Mes persiregistravom į Centro polikliniką (nes ir aš ir vyras ten lankomės) pas gydytoją Editą Raičinskienę.
QUOTE(byne @ 2010 06 15, 13:31)
amžius gal ir įkvepia, bet žinių pas ją 0 . Jos med. seselė daugiau žinojo nei ji. Dabar nežinau, gal jau naują turi med.sesutę. Bet senoji tikrai daugiau buvo išmananti nei pati gydytoja .
Mes irgi pas Kavsceviciene. Nors lankemes tik kelis kartus, bet man nelabai ji patiko. Na kol kas neskubu persiregistruoti. Gal tai tik pirmas ispudis ir veliau mano nuomone pasikeis.
Man irgi pasirode kad ziniu pas ja ne per daugiausia. Ir siap ji bendrauja kazkaip labai saltai. Jeigu ko nors paklausi tai atsako, o siap patarimu jokiu neduoda. Siulo visokias mokamas paslaugas, kuriu is tikruju ir nereikia
QUOTE(Balabolka @ 2010 06 06, 16:03)
dekui uz info mums irgi paliko mobilu ir leido skambinti net per atostogas
Gal zinot, kokio mazdaug amziaus yra V. Kujelienė? Ir mes galvojam pas ją užsirašyti, tai vat negerai būtų, jei netyčia ir jos pensinis amžius ir iš darbo išvarytų
Dar kiek teko pasiaanalizuoti, ir apie Saniukiene bei Tarutiene nemaciau blogu atsiliepimu - gal zinot kokios jos amziaus?
Nu ka, likom ir mes be savo mylimos gydytojos Vengrienes - isejo/isvare i pensija
Gavom nauja Lasevic, eisim susipazint kita savaite.... Ji naujai priimta, gaila, nera jokiu atsiliepimu.
Gavom nauja Lasevic, eisim susipazint kita savaite.... Ji naujai priimta, gaila, nera jokiu atsiliepimu.
QUOTE(Alinuxe @ 2010 07 09, 15:36)
Gal zinot, kokio mazdaug amziaus yra V. Kujelienė? Ir mes galvojam pas ją užsirašyti, tai vat negerai būtų, jei netyčia ir jos pensinis amžius ir iš darbo išvarytų
Dar kiek teko pasiaanalizuoti, ir apie Saniukiene bei Tarutiene nemaciau blogu atsiliepimu - gal zinot kokios jos amziaus?
man irgi labai butu idomu suzinot koks siu gydytoju amzius. mus priskyre Lasevic, bet man pasirode labai neryztinga ir abejojanti, o noretusi tvirtos nuomones.
As savo abu vaikus esu priregistravus pas D.Tarutiene. nebloga gydytoja, bet nesu super suzaveta. nenoriai skiria tyrimus, kartais paziuri i beda pro pirstus, bet siaip yra demesinga ir maloni
QUOTE(pupune @ 2010 05 31, 16:52)
Dar norėjau čia paklausti, nes neradau kitose temose.
Kokie atsiliepimai apie gyd. vaikų ortopedę Vitaliją Pačekajūtę?
Kokie atsiliepimai apie gyd. vaikų ortopedę Vitaliją Pačekajūtę?
Mums ji labai patiko.
QUOTE(rrf @ 2010 08 03, 13:12)
man irgi labai butu idomu suzinot koks siu gydytoju amzius. mus priskyre Lasevic, bet man pasirode labai neryztinga ir abejojanti, o noretusi tvirtos nuomones.
Mes irgi pas Lasevic.. Nu nezinau nezinau, nieko atsakyt nesugeba, paskambinti galima tik jos darbo laiku ir tik i poliklinika.. Pasirode visai nepasitikinti savo jegomis arba ziniu (na aisku patirties) trukumas Jei ir toliau taip bus, teks pas kita gydytoja prasytis
QUOTE(geliuke @ 2010 08 20, 21:06)
Mes irgi pas Lasevic.. Nu nezinau nezinau, nieko atsakyt nesugeba, paskambinti galima tik jos darbo laiku ir tik i poliklinika.. Pasirode visai nepasitikinti savo jegomis arba ziniu (na aisku patirties) trukumas Jei ir toliau taip bus, teks pas kita gydytoja prasytis
O mums dave savo mobilu
Ir tyluma bei nepasitikejema savo jegom kol kas nurasau patiries trukumui. Pamatysim per koki rimtrsni susirgima.
O stai sesutes plepumas ir kisimasis ten, kur net neklausiau, man nepatiko. Labai jau ikyriai aiskino apie primaitinima ir svorio augima. Gerai, kad vaikas antras ir turiu savo nuomone siuo klausimu./..
QUOTE(Alinuxe @ 2010 07 09, 15:36)
Mums priskire Saniukiene, po to kai i pensija isejo Gelyte.
Labai patiko(palyginus su Gelyte), atsako i visus klausimus, nepamirsta ka sako. Pataria, paaiskina. Keista tik pasirode, jos nuomone, kad jau po 10 men vaikas turi tureti bendra stala su tevais. Na mes taip su maitinimu neskubesime, patempsime gal iki 12 men.
Jai kokie 45-50.... ne jauna, bet tikrai ne pensininke.
Papildyta:
tik vienas pastebejimas apie Saniukiene, ji nedave savo mob. telefono, ir as kazkaip pamirsau paklausti. Nezinau gal ir ji pamirso pasiulyti, ar ji nelabai noriai savo numeri dalina .......
QUOTE(geliuke @ 2010 08 20, 21:06)
vat butent, kazkaip ir as galvoju, dar duoti sansa, bet ziurineju ir kitas gydytojas. Tas jos nepasitikejimas mane glumina. Toks jausmas, kad as daugiau zinau.
QUOTE(rrf @ 2010 08 31, 08:16)
vat butent, kazkaip ir as galvoju, dar duoti sansa, bet ziurineju ir kitas gydytojas. Tas jos nepasitikejimas mane glumina. Toks jausmas, kad as daugiau zinau.
Buvom mes pas ją papuolę. Puolė į paniką dėl vaiko temperatūros (40), nebežinojo ką daryt, tai, visa laimė, greičiau pas LOR nusiuntė.