QUOTE(Vitulka @ 2011 08 07, 14:53)
jūs labai įdomi. Sakot, kad gydytojai padėt negali, bet homeopatu, kuris jau 4 mėnesius jus gydo, bet neišgydo, vis dar tikit?
rašot, kad eisit pas dermatologą paskutinėj vietoj, paskui išaiškėja, kad buvot. Kai jau niekas nepadės, jau nebelabai ir rūpės, ką internete apie dermatologus rašo?
o hemeopatija išgydo visam gyvenimui?
žiūrėkit, kad pačiai nereiktų antibiotikais teptis. Neperšokęs griovio nesakyk op. Ką jūs ir darot
matyt daug teigiamų atsiliepimų internete, gerų aišku, apie ozono terapijas, kitaip neitumėt, ane?
As nesakiau, kad esu preis dermatologus! Aiskinau jums, kad pirmiau sumasciau pradet homeopatini gydima, del geru atsiliepimu is zmoniu, nes vsi del to patikimesnis variantas gyditi oda pradet is vidaus, vienitelis gydimas spuogams is vidaus man zinomas kaip homeopatija arba nebent dar kokie papildai kraujui ir kepenims valyt, del dermatologu, kad buvau pacioj pradzioj tai nepilnai gydziausi pripazystu, ne sbuvo pati pardzia ir padejo tas tirpalas israsytas, velaiu nebenuejau, galvoaju nebeatsiras, nemanaiu kad cia rimta spuogu liga man prasidejo, kol dar to nesupratau meginau gyditis ivairiais liaudiskais medicinos budais ir t.t po to susigundziau homeopatija, nes sesuo serga depresija ir perejo is antidepresantu ant homeopatijos vien to del, kad girdejo jog kazkam padeda, tai va ji irgi vaiksto jau 5 menesi pas ta daktara ir jau nutraukusi antidepresantus puikiai jauciasi butent su daktaro israsytais zirniukais...Ir kadangi pradejau toki gydimo buda, manau butu kvaila nepagydzius ilgaiu staigei nutraukt ir begt dabar pas odos daktara, ne sgirdejau , kad kiti puse metu gydosi ir tik tada pardeda veikt tie vaistai, kai atitaiko doze, o man kaip tik liko 2 mmenesiai iki psumecio, juos ketinu palaukt ir tada jeigu nebus pagerejimo eisiu pas gyditojus odos...ir manau visiskai teisingai pasielgiau.
Kas liecia ozono terapija, tai taip pripazystu , kad renkuosi gydima pagal zmoniu isbandziusiu gydimus nuomone, manau dauguma zmoniu, taip elgiasi negaledami apsisprest kuri varianta apsirinkt, jei yra neisbande kakzo..juk tai palengvina pasirinkima..
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 08 07, 15:06)
Tai kad homeopatijoje, kaip supratau, 4 mėnesiai yra gan trumpas laiko tarpas. Šis gydymo metodas gal mažiausiai kenksmingas, nei visokie cheminiai vaistai, bet kantrybės oi kaip reikia turėti
Bent jau aš tai neturiu (o ir nepasakyčiau, kad labai juo tikiu
).
Homeopatijoje be kokių 6 mėn. gydymo kažin ar galima tikėtis akivaizdžių rezultatų. Be to nėra jokių garantijų, ar tas rezultatas bus apčiuopiamas.
Kažkada pati bandžiau valytis organizmą (tuo pačiu ir limfą, odą) homeopat. lašiukų kompleksu. Tris ar keturis mėn. (toks kursas) sąžiningai laikiausi reikalavimų (gi daug ko negalima gydantis šiuo metodu: nei alkoholio, nei kavos, nei kakavos produktų, dar kažko, be to yra tam tikri reikalavimai, kur laikyti tuos lašiukus , kada juos gerti). O apčiuopiamų pokyčių taip ir nesulaukiau...
Taip pat priklauso, kokiam mieste gydaisi ir pas koki homeopata, pvz man apie alkoholi ir maisto derinima daktaras isvis nebuvo kalbejas, sako aisku nereikia slamst daug nesveiko maisto aplamai niekam , nes nera sveika ir tiek...jis to visia nesureiksmino..o kad kantrybes reikia tureti tai pilnai sutinku, vieniems gali padet po enesio, o kitiems po gero pusmecio, nes homeopatas bando atrast ir issiaiskint suogu atsiradimo priezasti, parinkti tam tikras lasiuku dozes, nes akivaizdu , kad i lasus reaguoja oda, pati pamaciau tai, kai buvo didele doze lasu per diena mane eme berti gumbais, po to pamazino ir visi gumbai dingo...
Papildyta:
[quote=Vitulka,2011 08 07, 14:53]
jūs labai įdomi. Sakot, kad gydytojai padėt negali, bet homeopatu, kuris jau 4 mėnesius jus gydo, bet neišgydo, vis dar tikit?
rašot, kad eisit pas dermatologą paskutinėj vietoj, paskui išaiškėja, kad buvot. Kai jau niekas nepadės, jau nebelabai ir rūpės, ką internete apie dermatologus rašo?
o hemeopatija išgydo visam gyvenimui?
žiūrėkit, kad pačiai nereiktų antibiotikais teptis. Neperšokęs griovio nesakyk op. Ką jūs ir darot
O ar as sakiau, kad neikada nevartociau antibiotiku???? As aiskinau , kad as viska isbandysiu , kad yra naturalu ir is vidaus kaip galima sutvarkyt organizma,jei nepades tada teks aisku eit pa sodos dakatara ir naudot tepalus antibiotinius.