Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinikos pediatrai

Aš jau su antru vaiku vaikštau pas Kvaščevičienę. Gera, patyriusi gydytoja, matosi, kad labai rūpi sunkiau sergantys vaikai. Kartais būna labai pavargus, tada sunkiau susikalbėt, bet šiaip malonus žmogus. Beje, skirtingai nei daugelis, aš nenoriu savo vaikui duot homeopatijos vaistų - tiesiog jų poveikiu netikiu ir manau, kad tai pinigų švaistymas. Tai pastebėjau, kad kitos gydytojos, kurios visos siūlo homeopatinius preparatus, man atsisakius, iškart plyksteli - antibiotikų neskirsiu!!! O aš jų ir neprašau, jei tai vaikui nėra tikrai būtina. Kol kas tik kartą ir tevartojom, tikiuosi, ir neprireiks. Taigi Kvaščiavičienė ir mano požiūri į homeopatiją priėmė labai adekvačiai - jei netikit, tai ir nepadės smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti kokia gera pediatre,nes planuojam vaikuti vesti i Antakalnio poliklinika. Neseniai cia atsikraustem smile.gif)))))
Atsakyti
Mes pas Kujeliene lankomes ir esam labai patenkinti. Viska suziurejo teisingai, visi sirgimai tinkamai diagnozuoti ir isgydyti, ligu neiesko kur nereik, viskas super, maloni, svelni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 02, 22:27)
Mes pas Kujeliene lankomes ir esam labai patenkinti. Viska suziurejo teisingai, visi sirgimai tinkamai diagnozuoti ir isgydyti, ligu neiesko kur nereik, viskas super, maloni, svelni  thumbup.gif

Dekuj,o idomu gal kur galima pasiziureti kokia gydytojai mes priklausom??
Atsakyti
Kazkaip skaitau apie gyd. Saniukiene atsiliepimus ir man keista.... Musu maziukas visa ziema kas menesi sirgo, bet musu beda buvo sloga, kuri pereidavo i ausyciu uzdegima, gydytoja iskart siusdavo pas LOR, kai tik ateidavom su temperatura, kaip sakant - del visa ko. Mums LOR rase antibiotikus, niekada gydytoja is kart nesiulydavo juos gerti, nes kuo puikiausiai suprasdavo situacija - kiek galima gerti antibiotikus, nes tai buvo kas menesi.
Jei nori konsultacijos kitur, visada gausi siuntima, zinoma, reikia ir aiskiu priezasciu tam. Juk nei vienas gydytojas siaip sau neduoda siuntimo.
Na del kraujo tyrimo, tai gal... nedaznai ji skiria, bet paklausus, manau, ne problema butu ir ji gauti...
Na nezinau, man ji patinka, jos ramybe, kai ateini su trimis vaikais ir jie pradeda kas ka daryti, o gal nebuvo nuvylusi musu. Matyt, kiekviena atranda savo gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 07 liepos 2011 - 09:56
Apie Valentina Kujeliene susidariau nekokia nuomone. Nuejau su karsciuojanciu vaiku. Jinai praziodinus paziurejo gerklyte. Raudona nebuvo. Jinai sako,, ai, dabar visiem vaikam stomatitas, tai ir jai bus tas pats,,. Apziurejo burna-ne vienos pusleles, ne jokio paraudimo. Pasakiau, kad burnytes neskauda, viska valgo, nesiskundzia. Sako ,,tai dar islys stomatitas,, Israse Acic tableciu. Zo, maloniai nustebau kokia gyd kompetetinga, taip ligas greit nustato be jokiu kraujo tyrimu, pirstuku badymu, siuntinejimu visokiem paseliam ir dar net i ateity liga diagnozuoja. Dar liepe karsciuojanciuojant suduot vermoxo, nes ,, visi vaikai turi kirminu, tai jus ne isimtis,,. Vaistinej, aciu Dievui ir tai vaistininkei, mums patare pasikonsultuoti su dar vienu pediatru, nes tokiu stipriu mazam vaikui vaistu ir dar dvidesimties tableciu nedriso net parduot. Pas kita pediatra taip ir nenuejom, nes po dienos, be jokiu vaistu, tempa nukrito, stomatito nera. Buciau gerai nugydziusi ir sitiek vaistu sugirdziusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2011 07 16, 12:26)
Apie Valentina Kujeliene susidariau nekokia nuomone. Nuejau su karsciuojanciu vaiku. Jinai praziodinus paziurejo gerklyte. Raudona nebuvo. Jinai sako,, ai, dabar visiem vaikam stomatitas, tai ir jai bus tas pats,,. Apziurejo burna-ne vienos pusleles, ne jokio paraudimo. Pasakiau, kad burnytes neskauda, viska valgo, nesiskundzia. Sako ,,tai dar islys stomatitas,, Israse Acic tableciu. Zo, maloniai nustebau kokia gyd kompetetinga, taip ligas greit nustato be jokiu kraujo tyrimu, pirstuku badymu, siuntinejimu visokiem paseliam ir dar net i ateity liga diagnozuoja. Dar liepe karsciuojanciuojant suduot vermoxo, nes ,, visi vaikai turi kirminu, tai jus ne isimtis,,. Vaistinej, aciu Dievui ir tai vaistininkei, mums patare pasikonsultuoti su dar vienu pediatru, nes tokiu stipriu mazam vaikui vaistu ir dar dvidesimties tableciu  nedriso net parduot. Pas kita pediatra taip ir nenuejom, nes po dienos, be jokiu vaistu, tempa nukrito, stomatito nera. Buciau gerai nugydziusi ir sitiek vaistu sugirdziusi unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Cia tai bent blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2011 07 02, 21:08)
Gal kas gali patarti kokia gera pediatre,nes planuojam vaikuti vesti i Antakalnio poliklinika. Neseniai cia atsikraustem smile.gif)))))

Ką reiškia PATARKIT? Perskaitykite temą nuo pradžios, susidarykite sąrašą gydytojų, komentarus ir išsirinkite tongue.gif

QUOTE(Ariana&D @ 2011 07 02, 22:04)
Dekuj,o idomu gal kur galima pasiziureti kokia gydytojai mes priklausom??

www.antakpol.lt, kairėj viršuj registracija internetu, suveskite vardą/pavardę, ir atidarys langą, kuriame bus nurodyta jūsų šeimos gydytojo pavardė.

Mes persirašėme į Antakalnio polikliniką, nes netenkino mūsų poliklinikos pediatrai, tad kai rašiau prašymą registratūroje pro šalį ėjo gydytoja, registratorė jos paklausė, ar norės 2 mažų vaikučius priimti pas save. Ta sutiko, bet spręsti paliko man. Daktarė Žemaitienė. Registratorė ją visaip išgyrė, geriausia, maloniausia, visokiausia -iausia, dar reikia dėkoti, kad sutiko priimti mus, nes jos apylinkė perpildyta. Buvome vieną kartą pasirodyt po akyčių uždegimo, patiko, davė kabineto ir savo mob. tel. nr.

Kai ji atostogavo, su akytėmis ėjome pas Jurevičienę-apžiūrėjo ausytes-"nepatinka man jos, Amoxicillinum" - net nepirkau. Į akytes Tobradex-jis mum visada padeda. Tai va, šeimos gydytojui nepatinka ausytės, tai iš karto antibiotikai, o ne siuntimas pas LORą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bilekokia @ 2011 05 08, 17:54)
...Kartais būna labai pavargus, tada sunkiau susikalbėt, bet šiaip malonus žmogus. ...

Ar jums atrodo normalu, kad ji savo darbo vietoje demonstruoja savo nuotaikas, nuovargi ri t.t.? O labiausiai pyktina, kad vizito metu ji tvarko savo asmeninius reikalus telefonu, o mes turime tuo metu laukti.

QUOTE(Ievulyte @ 2011 07 02, 21:27)
Mes pas Kujeliene lankomes ir esam labai patenkinti. Viska suziurejo teisingai, visi sirgimai tinkamai diagnozuoti ir isgydyti, ligu neiesko kur nereik, viskas super, maloni, svelni  thumbup.gif

Man irgi patinka Kijeliene ir as planuoju persirasyti pas ja. Tik registraturoje nenorejo perrasyti be asmeninio susitarimo su daktare, nes sake kad ji ir taip perkrauta, labai daug vaiku pas ja.
Kaip cia rase viena mamyte kad be kraujo tyrimo nustatineja diagnozes, tai cia kazkoks nesusipratimas arba nebent pati mamyte patingejo paprasyti siutimo kraujo tyrimui
Atsakyti
Gal klausimas ir nevisai atitinka temos, bet gal kas galėtu pasidalinti savo atsiliepimais apie Antak.poliklinikos reabilitologus vaikui.
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Gal turėtumėt atsiliepimų apie gydytoją Mesonienę? ax.gif
Atsakyti
o sakykit, kaip Murnikova? Ar ji mums per trumpą laiką dar "neatsiskleidė" ar išties nelabai mums "nuskilo"?
Atsakyti