Musu Renata Žemaitiene
Antakalnio vaiku poliklinikos mamos, o jums nekilo dar nori perrasyti vaikus i mazesnius seimos gydytoju centrus? As pati jau perejau i Uzupio klinika, bet del vaiku dar nenusprendziau.... Musu gydytoja dabar Rakauskiene, gana abejinga persona, bet labiausiai mane erzina konvejeris, bobos registraturoje, eiles ir kt. dalykai
Kol gyvenom Antakalnyje gydėmės pas Kujelienę, sirgom daug, bet nerimtai - peršalimai. Buvo gerai. O priklausėm Vilčinskaitei tai laiminga kad perėjom. Kaimynė (buvusi) vaikus veda pes Mesonienę.
Gal ką girdėjote apie gydytoją Vilčinskaitę?
QUOTE (bea @ 2004 06 19, 14:36) |
Pati gereusia Erika Mackute. |
Mano bendavimas su ja - tai kova pries antibiotikus. Kai paskutini karta dukrai diagnozavo bronchita ir prirase plataus spektro antibiotikus, po 1 val nuvaziavau pas profesionale infekcioniste, kurios darbas gydyt tokias ligas, tai apako nuo neteisingos diagnozes ir antibiotikus nueme. Buvo paprastas umus kosulys...
Labai giriama Tarutiene.
Na va, nuėjau į polikliniką pati ir išsiaiškinau, kad Nikitionok kaip ir nebedirba ten O mums pagal apylinkę priklauso Vilčinskaitė - gal kas nors ką nors apie ją galit pasakyti? Nes dabar mįslė - rašytis pas kurią nors iš dviejų čia paminėtų gydytojų, ar surizikuoti ir pasirinkti apylinkės gydytoją.
Galiu pasiulyti [COLOR=blue]Renata Žemaitiene.
Man ji labai patinka
Man ji labai patinka
Fantastiška BPG Renata Žemaitienė.
O ar jinai gera pediadrė? Nes mūsų buvusi BPGistė tai nelabai suprato iš kurios pusės prie vaiko prieti. Jei ko nors paklausdavot tai visą laiką tas pats atsakymas nu net nežinau, jūs gi mamytė pati turėtumėt geriau jausti, o be to jau antras vaikelis Nu vienu žodžiu iš mūsų puslapiuko informacijos gaunu kur kas daugiau nei iš jos. O gal gydytoja ir turi tik pasvert, pamatuot ir paklausyt širdelės (ir tai, be komentarų).