Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Label @ 2011 08 08, 22:07)
Ar matosi nuo ju poveikis nors koks?

man nesimate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAabel @ 2011 08 08, 22:07)
Ar matosi nuo ju poveikis nors koks?

Man matosi smile.gif Bet reikia kantriai 3 mėn kursą sugert ir geriausiai dar vitamino E tuo pačiu pavartot, tuomet mėnuo pertraukos. Pačių spuogų atsiradimą kažin ar sumažins, bet šviesės randeliai, likę po spuogų. Kai netenku vilties išgydyti randelių, visad geriu cinką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 08, 19:56)
o jus turbut labai jauna smile.gif keistai reaguojat - nieko nezinot, nepasidomit nuo ko tie spuogai gali but tongue.gif pasiklauskit gydytojos, galu gale pagooglinkit - priezasciu n + 1 biggrin.gif
beje, pagooglinus rasit ir apie ta juokinga pavadinima daug informacijos  4u.gif

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai

QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 08, 20:02)
Esu naudojusi tik cinko tepaliuką, dermatologo išrašytą smile.gif Vakarais, nusiprausus veidą, tepdavau ant spuogelių, randelių. Iš pradžių lyg ir mačiau rezultatus, bet vėliau išvis jokio poveikio nebebuvo sad.gif Geriau cinko tabletes gerti 4u.gif

Cinko suplaktinė ir cinko tepalas, manau, yra ne tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 08, 23:34)
Cinko suplaktinė ir cinko tepalas, manau, yra ne tas pats ax.gif

Man irgi taip atrodo, pakomentavau tik tai, ką pati išbandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 08, 19:56)
o jus turbut labai jauna smile.gif keistai reaguojat - nieko nezinot, nepasidomit nuo ko tie spuogai gali but tongue.gif pasiklauskit gydytojos, galu gale pagooglinkit - priezasciu n + 1 biggrin.gif
beje, pagooglinus rasit ir apie ta juokinga pavadinima daug informacijos  4u.gif

Agirdi, is ko tu sprendi , kad as nieko nezinau apie spuogus ir nesidomejau ? is to , kad su humoru paziurejau i tyrimu pavadinima??? nu keisti zmones seis laikais, jei neturi humoro jausmo, tai pati kalta...as dar daugiau zinau turbut apie spuogus nei tu..zinau daugybe gydimo budu, vaistu ir spuogu atsiradimo preizasciu, tad gali man neaiskint cia ka zinau as ir ko ne...ir prie ko cia tas labai jauna... doh.gif devil.gif
Atsakyti
masakra, jūs pati jumoro ir ironijos nesuprantat
Savo išminties perlus galit pasakot čia ir čia. Nes kol kas apie spuoguotos odos priežiūra nieko nepapasakojot, nors tiek daug žinot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 09, 15:07)
Agirdi, is ko tu sprendi , kad as nieko nezinau apie spuogus ir nesidomejau ? is to , kad su humoru paziurejau i tyrimu pavadinima??? nu keisti zmones seis laikais, jei neturi humoro jausmo, tai pati kalta...as dar daugiau zinau turbut apie spuogus nei tu..zinau daugybe gydimo budu, vaistu ir spuogu atsiradimo preizasciu, tad gali man neaiskint cia ka zinau as ir ko ne...ir prie ko cia tas labai jauna... doh.gif  devil.gif

Na sitas jusu pasisakymas apie jus viska ir pasake biggrin.gif
i kalbas, o tuo labiau gincus, su nesubrendusia, staciokiska ir beraste butybe forume nesivelsiu.
viso gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 09, 15:20)
masakra, jūs pati jumoro ir ironijos nesuprantat
Savo išminties perlus galit pasakot čia ir čia. Nes kol kas apie spuoguotos odos priežiūra nieko nepapasakojot, nors tiek daug žinot wink.gif

Tai ka, viska ka zinau apie spuogus imsiu dabar ir surasysiu i ta foruma??? ka norejau ta ir parasiau, parsyciau nesikabinet, atsirado zinove lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 08 09, 15:28)
Na sitas jusu pasisakymas apie jus viska ir pasake biggrin.gif
i kalbas, o tuo labiau gincus, su nesubrendusia, staciokiska ir beraste butybe forume nesivelsiu.
viso gero biggrin.gif

Nu zinai, neparasiau nieko staciokisko, juolab , kad nerasiau jokiu keiksmazodziu ir nevadinau baisiais zodziais, normaliai viska pasakiau, ka manau, nes tikrai kvaila yra aiskinti zmogui apie kuri ne kiek nezinai , kad pasidomecaiu apie spuogus.atsirado subrendele, juokas man ima is tokiu , kurios vaizduoja labai protingas o yra... biggrin.gif
Papildyta:
isvis atejau normaliai pasneket apie spuogus, veido problema ir agtsiranda labai vaidinanciu protingas ir suaugusias, pradeda kabinetis prie mano ziniu apie spuogus , nemanaiu , kad su tokiom bedom cia dar bus tokiu gyvaciu, kurios aiskins man kazka, kad jos daug daugiau uz mane zino...man yra visiskai neidomu ir nusispjaut kiek jus visko zinot apie tuos spuogus , as tiesiog geranoriskai su humoru paziurejau i ta tavo pavadinima tyrimo ir prasidejo..."tu turbut labai jauna, arba pasiskaitinek internete, nes nieko neismanai" nu juokinga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masakra: 09 rugpjūčio 2011 - 14:50
QUOTE(masakra @ 2011 08 09, 15:50)

Jei viską žinot apie spuogus, ir, be abejo, žinot geriau už mus, tai kodėl čia rašote? Kodėl vaikiškai juokiatės iš tyrimų pavadinimų? Ir kodėl tujinate be leidimo ir dar gyvatėmis forumietes vadinat? Tai gydykitės tas savo "spuogų ligas" ir nesukit sau galvos, jei nemokat priimti kitokios nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 09, 17:00)
Jei viską žinot apie spuogus, ir, be abejo, žinot geriau už mus, tai kodėl čia rašote? Kodėl vaikiškai juokiatės iš tyrimų pavadinimų? Ir kodėl tujinate be leidimo ir dar gyvatėmis forumietes vadinat? Tai gydykitės tas savo "spuogų ligas" ir nesukit sau galvos, jei nemokat priimti kitokios nuomonės.

Kas tau sake , kad viska zinau ? atejau cia , nes galiu gaut negirdetu patarimu is kitu. As jau 2 kartus paaiskinau del ko pasirode juokingas pavadinimas, bet nesakaiu , kad pati nesitirsiu, nereikia cia tirstint spalvu, toks jausmas kad pasisaipaiu is pavadinimo tyrimu ir t.t tieisog paziurejau i tai su humoru, o jus vsios kaip nesveikos supuolet cia.vadinu gyvatemis tas kurios be rimtos preizasties mane cia uzsipuole ir jei man jos tokios pasirode tai taip ir pasakau ir isvis neprivalau tau cia aiskintis, dar veina atsirado nepatenkinta kazkuom, taves isvis cia niekas neliete, taigi susirask kitos veiklos, jei neturi ka veikt, nes man tavo pasisakymai maziausiai rupi.Taip , kad gali neberasyt , nes nezadu su tavim "tusciai" sneket. Ir atsibodo isvis kazka cia jums irodynet. Pokalbis baigtas. vacation4.gif
Atsakyti
O bendravimo kultūros mama su tete ,tamstos, nemokė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 09, 17:35)
O bendravimo kultūros mama su tete ,tamstos, nemokė? smile.gif

Normalus tas mano bendravimas, bendrauju laisvai ir paprastai, cia eilinis forumas ir nematau reikalo pries kazka cia vaidint labai mandagia, jus man paprasti zmones eiliniai..O kada noresiu bendraut mandagiai tada ir bendrausiu.
Atsakyti