Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinikos pediatrai

QUOTE (Mytė @ 2004 09 04, 19:28)
Mums priklauso Žemoitel. Būtų geriau kita...

mes taip pat pas Žemoitel
Atsakyti
Musu Renata Žemaitiene
Atsakyti
Antakalnio vaiku poliklinikos mamos, o jums nekilo dar nori perrasyti vaikus i mazesnius seimos gydytoju centrus? As pati jau perejau i Uzupio klinika, bet del vaiku dar nenusprendziau.... Musu gydytoja dabar Rakauskiene, gana abejinga persona, bet labiausiai mane erzina konvejeris, bobos registraturoje, eiles ir kt. dalykai sad.gif
Atsakyti
Kol gyvenom Antakalnyje gydėmės pas Kujelienę, sirgom daug, bet nerimtai - peršalimai. Buvo gerai. O priklausėm Vilčinskaitei tai laiminga kad perėjom. Kaimynė (buvusi) vaikus veda pes Mesonienę.
Atsakyti
Gal ką girdėjote apie gydytoją Vilčinskaitę?
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 06 19, 14:36)
Pati gereusia Erika Mackute.

Mano bendavimas su ja - tai kova pries antibiotikus. Kai paskutini karta dukrai diagnozavo bronchita ir prirase plataus spektro antibiotikus, po 1 val nuvaziavau pas profesionale infekcioniste, kurios darbas gydyt tokias ligas, tai apako nuo neteisingos diagnozes ir antibiotikus nueme. Buvo paprastas umus kosulys...
Labai giriama Tarutiene.
Atsakyti
Na va, nuėjau į polikliniką pati ir išsiaiškinau, kad Nikitionok kaip ir nebedirba ten smile.gif O mums pagal apylinkę priklauso Vilčinskaitė - gal kas nors ką nors apie ją galit pasakyti? Nes dabar mįslė - rašytis pas kurią nors iš dviejų čia paminėtų gydytojų, ar surizikuoti ir pasirinkti apylinkės gydytoją. g.gif
Atsakyti
Galiu pasiulyti [COLOR=blue]Renata Žemaitiene.
Man ji labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiška BPG Renata Žemaitienė.
Atsakyti
O ar jinai gera pediadrė? Nes mūsų buvusi BPGistė tai nelabai suprato iš kurios pusės prie vaiko prieti. Jei ko nors paklausdavot tai visą laiką tas pats atsakymas nu net nežinau, jūs gi mamytė pati turėtumėt geriau jausti, o be to jau antras vaikelis mad.gif Nu vienu žodžiu iš mūsų smile.gif puslapiuko smile.gif informacijos gaunu kur kas daugiau nei iš jos. O gal gydytoja ir turi tik pasvert, pamatuot ir paklausyt širdelės (ir tai, be komentarų).
Atsakyti
Jei tu kalbi apie Antakalnio vaikų polikliniką, tai ten l. daug pediatrų.Ir jie paskiriami pagal tavo gyvenamą vietą.Pvz. mes gyvenam šnipiškėse tai mums priklauso gyd.Murnikova.Nežinau ar galima ten pasirinkti, nes mes ir neklausėm.Bet mums ši gyd. thumbup.gif
Atsakyti
Žemaitienė man nelabai, nes lengva ranka paskyrė per didelę Vit D dozę (du kartus per didelę)

Man patinka ir einam pas A. Jurevičienę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INKOGNITO: 22 sausio 2005 - 13:42