Įkraunama...
Įkraunama...

Rumunija, Bulgarija

Geras ir gražus pasakojimas. 4u.gif Kada nors noriu sugrįžt į Rumuniją, labai patiko, tik kad pajūrio neteko dienos šviesoj pamatyt, bet manau, kad ir ten būtų visai neblogiau atostogaut negu Bulgarijoj, ir pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2011 07 15, 12:36)
Geras ir gražus pasakojimas.  4u.gif Kada nors noriu sugrįžt į Rumuniją, labai patiko, tik kad pajūrio neteko dienos šviesoj pamatyt, bet manau, kad ir ten būtų visai neblogiau atostogaut negu Bulgarijoj, ir pigiau.

pigiau tai tikrai, palyginus su bulgarija tai ten piguma. žmonės labai nuoširdūs ir išvis man labai patiko ši šalis, labai jauki, neišcackinta kaip austrija ar šveicarija, o visa tokia natūralaus grožio smile.gif
Atsakyti
Labai labai gražus pasakojimas, nuostabus fotoreportažas thumbup.gif wub.gif Puikiai suplanuota kelionė, Sarlatane, turi talentą, gali verslą daryt thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2011 07 15, 14:44)
Labai labai gražus pasakojimas, nuostabus fotoreportažas  thumbup.gif  wub.gif  Puikiai suplanuota kelionė, Sarlatane, turi talentą, gali verslą daryt  thumbup.gif  biggrin.gif

ačiū 4u.gif

čia jau ne talentas, čia liga biggrin.gif , sakiau visiems viskas jau dabar nieko neieškosiu, nieko neplanuosiu, bet draugė nori į kroatiją ir tingi ieškot kas kur ką, nu tai aš pasiryžus jai padėti biggrin.gif , vėl mirkstu kelionėse....
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 07 15, 16:23)
ačiū 4u.gif

čia jau ne talentas, čia liga  biggrin.gif , sakiau visiems viskas jau dabar nieko neieškosiu, nieko neplanuosiu, bet draugė nori į kroatiją ir tingi ieškot kas kur ką, nu tai aš pasiryžus jai padėti  biggrin.gif , vėl mirkstu kelionėse....

Oi Kroatija thumbup.gif wub.gif Iškeičiau į Šveicariją ax.gif Dar gyvenu įspūdžiais biggrin.gif
Aš irgi planuoju, bet į artimą užsienį smile.gif
Bet mes čia bisken ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Sarlatane, puikus ispudziai thumbup.gif
butu idomu kada isbanyt smile.gif
Atsakyti
Mes keliavom tuo paciu metu kaip ir temos autore. Isvaziavom birzelio 25 gryzom liepos 8 smile.gif keliavom per ukraina rumunija ir taip iki bulgarijos. Buvom apsistoje pas zmones kranevo miestelyja (tame paciame, kur sugalvo henrika daktara) bet ten papludimiu per kokias 10 minuciu galima nueiti ir iki albenos. Paskui dakeliavom iki burgo ir ten uz burgo likom kelioms dienoms pabuti sozopol kurorte, kuris yra 50km nuo turkijos. Gal kaikada imesiu ir nuotrauku paziureti wink.gif
Atsakyti
Puikus pasakojimas. O per kur ieskojote ir uzsisakete viesbuti Albenoje?
Atsakyti
Dekui uz idomu pasakojima thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už tiek gražių žodžių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Viešbutį užsisakėm per booking.com

už tokią gerą kainą buvo tik tas vienas viešbutis, visi kiti arba toli nuo jūros arba brangūs, arba be maitinimo. išvis Albena yra kalne, ta prasme pora linijų viešbučių prie jūros viskas normaliai, o paskui jau nuo jūros grįžtant namo tektų lipt į kalną doh.gif
Atsakyti
Gal kas buvote BURGE?
Atsakyti
Sveiki ir sveikos:)

Labai kviečiame apsilankyti šiame tinklaraštyje: http://pagaminta-pas...je.blogspot.com, kuriame rastie linksmą bei nuotaikingą pasakojimą apie Rumuniją. Labai laukiam!
Atsakyti