QUOTE(introdusa @ 2008 02 21, 15:16)
*Ilgas stovėjimas prie gydytojų durų valstybinėje poliklinikoje manau yra kaip ir jau norma,
**Antakalnio kardiologė man taip pat nepatiko, nes mano išrengtas vaikas jos kabinete rėkė kiek tik jėgų turėjo, o kardiologė rėkė ant manęs, kad nesusitvarkau ir nenuraminu vaiko.
***Per pirmus metus aš irgi daug prisiklausiau iš gydytojų
**Antakalnio kardiologė man taip pat nepatiko, nes mano išrengtas vaikas jos kabinete rėkė kiek tik jėgų turėjo, o kardiologė rėkė ant manęs, kad nesusitvarkau ir nenuraminu vaiko.
***Per pirmus metus aš irgi daug prisiklausiau iš gydytojų
* na anksčiau vaikučius iki metų priimdavo be eilės, o dabar visiems vienodai, kad 1 mėn.kūdikėlis belaukdamas visokių virusų gali prisigaudyt
** va va norėjau tą irgi paminėt, tik galvojau, kad bus per žiauru maniškis ją tik pamatęs kad užspiegė ir rėkė nesavu balsu visą laiką ( nors kitoms gydytojoms šypsosi), dar ir naktį visą blogai miegojo
*** dabar aš dėmesio nekreipiu, bet kai pirmą vaiką auginau tai irgi kokių tik ligų nediagnozavo, netgi hidrocefaliją įtarinėjo (beje priklausėm Žygimantų buvusiai poliklinikai) ... Taigi jeigu nešt kudašių, tai kuo toliau nuo valstybinės įstaigos