...gal kuri norėsit paišdykaut su tokiu paveiksliuku?
Viskas koreguojama.
Daugiasluoksnis PSD
QUOTE(vilmutee @ 2011 11 03, 20:19)
Merginos prasau ir as Jusu pagalbos
Man reikia perspiesti si pauksteli. Paveiksliukas turetu buti kuo panasesnis, nes tai bus firmos logotipas, o sio paveiksliuko rezoliucija labai maza
Jei kuri nors galite pagelbeti, parasykite man i AZ, zinoma uz paslaugele atsilyginsiu
Man reikia perspiesti si pauksteli. Paveiksliukas turetu buti kuo panasesnis, nes tai bus firmos logotipas, o sio paveiksliuko rezoliucija labai maza
Jei kuri nors galite pagelbeti, parasykite man i AZ, zinoma uz paslaugele atsilyginsiu
o kompiuterinėm programom išdidint nenorit?
ir iki kokio dydžio (formato) reik?
QUOTE(Kristiniux @ 2011 11 03, 21:12)
gal kuri pamenat iš kur parsisiųsti programėlę, kai į vieną foto galima kelias įdėt, perinstaliavo kompą ir nk neturiu, o kaip vadinas ir nepamenu
va taip panašiai kad būtų:
va taip panašiai kad būtų:
Pati paprasčiausia redagavimo programėlė :
http://www.photoscap.../main/index.php
Parsisiuntimui:
http://www.photoscap...in/download.php
Labai paprastai daromi koliažai. Nemažai galimybių.
Sėkmės
QUOTE(Irmavi @ 2011 11 03, 21:43)
Tai butu tiesiog idialu, bet as nemoku
Man reiketu, kad atspausdinus gautus mazdaug iki 50cm. Nes dabar kai siek tiek padidinu paveiksliuka jis liejasi, ir zinau kad kai atspausdinsiu jis bus neryskus ir issiliejes, o man reikia ryskaus
QUOTE(vilmutee @ 2011 11 03, 22:44)
Tai butu tiesiog idialu, bet as nemoku
Man reiketu, kad atspausdinus gautus mazdaug iki 50cm. Nes dabar kai siek tiek padidinu paveiksliuka jis liejasi, ir zinau kad kai atspausdinsiu jis bus neryskus ir issiliejes, o man reikia ryskaus
50 cm gan didelis, gali ryškumo (šarpo) nepakakti...A4, A3 iš bėdos gautus dar daugmaž, nors pilnai idealiai nebūtų...
QUOTE(Irmavi @ 2011 11 04, 00:59)
50 cm gan didelis, gali ryškumo (šarpo) nepakakti...A4, A3 iš bėdos gautus dar daugmaž, nors pilnai idealiai nebūtų...
Jau radau mergaite kuri perpies
QUOTE(fuksas11 @ 2011 11 03, 17:50)
labukas mielosios vel kreipiuosi i jus ,jau arteja Kaledos, gal zinote kuri nors is jusu ,kaip graziai pasidaryti saldainiu dezutes su vaikuciu foto ir gal turite kokias idomes dezutes labai lauksiu ,aciu is anksto
Gal iš čia kas nors tiks Dėžutės
dar
Dar
Dar
Dar
Dar
Sveikos auksarankės. Domiuosi photoshop programa, viena atsisiunciau bet tikriausiai netinkama, tai dabar kompiuterį susitvarkysiu issitrinsiu nereikalingas programas ir mokinsiuosi viską daryti su šia programa, tikiuosi Jūsų pagalbos.