QUOTE(Vitulka @ 2011 08 09, 15:20)
masakra, jūs pati jumoro ir ironijos nesuprantat
Savo išminties perlus galit pasakot
čia ir
čia. Nes kol kas apie spuoguotos odos priežiūra nieko nepapasakojot, nors tiek daug žinot
Tai ka, viska ka zinau apie spuogus imsiu dabar ir surasysiu i ta foruma??? ka norejau ta ir parasiau, parsyciau nesikabinet, atsirado zinove
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 08 09, 15:28)
Na sitas jusu pasisakymas apie jus viska ir pasake
i kalbas, o tuo labiau gincus, su nesubrendusia, staciokiska ir beraste butybe forume nesivelsiu.
viso gero
Nu zinai, neparasiau nieko staciokisko, juolab , kad nerasiau jokiu keiksmazodziu ir nevadinau baisiais zodziais, normaliai viska pasakiau, ka manau, nes tikrai kvaila yra aiskinti zmogui apie kuri ne kiek nezinai , kad pasidomecaiu apie spuogus.atsirado subrendele, juokas man ima is tokiu , kurios vaizduoja labai protingas o yra...
Papildyta:
isvis atejau normaliai pasneket apie spuogus, veido problema ir agtsiranda labai vaidinanciu protingas ir suaugusias, pradeda kabinetis prie mano ziniu apie spuogus , nemanaiu , kad su tokiom bedom cia dar bus tokiu gyvaciu, kurios aiskins man kazka, kad jos daug daugiau uz mane zino...man yra visiskai neidomu ir nusispjaut kiek jus visko zinot apie tuos spuogus , as tiesiog geranoriskai su humoru paziurejau i ta tavo pavadinima tyrimo ir prasidejo..."tu turbut labai jauna, arba pasiskaitinek internete, nes nieko neismanai" nu juokinga