Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinikos pediatrai

QUOTE(Red Rose @ 2010 12 13, 16:00)
As del situ mokejimu kreipiausi i logiuniu kasa ir klausiau. Man atsake,kad jei siuncia,uz tai apmoka valstybe. Ir liepe kreiptis i poliklinikos administracija!

mano brolis sugebejo pakelti toki veja, kad drebejo visa p-ka. Masazai ir baseinas dabar nemokamas.
Atsakyti
Na musu gyditoje Aliskeviciene.Na man tai ji nelabai.Manau kad yra geresniu.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 12 16, 23:11)
mano brolis sugebejo pakelti toki veja, kad drebejo visa p-ka. Masazai ir baseinas dabar nemokamas.

Na,dziugu,kad tavo brolis toks yra! wink.gif Deja,bet as taip nemoku... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Copy @ 2010 11 11, 10:35)
Sveikos  4u.gif
turiu klausima nelabai apie pediatrus, bet nlb zinau kur klausti  ax.gif  - ar esate kas dariusios musu poliklinikoje masaza? Jei taip, kokie atsiliepimai butu apie masazistes? O gal verta ieskoti kur kitur? Dekoju is anksto 4u.gif

Gal jau per velai rasau, maniski masazavo Danute ir Alicija, abi superines bigsmile.gif tik nezinau ar tebedirba Alicija, Danute buvau sutikus poliklinikoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2010 12 15, 01:48)

Norėčiau aš ją pakeisti, bet registratūroje sako, kad negalima, nėra vietų pas norimą gydytoją. O eiti vėl tartis asmeniškai su gydytoja aš neturiu laiko, plius vėl jausiesi tarsi skolingas ir vėl nešk atsidėkoti "dovanų".

pas kokią?

QUOTE(Deverax @ 2010 12 15, 17:56)
Yra ir įstatymais numatytos procedūros, už kurias poliklinikos gali imti pinigus. Bet dažnai piktnaudžiaujama ir mokame pinigus už tas paslaugas, kurios turi būti nemokamos.

Parašykite, koks įstatymas ir kur nurodytos kokios procedūros, galėsime tada argumentuotai kalbėti su daktarais.
Atsakyti
QUOTE(ricasta @ 2010 11 05, 19:05)
Mes lankomes pas Renata Zemaitiene, man tai ji labai patinka, mazyliui buvo problemu su bambute (bambutes fistule), tai ji is kart nustate ir siuntima i santariskes dave, o santariskiu chirurgai tik is 3 nuvykimo , kai stipriai supuliavo, padare echoskopa patvirtino, kad tai bambos fistule, taip kad siuntimu israse kiek reikia, net pati siule, nereikejo prasyt, o siaip musu name ji visus paauglius "uzauginus", tai nei viena mama blogo nieko nesako, o vaikams jau po 17-18 m:) man ji liux, rekomenduociau

drinks_cheers.gif
Keleta kartu teko lankytis (pavadavo musu gydytoja), tai isties paliko gera ispudi.
Maloni, kompetetinga, konkreti thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir labai nustebau, kad dauguma giria gyd. Saniukiene unsure.gif nu paplepet gal ji ir maloni, sesele tikrai faina - nesigincysiu, bet ji nesugeba ligu diagnozuot visiskai....Plius labai "myli" antibiotikus ir vos ne sloga jais puola gydyti....net nebezinau kiek yra irasu jau musu korteleje, kad as atsisakau gydymo antibiotikais.
Stai keli atvejai kurie mane pastumejo pakeisti sia daktare:
Sunus du menesius atvaiksciojo su sausu kosuliu, i poliklinika vedziau kas savaite, jokiu tyrimu daryti neskubejo ir vis skirdavo Bronteksa ar kita reklamini vaista, kai galu gale man truko kantrybe ir pasakiau, kad negali vaikas koseti be perstojo 2men be ligos, tada nusiunte pasidaryti rentgeno nuotraukos. Ir ka jus manot? Ogi isisenejes plauciu uzdegimas.....tada jau aisku arkliska doze antibiotiku ir ta pacia diena "stebuklingai atsirado" kelialapis i sanatorija....
Antras atvejis: susirgom gripu visa seima, po keliu dienu atejom i poliklinika pasidaryti kraujo tyrimu, vaikas nebekarsciavo bet as jauciau, kad kazkas negerai...Daktare nustebo kodel as noriu "badyti" vaika, juk jis jau sviksta ir nebeturi temperaturos. taip pat pasake, kad po poros dienu jau gales eiti i darzeli. Kai paklausiau kada man ateiti jos atsakymas buvo: Kada tik norit, man nesvarbu blink.gif Tiesiu taikymu nuejau i vaiku ligonine pas ten dirbancia pulmonologe, ji mus prieme, tikrai gerai paklause ir pasake, kad reikia butinai pasirodyti pas LOR, loriste nusiunte darytis veido daubu rentgeno nuotraukos ir iskart diagnozavo poli sinusita. Nuotrauka buvo baisi, siule gultis i ligonine....ir cia ivyko ta pacia diena, kai Saniukiene sake, kad vaikas jau i darzeli gali eiti blink.gif
Taip pat kai berniukui buvo nuo 1 iki 2metuku jis daznai sirgo neva anginom, kuriom aisku skirdavo antibiotikus...bet po tyrimu ir apsilankymo pas kita (privacia) daktare paaiskejo, kad pas sunu gerklyteje yra auksinis stafilokokas kuris sukelia pasikartojancius uzdegimus, po paskirto gydymo jokiom "anginom" daugiau nesirgom.....
Taigi mano atsiliepimai apie gyd. Saniukiene toli grazu nera teigiami schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 01 19, 12:34)

Taip pat kai berniukui buvo nuo 1 iki 2metuku jis daznai sirgo neva anginom, kuriom aisku skirdavo antibiotikus...bet po tyrimu ir apsilankymo pas kita (privacia) daktare paaiskejo, kad pas sunu gerklyteje yra auksinis stafilokokas kuris sukelia pasikartojancius uzdegimus, po paskirto gydymo jokiom "anginom" daugiau nesirgom.....
Taigi mano atsiliepimai apie gyd. Saniukiene toli grazu nera teigiami schmoll.gif

Kaip nustatė? Koks buvo gydymas? Mes irgi "anginos" dažnai sergam..gal vertėtų išsitirti.
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2010 10 07, 10:06)
Mes pas Ališkevičienę. Tikrai nepasakyčiau, kad tai gydytoja, linkusi gydyti homeopatiniais vaistais. Galbūt pati buvot linkusi  g.gif Esu keletą kartą suabejojusi sūnui skirtų antibiotikų poreikiu. Bet mano bandymas to išvegti baigėsi vis dėlto antibiotikais.

pritariu ir as.. mes taip pat gydomies pas Aliskeviciene, tai jei kas iskart antibiotikia ir dar kuo stipresni doh.gif kad uzmustu viska ka turime verysad.gif nepatenknta esu gydytoja, bet i ka keisti nezinau.. baisu kad nuo vilko neuzbegtumeme ant meskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2011 01 23, 00:51)
pritariu ir as.. mes taip pat gydomies pas Aliskeviciene, tai jei kas iskart antibiotikia ir dar kuo stipresni  doh.gif kad uzmustu viska ka turime verysad.gif  nepatenknta esu gydytoja, bet i ka keisti nezinau.. baisu kad nuo vilko neuzbegtumeme ant meskos doh.gif

Tikra teisybe.. As taip pat galvoju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Rose @ 2011 01 23, 15:14)
Tikra teisybe.. As taip pat galvoju...  doh.gif

o gal blogesnės būt nebegali, nepagalvojot? Sprendžiu, tik iš šiame forume rašytų postų.
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2011 01 24, 23:31)
o gal blogesnės būt nebegali, nepagalvojot? Sprendžiu, tik iš šiame forume rašytų postų.

na nesutinku, nesamone, matyt blogesniu nematet,kurios apskritai abejingos viskasm
5 metai jau tuoj bus kaip lankomes pas Aliskeviciene, normali gydytoja, nei kysiu kokiu duodu nei ka, visada profesionalus poziuris ir apziura ir antibijotikai tik extra atveju, tokia musu patirtis, tikiuosi niekas ir nesikeis.
Atsakyti