Geras ir gražus pasakojimas. Kada nors noriu sugrįžt į Rumuniją, labai patiko, tik kad pajūrio neteko dienos šviesoj pamatyt, bet manau, kad ir ten būtų visai neblogiau atostogaut negu Bulgarijoj, ir pigiau.
QUOTE(Miramax @ 2011 07 15, 12:36)
Geras ir gražus pasakojimas. Kada nors noriu sugrįžt į Rumuniją, labai patiko, tik kad pajūrio neteko dienos šviesoj pamatyt, bet manau, kad ir ten būtų visai neblogiau atostogaut negu Bulgarijoj, ir pigiau.
pigiau tai tikrai, palyginus su bulgarija tai ten piguma. žmonės labai nuoširdūs ir išvis man labai patiko ši šalis, labai jauki, neišcackinta kaip austrija ar šveicarija, o visa tokia natūralaus grožio
Labai labai gražus pasakojimas, nuostabus fotoreportažas Puikiai suplanuota kelionė, Sarlatane, turi talentą, gali verslą daryt
QUOTE(austeja001 @ 2011 07 15, 14:44)
Labai labai gražus pasakojimas, nuostabus fotoreportažas Puikiai suplanuota kelionė, Sarlatane, turi talentą, gali verslą daryt
ačiū
čia jau ne talentas, čia liga , sakiau visiems viskas jau dabar nieko neieškosiu, nieko neplanuosiu, bet draugė nori į kroatiją ir tingi ieškot kas kur ką, nu tai aš pasiryžus jai padėti , vėl mirkstu kelionėse....
QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 07 15, 16:23)
ačiū
čia jau ne talentas, čia liga , sakiau visiems viskas jau dabar nieko neieškosiu, nieko neplanuosiu, bet draugė nori į kroatiją ir tingi ieškot kas kur ką, nu tai aš pasiryžus jai padėti , vėl mirkstu kelionėse....
Oi Kroatija Iškeičiau į Šveicariją Dar gyvenu įspūdžiais
Aš irgi planuoju, bet į artimą užsienį
Bet mes čia bisken ne į temą
Sarlatane, puikus ispudziai
butu idomu kada isbanyt
butu idomu kada isbanyt
Mes keliavom tuo paciu metu kaip ir temos autore. Isvaziavom birzelio 25 gryzom liepos 8 keliavom per ukraina rumunija ir taip iki bulgarijos. Buvom apsistoje pas zmones kranevo miestelyja (tame paciame, kur sugalvo henrika daktara) bet ten papludimiu per kokias 10 minuciu galima nueiti ir iki albenos. Paskui dakeliavom iki burgo ir ten uz burgo likom kelioms dienoms pabuti sozopol kurorte, kuris yra 50km nuo turkijos. Gal kaikada imesiu ir nuotrauku paziureti
Puikus pasakojimas. O per kur ieskojote ir uzsisakete viesbuti Albenoje?
Dekui uz idomu pasakojima
ačiū už tiek gražių žodžių
Viešbutį užsisakėm per booking.com
už tokią gerą kainą buvo tik tas vienas viešbutis, visi kiti arba toli nuo jūros arba brangūs, arba be maitinimo. išvis Albena yra kalne, ta prasme pora linijų viešbučių prie jūros viskas normaliai, o paskui jau nuo jūros grįžtant namo tektų lipt į kalną
Viešbutį užsisakėm per booking.com
už tokią gerą kainą buvo tik tas vienas viešbutis, visi kiti arba toli nuo jūros arba brangūs, arba be maitinimo. išvis Albena yra kalne, ta prasme pora linijų viešbučių prie jūros viskas normaliai, o paskui jau nuo jūros grįžtant namo tektų lipt į kalną
Sveiki ir sveikos:)
Labai kviečiame apsilankyti šiame tinklaraštyje: http://pagaminta-pas...je.blogspot.com, kuriame rastie linksmą bei nuotaikingą pasakojimą apie Rumuniją. Labai laukiam!
Labai kviečiame apsilankyti šiame tinklaraštyje: http://pagaminta-pas...je.blogspot.com, kuriame rastie linksmą bei nuotaikingą pasakojimą apie Rumuniją. Labai laukiam!