, net prieš mėnesines  yahoo.gif  Tfu tfu tfu  biggrin.gif

Kokį BP naudojat? "Akne BP 5" man nelabai kaip ir "Duac" su BP netiko g.gif
O BHA irgi geras mano draugas bigsmile.gif , nors dabar su AHA+BHA draugaujamės ir thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 rugpjūčio 2011 - 09:02
Norėjau pasidalinti su jumis savo įspūdžiais:) vakar man atliko pirmą IPŠ procedūrąsmile.gif Net nežinojau ko tikėtis, bet nieko baisais nebuvo, skausmo didelio nejutau, bet aišku jautėsi dilgčiojimas:) rezultatas pradės matytis po 2 sav., tačiau gydytoja sakė, kad reikės dar vienos procedūros:)
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 12, 10:00)
Norėjau pasidalinti su jumis savo įspūdžiais:) vakar man atliko pirmą IPŠ procedūrąsmile.gif Net nežinojau ko tikėtis, bet nieko baisais nebuvo, skausmo didelio nejutau, bet aišku jautėsi dilgčiojimas:) rezultatas pradės matytis po 2 sav., tačiau gydytoja sakė, kad reikės dar vienos procedūros:)

Kas per procedura?
Atsakyti
Lazerinė procedūra, pats pavadinimas (IPŠ) šifruojams kaip intesyvi pulsinė šviesa. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iris91: 12 rugpjūčio 2011 - 10:10
QUOTE(iris91 @ 2011 08 12, 10:00)

bet jums juk dare ja ne nuo spuogu, ane?
nes paskaiciau dabar apie ta procedura. spuogai ten neminimi unsure.gif
Atsakyti