Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinikos pediatrai

QUOTE(Ievulyte @ 2009 05 21, 13:44)
Sveikos,

ruosiuos ir as savo maze uzrasyt i antakalnio poliklinika, nes visus metus gydemes Northway. Kolkas gali paskyt, kad pinigai i bala buvo ismesti.  doh.gif Va permeciau plepesiukus ir susirasiau gerasias ir blogasias daktares, tai teks su visu sarasiuku zygiuot i registratura  lotuliukas.gif  Tikiuosi leis issirinkt tokia, kokia noresim, nes mum priklauso pagal vieta Rakauskiene  unsure.gif

Lieps eit susitart su pacia gydytoja mirksiukas.gif Siaip pas ka nor neuzraso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2009 05 21, 18:09)
Lieps eit susitart su pacia gydytoja mirksiukas.gif Siaip pas ka nor neuzraso  schmoll.gif

tai sudz, nes nepazistu nei vienos daktares, tai nei sis nei tas eit tiesiai pas jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 05 21, 20:57)
tai sudz, nes nepazistu nei vienos daktares, tai nei sis nei tas eit tiesiai pas jas doh.gif

Tai va,kad nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irincik @ 2009 05 13, 11:16)
O kodel nepatinka? g.gif
Man ji atrodo labai net kompetetinga rolleyes.gif

man ji nepatiko nuo primos dienos apsilankyme pas ja ,ji gana tiesmuka,ir vadovaujasi ,standratu vaiku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 04 24, 14:16)
lankomes pas Zemoitel nu juodai nepatinka ,ka galite patarti truputi su problemukem mano vaikutois ? 4u.gif

QUOTE(Irincik @ 2009 05 13, 10:16)
O kodel nepatinka? g.gif
Man ji atrodo labai net kompetetinga rolleyes.gif

mes ir lankomes jau aibe metu
na tokia nuotaikos zmogus..tikrai kad, kartais faina, kartais sunku ispest ka nors

tik nepatinka kad antibiotikais labai jau zaidzia, kas tik kur, iskart antibiotikai g.gif
Atsakyti
Laba! Gal kas zino kuriai daktarei priklauso Rinktines 49 namas? biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri vaikucius vedat pas gyd. Švaniene? kokie butu atsliepimai apie šią gydytoją?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 06 04, 11:01)
mes ir lankomes jau aibe metu
na tokia nuotaikos zmogus..tikrai kad, kartais faina, kartais sunku ispest ka nors

tik nepatinka kad antibiotikais labai jau zaidzia, kas tik kur, iskart antibiotikai  g.gif

ausies uzdegimas ir auksta temp israse Zinnat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniova @ 2009 06 08, 02:22)
Laba! Gal kas zino kuriai daktarei priklauso Rinktines 49 namas? biggrin.gif

Rinktines g. 51 namas priklauso Centro poliklinikos Lukiskiu filialui. Gal ir 49 namas centro poliklinikai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 14, 10:43)
ausies uzdegimas ir auksta temp israse Zinnat  doh.gif

o is tikro mums buvo tridiene karstine doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal nedaskaiciau temoje, bet nerandu atsiliepimu apie Jureviciene?Mes dar tik pora kart buvome, bet noretumem zinot apie ja daugiau atsiliepimu. ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 04, 11:53-->
QUOTE(seimynele smile.gif @ 2009 08 04, 11:53)
Sveikos 4u.gif
Gal nedaskaiciau temoje, bet nerandu atsiliepimu apie Jureviciene?Mes dar tik pora kart buvome, bet noretumem zinot apie ja daugiau atsiliepimu.  ax.gif

ji populiariausia pagal pacientu kieki smile.gif manau gera daktare, nors mes pasirinkom kita, kad nereiktu laukt eilese ax.gif

Atsakyti