Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinikos pediatrai

QUOTE(Ievulyte @ 2009 08 04, 13:20)
ji populiariausia pagal pacientu kieki smile.gif manau gera daktare, nors mes pasirinkom kita, kad nereiktu laukt eilese  ax.gif

Kokia g.gif ?
Atsakyti
Aciu 4u.gif na ar pati geriausia tai dar paziuresim blush2.gif mum tai ja pagal apylinke paskyre. na tikuosi keist nereikes ax.gif kolkas skundu neturim mirksiukas.gif

QUOTE(Tasira @ 2009 08 04, 13:21)

Cia apie gydytoja Jureviciene biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 06, 14:53-->
QUOTE(seimynele smile.gif @ 2009 08 06, 14:53)
Cia apie gydytoja Jureviciene  biggrin.gif

Taigi Ievulyte rase,kad pasirinko kita, tai ir klausiu kokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2009 08 04, 12:21)

Kujeliene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 08 06, 15:50)
Kujeliene  ax.gif

ir kaip?kaip gydytoja ir kaip eiles?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2009 08 06, 15:25)
ir kaip?kaip gydytoja ir kaip eiles?

buvom tik viena karta, tai mazai, kad sprest, bet eiliu nebuvo tuomet, o ir gydytoja visai maloni pasirode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2009 08 06, 15:34)
Taigi Ievulyte rase,kad pasirinko kita, tai ir klausiu kokia mirksiukas.gif

Na biski buvau nesupratus blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KiproLina @ 2009 02 12, 13:55)
Aliskevicienes gerio irgi kol kas neizvelgiau...
Gerai kol viskas gerai, pamatuoja, pasveria, jei pati isiprasai pas kitus gydytojus, siuntima duoda

100 % PRITARIU drinks_cheers.gif Manau pas visus gydytojus gerai, kol viskas gerai... Iš vienos pusės gydytoja tikrai maloni (man asmeniškai net per daug to lipšnumo, na bet čia ne esmė). Pati nesu tokia mama, kur dėl kiekvieno menkniekio skambinčiau, ar kreipčiausi, bet - kai jau nueini tais privalomais apsilankyti kartais, ar sergant - (mes turim problemų su alergijom) - tai nuoseklumo pas ją nerasta; juk nereikia visko atsiminti, tam ir yra ligos istorija; jaučiu ypač sunku būtų pas ją žalioms mamoms - istorijoje paskaičiau, kaip ji visus metus kas mėnesį dalijo man patarimus maitinimo klausimais, ar kaip ji tikrino vaiko raidą - tai net juokas suėmė lotuliukas.gif nebuvo to, bet aš nejaučiu dėl to apmaudo, nes man kažkaip jų ir netrūko, ir nereikėjo
Atsakyti
Sveikutes,
noreciau komentaru apie SERGEVICIENE?
is anksto aciu, nes pora pasisakymu radau, tai net nerimauti pradejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2009 08 13, 21:26)
Sveikutes,
is anksto aciu, nes pora pasisakymu radau, tai net  nerimauti pradejau g.gif

Negaliu pasakyti nieko bloga. Ko nerimauti?
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2009 08 13, 20:26)
Sveikutes,
is anksto aciu, nes pora pasisakymu radau, tai net  nerimauti pradejau g.gif

Daugiau nuomoniu nieks neturi? O gal nieks pas ja nevaiksto g.gif
Atsakyti
Buvom kelis kartus pas Kujelienę ir Jurevičienę bigsmile.gif abi patiko thumbup.gif Jurevičienės apžiūra nustebino atidumu thumbup.gif Patys pas Kvaščevičienę lankomės rolleyes.gif bet kai skubiai reikia ir be registracijos, tai vis užtaikydavom pas Jurevičienę thumbup.gif
Atsakyti