Perskaiciau visa tema ir labai nustebau, kad dauguma giria gyd. Saniukiene
nu paplepet gal ji ir maloni, sesele tikrai faina - nesigincysiu, bet ji nesugeba ligu diagnozuot visiskai....Plius labai "myli" antibiotikus ir vos ne sloga jais puola gydyti....net nebezinau kiek yra irasu jau musu korteleje, kad as atsisakau gydymo antibiotikais.
Stai keli atvejai kurie mane pastumejo pakeisti sia daktare:
Sunus du menesius atvaiksciojo su sausu kosuliu, i poliklinika vedziau kas savaite, jokiu tyrimu daryti neskubejo ir vis skirdavo Bronteksa ar kita reklamini vaista, kai galu gale man truko kantrybe ir pasakiau, kad negali vaikas koseti be perstojo 2men be ligos, tada nusiunte pasidaryti rentgeno nuotraukos. Ir ka jus manot? Ogi isisenejes plauciu uzdegimas.....tada jau aisku arkliska doze antibiotiku ir ta pacia diena "stebuklingai atsirado" kelialapis i sanatorija....
Antras atvejis: susirgom gripu visa seima, po keliu dienu atejom i poliklinika pasidaryti kraujo tyrimu, vaikas nebekarsciavo bet as jauciau, kad kazkas negerai...Daktare nustebo kodel as noriu "badyti" vaika, juk jis jau sviksta ir nebeturi temperaturos. taip pat pasake, kad po poros dienu jau gales eiti i darzeli. Kai paklausiau kada man ateiti jos atsakymas buvo: Kada tik norit, man nesvarbu
Tiesiu taikymu nuejau i vaiku ligonine pas ten dirbancia pulmonologe, ji mus prieme, tikrai gerai paklause ir pasake, kad reikia butinai pasirodyti pas LOR, loriste nusiunte darytis veido daubu rentgeno nuotraukos ir iskart diagnozavo poli sinusita. Nuotrauka buvo baisi, siule gultis i ligonine....ir cia ivyko ta pacia diena, kai Saniukiene sake, kad vaikas jau i darzeli gali eiti
Taip pat kai berniukui buvo nuo 1 iki 2metuku jis daznai sirgo neva anginom, kuriom aisku skirdavo antibiotikus...bet po tyrimu ir apsilankymo pas kita (privacia) daktare paaiskejo, kad pas sunu gerklyteje yra auksinis stafilokokas kuris sukelia pasikartojancius uzdegimus, po paskirto gydymo jokiom "anginom" daugiau nesirgom.....
Taigi mano atsiliepimai apie gyd. Saniukiene toli grazu nera teigiami