Mes irgi lankomes pas Murnikova, tai nieko blogo apie ja pasakyt negaleciau. Mano mama gydytoja, tai as irgi siek tiek domiuosi visokiom med. naujienom, tai gal kartais per daug reikalauju is jos, nes kartais ji man siek tiek su diagnozem neuztikrinta buna , bet cia gal del to, kad as pries issikviesdama jau bunu apskambinus visas pazystamas gydytojas ir internete ko reikia ir nereikia prisiskaicius , bet siaip ji mums visai patinka, neskuba reklamuot visokiu nereikalingu vaistu ir visokio slamsto neipirsineja. Kai ji atostogavo, tai buvo pavaduojanti Zemoitel, tai nesugebejo nustatyt, kad vaikui skarlatina, sake, kad pulinga angina, gerai , kad as pamacius avietini liezuvi ir kitus pozymius visa inf. is interneto issitraukiau
Gal kas susidurete su gyd. Violeta Vrejeriene? Labai skubiai reikia komentaru.
QUOTE(Chicony @ 2004 09 06, 20:55)
Tai negi niekas pas Murnikova nesigydot
Savo mažylį vedu pas gyd. Murnikova.Ką aš žinau-gydytoja kaip gydytoja.Kažko l. gero negaliu pasakyt, blogo taip pat...
Tik man kažkaip keista, jei tik temperatūra užkyla, automatiškai išrašo antibiotikų Nors kartais mano manymu galima gydyti kitaip.O gal dar kas galit savo nuomonę apie šią gydytoją?
Sveikos, gal zinot kokiai gydytojai priklausytu Tvereciaus gatve? pasiskaicius pradejau abejoti del Antakalnio poliklinikos. gal pasiieskoti mazo BPG centriuko kur nors netoliese? Pati prisirasius justiniskese pas vyro kursioke, bet jinai pati siuo metu laukiasi, tai kaip ir liksim be daktares.
Mes gydomes pas Saniukiene. Labai faina gydytoja. Beje, ji buvo ir mano gydytoja. Tik negalvokit, kad ji labai sena. Jai apie 40-45 m. Labai kompetetinga ir savo darba ismano.Beto ir simpatiska. Mano dukrai patinka.
QUOTE(Reklamiste @ 2004 09 06, 12:38)
Antakalnio vaiku poliklinikos mamos, o jums nekilo dar nori perrasyti vaikus i mazesnius seimos gydytoju centrus? As pati jau perejau i Uzupio klinika, bet del vaiku dar nenusprendziau.... Musu gydytoja dabar Rakauskiene, gana abejinga persona, bet labiausiai mane erzina konvejeris, bobos registraturoje, eiles ir kt. dalykai
Mane tas pats labai erzina, ir taip pat galvoju dukrelę perrašyt į kokį mažesnį šeimos gydytojų centrą, bet viskas juk ir papildomai kainuoja Kadangi manoji retai serga, tai kol kas dar pas tą pačią gydytoją Antakalnio poliklinikoje
Tikrai NEREKOMENDUOJU!!!gyd. Inos Sragienes ir gyd. Cirbienes, jei jas galima vadinti gydytojomis.Jokiais budais neikite pas jas,jei nenorite,kad apkrestu jusu vaikuti ar ka ne taip nustatytu.Beje,jos dirba Pasilaiciu rajono poliklinikoje.
QUOTE(Saulute2003 @ 2005 02 25, 11:04)
Tikrai NEREKOMENDUOJU!!!gyd. Inos Sragienes ir gyd. Cirbienes, jei jas galima vadinti gydytojomis.Jokiais budais neikite pas jas,jei nenorite,kad apkrestu jusu vaikuti ar ka ne taip nustatytu.Beje,jos dirba Pasilaiciu rajono poliklinikoje.
Mamyte, nu gi nesunku perskaityti temos pavadinima
QUOTE(virgyte @ 2005 02 05, 09:54)
Savo mažylį vedu pas gyd. Murnikova.Ką aš žinau-gydytoja kaip gydytoja.Kažko l. gero negaliu pasakyt, blogo taip pat...
Tik man kažkaip keista, jei tik temperatūra užkyla, automatiškai išrašo antibiotikų Nors kartais mano manymu galima gydyti kitaip.O gal dar kas galit savo nuomonę apie šią gydytoją?
Tai va dėl Murnikovos aš ir sėdžiu dabar šioje temoje... Mums ją paskyrė pagal gyvenama vietą , po gimdymo. Na nėra ji visai bloga, bet... kaip ją čia geriau apibudinus.. mano mamka tai ją vėpla pavadino Na išties, su ja bendraujant tai toks įspūdis susidaro. Na maždaug taip: aš-" tai gal čia kokia virusinė liga..? Murn- " na gal..." Aš- "tai gal kokius tyrimus reikėtu atlikti?" Murn-" gal ir reikėtų..." Aš -" tai kokia čia liga galėjo būti, gal..?." Murn-" gali ir taip būti..". Žodžiu prieš einant pas ją, reikia giliai išsianalizuoti savo vaikelio ligas, pavartyti med.enciklopedijų keletą, na gal ir ką nors išsiaiškinsit. Abi drauge..
Žodžiu mūsų patirtis tokia: turėjom problemų su viduriu uzkietejimu ir alergija. Ilgai del to nedavem jai ramybes, bet ji vis ieskojo priezasciu neaisku kur, tai misinuka liepe pakeisti, tai dar kazka... O mus vistiek bere ir nekakojom.. Kol visai netycia viena seselė stebėdama musu pokalbį apie tinkamo mišinuko paieškas, pasiūlė mums apsilankyti pas gastroenterologę. Problemą išsprendėm. Tada pamaniau sau, tai musu gyd. kompetencijos pritruko pas spec ialista mus nusiusti... Tai cia tik viena bėda... O kiek dar ju... Priraso mums tokiu visokiu vaistuku, kad daznai vaistineje tenka pasijusti nepatogiai. Nes vaistinikai dažnai suabejoja ar tikrai mums tokiu vaistu reikia.
Keista ta Murnikova.. Man ji kartais į gyd. praktikantę panasi, kuriai dar labai daug stinga praktikos ir zinių... Bet pas ją labai faina seselė dirba, tokia pagyvenusi,šveisiais plaukais trumpais. Tai dažnai mes pas tą sesutę ir pasikonsultuojam Ji mums ir masažistę tokią fainą nurodė.
Žodžiu, mes ko gero Murnikovą iškeisim į kokią kitą,pas kurią einant medicinos enciklopedijos su savimi temtis nereikia..
Mus tai trejus metus priziurejo gyd.Daukantiene, ale kad i pensija isejo.. Gaila, nes pripranti prie zmogaus. Dabar automatiskai priskyre gyd.Vengrienei. Kol kas jos pavarde siame skyrelyje nepamineta. Gal kas ka zinot?