Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2011 08 08, 18:11)
na stai, padare man tonziliu paselio tyrima ir rado auksini stafilokoka. o jis daznai sukelia spuogus, pulinius ir ivairius odos uzdegimus.. bandysiu gydytis biggrin.gif bent kazkas aiskeja, kai pradedi eit ne tik pas dermatologa.

kas cia per tyrimas tonziliu paselis?biggrin.gifD pirma kart girdziu apie toki
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 08, 19:12)
kas cia per tyrimas tonziliu paselis?biggrin.gifD pirma kart girdziu apie toki

stai toks ir tyrima - tonziliu paselis biggrin.gif ima paseli tyrimui is tonziliu ir ziuri ar isaugs kokios nors bakterijos ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 08, 19:37)
stai toks ir tyrima - tonziliu paselis biggrin.gif ima paseli tyrimui is tonziliu ir ziuri ar isaugs kokios nors bakterijos ar ne smile.gif

Nu geras biggrin.gif bet pavadinias tai ak as zinau lotuliukas.gif reiks gal pasiteiraut dakatares, jauciu reiks eit tirtis ka tik imanoma, kad suiznot kas ne taip su organizmu g.gif
Atsakyti
Gal kas yra naudojes cinko suplaktine? Koks jos poveikis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 08, 19:48)
Nu geras biggrin.gif  bet pavadinias tai ak as zinau lotuliukas.gif reiks gal pasiteiraut dakatares, jauciu reiks eit tirtis ka tik imanoma, kad suiznot kas ne taip su organizmu g.gif

o jus turbut labai jauna smile.gif keistai reaguojat - nieko nezinot, nepasidomit nuo ko tie spuogai gali but tongue.gif pasiklauskit gydytojos, galu gale pagooglinkit - priezasciu n + 1 biggrin.gif
beje, pagooglinus rasit ir apie ta juokinga pavadinima daug informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 19:50)
Gal kas yra naudojes cinko suplaktine? Koks jos poveikis? ax.gif

Esu naudojusi tik cinko tepaliuką, dermatologo išrašytą smile.gif Vakarais, nusiprausus veidą, tepdavau ant spuogelių, randelių. Iš pradžių lyg ir mačiau rezultatus, bet vėliau išvis jokio poveikio nebebuvo sad.gif Geriau cinko tabletes gerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 08, 20:02)
Esu naudojusi tik cinko tepaliuką, dermatologo išrašytą smile.gif Vakarais, nusiprausus veidą, tepdavau ant spuogelių, randelių. Iš pradžių lyg ir mačiau rezultatus, bet vėliau išvis jokio poveikio nebebuvo sad.gif Geriau cinko tabletes gerti 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Esu ne vieną buteliuką sunaudojusi cinko suplaktinės, tai efektas yra labai nežymus. O vat geriant cinko tabletes ,ir jau po mėnesio vartojimo,matomas rezultatas 4u.gif
Atsakyti
O cinko tabletes su receptu, be jo?
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 21:41)
O cinko tabletes su receptu, be jo?

Nea,nereikia cinko tabletėms recepto mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada reiks bandyti nusipirkt 4u.gif kokia ju kaina mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 08, 21:49)
Tada reiks bandyti nusipirkt 4u.gif  kokia ju kaina mazdaug?

12 Lt Eurovaistinėje, 30 tabletyčių po 15 mg smile.gif
Atsakyti
Ar matosi nuo ju poveikis nors koks?
Atsakyti