QUOTE(atanera @ 2008 01 17, 15:21)
kai rinkausi gydytoja, as pasiskaicia sia temele.. Apie gydytoja Vengriene neradom blogu atsiliepimu, todel uzsiregistravome pas ja.. deja, bet nesame ja labai patenkinti.. negaliu sakyti, kad ji nemandangi, nemaloni ar pan., bet mano manymu, atsainiai ziuri i vaikuti, i jo apziura..
pirma menesi net neuzsimine apie vitamina D, gerai, kad pati domiuosi, tai ir daviau po kelis lasiukus savo nuoziura..
daugiausia, ka ji per apziura padarydavo - tai paklausydavo sirdele ar tai plauciukus ir viskas. galbut todel ir 3men net nepastebejo rachito pozymiu, nes vaiko beveik neliecia.. aciu dievui, kad gera neurologe papuole, tai ji iskart susirupino del dregstanciu delniuku ir paduku bei plinkancio pakausio bei man patare, ka ir kaip daryt.. Nors tai tikrai ne jo, o pediatres reikalas.. o kai pediatrei paskaiu, kad eidama miegoti lovytej ji galvyte labai sukioja, tai ji i tai sureagavo taip -jai karsta, galvyte prakaituoja ir cia ji taip kasosi!
kitas dalykas - kai nuejau pas ja, kai dukrytei buvo uzsitesusi sloga kone 4 savaies, gydytoja net nepasiteiravo, ar vaikas turejo temperaturos, kokios spalvos snargliukai ir pan.. kai paskui pasiskaiciau, tai juk yra tikrai svarbu... liepe antibijotikus gert.. gerai, kad nepasitikejau ja ir nuejau pas privacia gydytoja, ir puikiai issigydem mixturelem..
ir dar visa ko irodymas, kad gydytoja nera profesionali.. dukrytei nukritus nuo vystymo lentos as ja nesiojau, kol nusiramino ir uzmigo.. tada paskambinau gydytojai - aisku, ji patare vaziuoti i traumatologini.. paklausiai - ar butina ja zadint, ar vezti dabar? sako - nu ne, palaukit, kol pabus.. kai paskui suzinojau, kad vaikui patyrus trauma jokiu budu negalima leisti miegot! tai nejau tokia gydytoja galima pasitiket..
O as rasiau kazkur, kad nelabai ji mums irgi pasirode
Nors maloni ir visa kita.
Mano vaikiukui hemangioma buvo ant zanduko ir ji pradejoa augti. Tai as jos paklausiau ka mums reikia daryti? O ji atsake, kad gal pati praeis po kurio laiko
Paskambinom savo buvusiai gydytojai ir ji patare mums nuvaziuoti pas Posiuna pasitikrinti. Tik eiles ten didziules buvo
tai taip ir nespejome nuvaziuoti, nes vaikas isdraske ir nuplese ta hemangioma
Dar taip stipriai kraujavo
visa pagalve buvo kruvina
Na zodziu cia visai kita istorija
Bet mane visa tai labai sunervino ir pediatre mes pakeitem