QUOTE(masakra @ 2011 08 10, 10:22)
jei kas rimtai susidometu, tai pasiskambintu ten ir viska jums isaiskintu, o stumt iskart ant tokio gydimo irgi nevertetu neisbandzius , nepakalbejus asmeniskai .
Gera prekė pati save giria. Jei paslaugą giria tik pardavėjai - bent jau man tai nieko gero apie pačią paslaugą nepasako. Juk jų toks darbas - parduoti. Jie gi negali sakyti, "iki galo neištirta, nepatvirtinta, galbūt padės, galbūt nepadės"... Neturiu noro nei mėtytis pinigais neveiksmingoms procedūroms, nei tapti bandomuoju triušiu kažkokiame neaiškiame gydyme.
Papildyta:
QUOTE(masakra @ 2011 08 10, 16:34)
na matai tau gal ryskaus nebuvo dar todel , kad randu nera, o pas mane visa oda yra pamelusi, pervargusi nuo kremu visokiu, dehidratavusi, tai jai labai reikia kazko , kad atsigautu, o beje kokia procedura tau padare? nes kiek zinau yra 2 nuo spuogu, su adatelem ir kitokia kazkokia...Dar klausymas pries kiek laiko dareisi? Ir ten raso, kad padeda nuo jaunatviniu spuogu, o jei pas tave ne jaunatviniai, tai irgi del to galejo nepadet.
Gal kvailas klausimas (nes aš tikrai ne specas), ar galima atskirti jaunatvinius spuogus nuo nejaunatvinių? Ar nuo kažkokio amžiaus jie iš vienos kategorijos į kitą kitą pereina? Ar tiesiog, jei nepadeda, tada - "ai, tai čia tokiems spuogams gydyti netinka"?