Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(masakra @ 2011 08 09, 15:50)
Tai ka, viska ka zinau apie spuogus imsiu dabar ir surasysiu i ta foruma??? ka norejau ta ir parasiau, parsyciau nesikabinet, atsirado zinove lotuliukas.gif

pati norit informacijos, o dalintis ja nenorit? kur grįžtamasis ryšis? imti gerai, o duoti nereik?
jūs nieko neparašėt, galit čia nesipūst. Tuščio į kiaurą papilstėt ir tiek.
Daugiau į diskusijas nesivelsiu.

dabar kaip moderatorė primenu, kad:
 i 
Draudžiama
Skelbti informaciją, kuri: 1<...>  3) informacija, šmeižianti, įžeidžianti žmogų, žeminanti jo garbę ir orumą; 4) įžeidžianti arba kenksminga bet kurio asmens atžvilgiu;

Draudžiama:
Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas.  

! 
Po šito įspėjimo bet kokios žinutės ne į temą bus ištrintos, o nariams skirti įspėjimai.

Atsakyti

i 
Žinutė ne į temą ištrinta. Narei skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 07, 04:03)
As zadejau eit i rugstini pilinga, taciau zinoma, kad jis nepadeda atsiktratyt spuogu problemos, o ozonas yra nauja procedura isvis toks gydimas i lietuva atsirado pries 5 metus, todel jau geriau kakza naujo isbandyt ir nezinommo nei tai ka syprasta ir nelabai padeda kitiems, be to kalbejau su ta konsultante taiu ji man paskaojo, jog cia panasei kaip vbeido valymai kosmetologes, taciau zymei geriau ..ir as tikiu, o kaip bus pamatysim po mano proceduru. Ir tos kosmetologes kai naudoja ozona kaip tu skaai tai visai kitaip, tas procedura skur man darys, tai su daug adateliu suleidzia i vidu ozona ir su juo dirbama visos proceduros metu, ne tik ant pacio galo.be to jei kosmetologes ji naudoja nors ir ant galo tai reiskias kad jis padeda kazkuom  ir jei atsirado su juo terapijos tsai viskas aisku del ko.., kad buvo kazkada naudojamas seip kosmetologijoje, o dabar viskas patobulinta del to ir yra astikiros ozono proceduros..

Tikėt galima daug kuo, tik sakau, kad ozono terapija nėra moksliškai pagrįsta. Konsultantai bet ko prišneka, kad prekę parduot. O paprašius pagrįsti, iš kur tos stebuklingos produkto savybės- remiamasi reklaminiais bukletais, iš kurių jie patys mokosi. Pasakymas "panašiai, kaip veido valymas, tik žymiai geriau" visiškai nieko nereiškia. Vat paaiškintų, kokiu principu ozonas, suleistas į odą veikia spuogų atsiradimo priežastis, kokie tyrimai yra padaryti ir t.t. autoritetingai skambėtų. O dabar... Eilinis triukas, siekiant pasipelnyti.
Bandyti niekas nedraudžia, jei padės- puiku. Tik sakau, kad nėra pagrindo jų tokiems reklaminiams teiginiams (pvz., JAV ozono terapija yra visiškai nepripažįstama, kaip gydymas).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ateinu ir aš čia su savo problema. Perskaičiau visą temutę ir tikriausiai mano bėda nepasirodys tokia didelė, bet gal kas turės ką patarti. Žodžiu, daug spuogų neturiu, bet visa oda tokia kaip nešvari, pilna mažų juodų inkštirų doh.gif Iš kokio metro atstumo veidas atrodo visai neprastai, lygus ir tvarkingas (na, gal išskyrus kokį vieną ar du rausvus spuogelius), bet iš arti matau tuos inkštirus visur, ant kaktos, nosies, smakro, žandikaulių... Nors atrodo stengiuosi rūpintis oda, kiekvieną vakarą nuvalau makiažo valikliu, o kiekvieną rytą prausiuosi su Avene prausikliu jautriai odai ir tepu Vichy kremu mažai spuoguotai odai. Dar kartą ar du per savaitę naudoju šveitiklį, bet inkštirai kaip yra taip yra verysad.gif Tiesa, kremas kiek padėjo nuo spuogelių su baltom viršūnėlėmis, bet ne nuo inkštirų. Galvoju, gal veido valymą pasidaryti vertėtų, bet jų kiekvienas salonas siūlo tookią galybę, kad net neįsivaizduoju, kas vertinga, o kas tik pinigų švaistymas. Gal kas su tokia problema kovojot?
Atsakyti
Sveikos, turiu klausymą smile.gif Gal kas bandėt IPŠ akne gydymui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 08 09, 21:30)
Sveikos  4u.gif  Ateinu ir aš čia su savo problema. Perskaičiau visą temutę ir tikriausiai mano bėda nepasirodys tokia didelė, bet gal kas turės ką patarti.

Neturėjau didelių bėdų būtent su juodais inkštirais, bet buvo laiko tarpas, kuomet poros teršdavosi ax.gif Veiksmingiausia naudoti BHA (salicilo rūgštis) ir BP (benzoilperoksidas). Labai greitai ištirpdydavo visokius nešvarumus porose smile.gif O dar turėjau tokį įkyrų uždarą inkštirą šalia nosies, tai panaudojau BHA ir AHA rūgštis pakaitom ir jis švelniai išsispaudė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 08 09, 21:30)
Gal kas su tokia problema kovojot?

BHA rūgštis padėtų. Šveitikliai porų neišvalo smile.gif
Čia išvardinta daug priemonių su BHA, bet turbūt labiausiai giriamos Paulos Choice priemonės smile.gif
Atsakyti
Kaip jus darot su ptrausikliais? dermatologe sake , kad oda po menesio pripranta prie prausiklio, tai reikia keist. Tai kas menesi ir kieciat ar du kokius tyurit ir pakeitaliojat? O gal jus viena ir ta pati naudojat ir jis jums padeda taip pat kaip is pat pradziu?
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 08 09, 19:55)
Tikėt galima daug kuo, tik sakau, kad ozono terapija nėra moksliškai pagrįsta. Konsultantai bet ko prišneka, kad prekę parduot. O paprašius pagrįsti, iš kur tos stebuklingos produkto savybės- remiamasi reklaminiais bukletais, iš kurių jie patys mokosi. Pasakymas "panašiai, kaip veido valymas, tik žymiai geriau" visiškai nieko nereiškia. Vat paaiškintų, kokiu principu ozonas, suleistas į odą veikia spuogų atsiradimo priežastis, kokie tyrimai yra padaryti ir t.t. autoritetingai skambėtų. O dabar... Eilinis triukas, siekiant pasipelnyti.
Bandyti niekas nedraudžia, jei padės- puiku. Tik sakau, kad nėra pagrindo jų tokiems reklaminiams teiginiams (pvz., JAV ozono terapija yra visiškai nepripažįstama, kaip gydymas).

Nu seip man daugiau papasakojo, as tik cia parasiau sutrumpintai, kad geriau nei veido valymas, nes tyngejau daug prirasyt, jei kas rimtai susidometu, tai pasiskambintu ten ir viska jums isaiskintu, o stumt iskart ant tokio gydimo irgi nevertetu neisbandzius , nepakalbejus asmeniskai .Taip , kad cia jusu pasirinkimas, bet iskart taip sausai nurasyt manant , kad cia reklamas tik darosi butu kvaila.
Atsakyti

Aš išbandžiau ozono terapiją, man asmeniškai rezultato nebuvo jokio....
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 10, 14:00)
Aš išbandžiau ozono terapiją, man asmeniškai rezultato nebuvo jokio....

Kiek dareisi proceduru? Nei randai neapmazejo niekas?
Atsakyti
10 procedūrų. Pas mane randų nelieka, galvojau gal padės nuo pačių spuogų, nes pats ozonas veikia priešuždegimiškai, bet man tiesa sakant jokio ryškaus pagerėjimo nebuvo... pinigai kaip į balą
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 08 10, 15:16)
10 procedūrų. Pas mane randų nelieka, galvojau gal padės nuo pačių spuogų, nes pats ozonas veikia priešuždegimiškai, bet man tiesa sakant jokio ryškaus pagerėjimo nebuvo... pinigai kaip į balą
na matai tau gal ryskaus nebuvo dar todel , kad randu nera, o pas mane visa oda yra pamelusi, pervargusi nuo kremu visokiu, dehidratavusi, tai jai labai reikia kazko , kad atsigautu, o beje kokia procedura tau padare? nes kiek zinau yra 2 nuo spuogu, su adatelem ir kitokia kazkokia...Dar klausymas pries kiek laiko dareisi? Ir ten raso, kad padeda nuo jaunatviniu spuogu, o jei pas tave ne jaunatviniai, tai irgi del to galejo nepadet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masakra: 10 rugpjūčio 2011 - 16:35