Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas Photoshopui VI

QUOTE(bangele R @ 2011 11 29, 17:02)
labukas gal kas galite imesti nuoroda kur galima atsisiusti phtoshopa 4 ir kur nereik raktu ,aciu

Be "raktu" smile.gif
Atsakyti
Labas Photoshop'omanai,

Manęs paprašė padaryti kalėdinį sveikinimą. Užtenka atvirutės, bet kad joje būtų galima įrašyti žodžius. Tik dar pagrindinis dalykas yra, kad ta atvirutė būtų religinės temos. Gal galėtumėt man padėt ir pasiūlyt variantų, kaip tai galėčiau padaryti. Su photoshopu esu tik lengva savamokslė. Tad labai reikia jūsų pagalbos
Atsakyti
reikalingas photodhopas 4 versija kur galima atsisiusti tik kur ne 30dienu
Atsakyti
Kaip atrakinti sluoksnį (ir background)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 12 01, 11:31)
Kaip atrakinti sluoksnį (ir background)? ax.gif

Dukart čiktelt su pele ant užrakinto sluoksnio, arba dubliuoti (ctrl+J).
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
O kaip įsikėlus kokį įdomų rėmelį įkėlus nuotrauką - padaryt tą nuotrauką po apačia?
na niekaip šiandien nerandu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 12 01, 12:31)
Ačiū 4u.gif
O kaip įsikėlus kokį įdomų rėmelį įkėlus nuotrauką - padaryt tą nuotrauką po apačia?
na niekaip šiandien nerandu? ax.gif

taigi sluoksniai- jie tampomi pele viršun apačion (sluoksnių juostoj), kas aukščiau-tas užgožia kitus...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 12 01, 12:35)
taigi sluoksniai- jie tampomi pele viršun apačion (sluoksnių juostoj), kas aukščiau-tas užgožia kitus...

Aš kitaip darau ax.gif stoviu ant reikiamo sluoksnio ir tiesiog klav. spaudžiu kartu CTRL ] arba CTRL [ ,vienas perkelia aukštyn reikiamą sluoksnį,kitas žemyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 12 01, 13:35)

as ir taip darau smile.gif

QUOTE(Irce6 @ 2011 12 01, 13:39)
Aš kitaip darau  ax.gif  stoviu ant reikiamo sluoksnio ir tiesiog klav. spaudžiu kartu CTRL ] arba CTRL [ ,vienas perkelia aukštyn reikiamą sluoksnį,kitas žemyn  smile.gif

geras! reikes pameginti. gerai kai vis karst nuo karto cia apsilankau, tai naujoviu suzinau. thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BalBal @ 2011 12 01, 12:43)
as ir taip darau smile.gif
geras! reikes pameginti. gerai kai vis karst nuo karto cia apsilankau, tai naujoviu suzinau. thumbup.gif  aciu 4u.gif

klaviaturos sutrumpintos komandos -geras daiktas, bet jų ten tiek daug...visų neatsiminsi smile.gif bet žinant bent pagrindines,-labai palengvina ir pagreitina darbą.
Atsakyti
O gal kas turit po ranka paprasta remeli dviem nuotraukytem? ta prasme, kad remelis neuzgoztu foto vaizdu, tik pagrazinimui butu?
Reikia horizontalaus, kad foto butu viena salia kitos.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 12 01, 16:20)
O gal kas turit po ranka paprasta remeli dviem nuotraukytem? ta prasme, kad remelis neuzgoztu foto vaizdu, tik pagrazinimui butu?
Reikia horizontalaus, kad foto butu viena salia kitos.

Čia yra rėmeliai png formate---paskui tik jūsų fantazija...
Atsakyti