QUOTE(fuksas11 @ 2011 10 20, 11:50)
na gi papasakokite kaip jus darote is foto ,kad gautisi piestas?
"vietiniais" fotošopiniais filtrais arba plaginais...aš naudoju plaginą PostworkShop...
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 20, 12:04)
"vietiniais" fotošopiniais filtrais arba plaginais...aš naudoju plaginą PostworkShop...
ups o kur jis?gal galit parasyt kai ikeli foto ,ka tada spaust,kad gautusi toks efektas kaip 2 foto? gal galite parasyti ka po ko spaust ikelus foto ,aciu
QUOTE(fuksas11 @ 2011 10 20, 13:47)
ups o kur jis?gal galit parasyt kai ikeli foto ,ka tada spaust,kad gautusi toks efektas kaip 2 foto?
...geriau susipažinsit su filtrais, kai juos (visokius) išbandysit
atidarot foto, tada einat Filter>Artistic , ir maigot įvairius filtriukus, žiūrit kas gaunas...
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 20, 13:54)
...geriau susipažinsit su filtrais, kai juos (visokius) išbandysit
atidarot foto, tada einat Filter>Artistic , ir maigot įvairius filtriukus, žiūrit kas gaunas...
aciukas isejo
Sveiki, prašau pasakykite kur kelti rėmelius kai juos atsisiunčiu fotoshopui ačiūūū
QUOTE(Rūtkė @ 2011 10 21, 08:48)
Sveiki, prašau pasakykite kur kelti rėmelius kai juos atsisiunčiu fotoshopui ačiūūū
Tiesiog atsidarai photoshopą,spaudi FILE/OPEN ir susirandi savo atsisiūtus rėmelius,pasirenki kurį nori įsikelti ir spaudi ATIDARYTI
Tiesa,o jei nežinai kur laikyti parsisiūstus rėmelius,tai pasidaryk ant darbalaukio naują papkę,parašyk rėmeliai ir ten visus susikelk.Nes pačioj programoj jų neįmanoma laikyti.Tikiuosi bent kiek pagelbėjau
Papildyta:
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 20, 12:04)
Gal galit patarti iš kur siūstis nelabai gaudausi tuose reikaluose
nu bet aš pvz turiu omenį kažką tokio http://browse.devian...q=frame#/dd68hf ar irgi taip pat???
QUOTE(Rūtkė @ 2011 10 21, 16:39)
nu bet aš pvz turiu omenį kažką tokio http://browse.devian...q=frame#/dd68hf ar irgi taip pat???
čia teptukai...
ABR failas, talpinamas C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS...\Presets\Brushes adresu.
Tada, kai pasirenkat teptuką, galit tiesiog tokius rėmelius piešti...
Merginos visažinės, man reikia labai didelės raiškos backgroundo, kokio nors vintažinio gelsvo... kažkokia velniava, neberandu is kur pasiimti. Deviant nebeduoda parsisiųsti, o šiaip išsisauganti kažkoki foną raiška bus per maža. Didelį plakatą darysiu, kas žinot nuorodų ar turit gatavų? Pati gaminti tingiu...
QUOTE(Lauragana @ 2011 10 22, 20:39)
Merginos visažinės, man reikia labai didelės raiškos backgroundo, kokio nors vintažinio gelsvo... kažkokia velniava, neberandu is kur pasiimti. Deviant nebeduoda parsisiųsti, o šiaip išsisauganti kažkoki foną raiška bus per maža. Didelį plakatą darysiu, kas žinot nuorodų ar turit gatavų? Pati gaminti tingiu...
...einate šiuo adresu...
kairėj paieškos juostoje (Поиск) įrašykit "Vintage backgrounds"...
-manau, gausit ko reik rastose nuorodose...
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 21, 17:02)
čia teptukai...
ABR failas, talpinamas C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS...\Presets\Brushes adresu.
hmm tai kažkokia nesamonė o iš kur gauti tokių rėmelių paprastų kad tiesiog juos uždėti?