Kiek telpa etikeciu saldainiui (ananasinio tipo) ant A4 formato lapo?
QUOTE(asia05 @ 2012 04 25, 19:14)
Kiek telpa etikeciu saldainiui (ananasinio tipo) ant A4 formato lapo?
6vnt
Sveiki. Gal kas turi makvino tema kvietima gimtadieniui? Buciau begalo dekinga uz pagalba. Sunelio gimtadienis jau labai greitai, o as per tuos visus darbus tiesiog neturiu laiko prisesti ir pasidaryti Maziukui mano bus 3 metukai
Sveikos
Gal kuri turit Lithuanian degtines etiketes sablona? bandziau daryt pati, bet
Buciau labai dekinga
Gal kuri turit Lithuanian degtines etiketes sablona? bandziau daryt pati, bet
Buciau labai dekinga
labas merginos ,gal kuri turit po ranka ar zino kur greit rasti languoto matematikos lapo paveiksliuka. namie turiu ,bet va darbe lobyno neatsinesiau ,o skubiai labai prireike. dar pamenu ,kad kaskas buvo ikele toki lapa ir parastese buvo pripaisyta kasko tai , na kaip vaikai prikeverzoja parastes .busiu dekinga
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 05 21, 17:45)
Gal kas turite va tokias rankas? ar zinot kur rast? nes niekur nerandu
Daugybe...
gal kuri mamyte turite pasidalinti gimtadienio kvietimu sablonais (ne vaikisku)
Sveikutes,
kita savaitgali turiu didziule svente, dukrytes krikstynas ir savo vestuves, ta proga esam sveciam paruose medaus stiklainiukus dovanu, taciau niekaip nerandu etiketes sablono, su padeka. Gal kas galetu man padet? Etikete galeciau klijuot tiek ant dangtuko, tiek ant stiklainiuko sono.
kita savaitgali turiu didziule svente, dukrytes krikstynas ir savo vestuves, ta proga esam sveciam paruose medaus stiklainiukus dovanu, taciau niekaip nerandu etiketes sablono, su padeka. Gal kas galetu man padet? Etikete galeciau klijuot tiek ant dangtuko, tiek ant stiklainiuko sono.