Čia gal nelabai į temą, bet gal kas atsakys. Ar įmanoma su fotošopu ar kokia nors kita programa atkurti nespalvotą nuotrauką į spalvotą? Padaryti taip, jog viskas atrodytų natūraliai (būtent šneku apie atkurtą, spalvotą žmogaus nuotrauką)
Čia gal nelabai į temą, bet gal kas atsakys.
Ar įmanoma su fotošopu ar kokia nors kita programa atkurti nespalvotą nuotrauką į spalvotą? Padaryti taip, jog viskas atrodytų natūraliai (būtent šneku apie atkurtą, spalvotą žmogaus nuotrauką)
Aš pati naudoju photoshopą Cs4 mikro versiją (na ji neužima daug vietos ir nereikia jokių kodų).Nežinau ar čia galima dėti tokias programas(nesinori nuobaudų gauti ),todėl nuorodą atsiūsiu į až.Jei kiltų kokių klausimų,klauskit
Aš pati naudoju photoshopą Cs4 mikro versiją (na ji neužima daug vietos ir nereikia jokių kodų).Nežinau ar čia galima dėti tokias programas(nesinori nuobaudų gauti ),todėl nuorodą atsiūsiu į až.Jei kiltų kokių klausimų,klauskit
tikrai zinau, kad kazkur yra parasyta pamokele kaip pasidaryti remeli ir kalendoriu, tik dabar jau nezinau kur , o ieskoti viska is eiles ilgai uztruks tai nepykit ant manes ir gal galite parasyti nuorodas, kur tos pamokeles yra labai labai aciu !
labukas gal zinote iskur galima atsisiusti,o gal kuri ir turite graziu fonu vaikams ,arba kazkas panasau pvz va is tokiu ,man reik maziausiai 10 fonu:)pdekit kuri galite aciu , ,tai va is tokiu ,kad butu kaip tikroviski,labai lauksiu