Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinikos pediatrai

laba diena,

gal galite pasakyti kokiai daktarei priklauso Šeimyniškių gatvė? Tiksliau 40 namas?
Keliamės čia gyventi, reikės leliuką prirašyti, o visiškai nepažįstama vieta, tad gal galite ką rekomenduoti? ax.gif biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju gydytoja Regina Brone Repsiene thumbup.gif Su abiem vaikuciais pas ja lankausi, tikrai esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2007 09 19, 14:27)
laba diena,

gal galite pasakyti kokiai daktarei priklauso Šeimyniškių gatvė? Tiksliau 40 namas?
Keliamės čia gyventi, reikės leliuką prirašyti, o visiškai nepažįstama vieta, tad gal galite ką rekomenduoti? ax.gif  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Centro poliklinikai lotuliukas.gif Gydytojai D. Stepankevičienei thumbup.gif Mums gi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2007 09 13, 12:18)
Buvom pas Zemoitel tik kokius kelis kartus, nieko gero. Karta skambinu kai mano leliukas 4men su temperatura 38, sako ji man: Nu irrrr.... bet koks tonas  g.gif , karoce nepraejo, dabar esam pas Kvasceviciene gera daktre thumbup.gif
Papildyta:
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]

Musu daktare irgi Kvasceviciene. Bent jau kol kas mes labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes,

as tik laukiu savo stebuklelio, kuris jau turi uz keliu sav. gimti. Mes gyvename Antakalnyje, Vileisio g.. Paskambinus i vaiku poliklinika man taip tiksliai ir neatsake kokia gydytoja mum priklausys pagal gyv. vieta. Gal kas nors is Jusu gales man pasakyti???? Nors kazka sumurmejo apie gyd. Gelyte (gal blogai isgirdau) ar yra tokia ir kokios rekomendacijos???

Dekoju is anksto visiems atsakusiems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rakauskienę turim, nu nelabai aš patenkinta g.gif

p.s. kokie geri stomatologai šioje poliklinikoje? su kokiais susidūrėt, pas kurį lankotes, ar patinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Irina777 @ 2007 10 10, 16:41)
Laba diena mamytes,

as tik laukiu savo stebuklelio, kuris jau turi uz keliu sav. gimti. Mes gyvename Antakalnyje, Vileisio g.. Paskambinus i vaiku poliklinika man taip tiksliai ir neatsake kokia gydytoja mum priklausys pagal gyv. vieta. Gal kas nors is Jusu gales man pasakyti???? Nors kazka sumurmejo apie gyd. Gelyte (gal blogai isgirdau) ar yra tokia ir kokios rekomendacijos???

Dekoju is anksto visiems atsakusiems  4u.gif  4u.gif

mes taip pat gyvename vileišio g., mums anksčiau priklausė gyd. Vilčinskaitė, bet jau išėjo į pensiją, tai dabar Rakauskienė. su kūdikiais kiek mačiau elgiasi labai gerai ir gražiai, o su paaugliais tai ką žinau g.gif buvo kelio sąnarių uždegimas, tai kažkaip nerimtai žiūrėjo į visa tai, prirašė vaistų, sako "gerk, jei skaudės ateik parašysiu atleidimą nuo fizinio" tik tiek.. schmoll.gif
Atsakyti
tai ar padėsit? reik man geros mielos stomatologės šioj poliklinikoj. help.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina777 @ 2007 10 10, 16:41)
Laba diena mamytes,

Dekoju is anksto visiems atsakusiems  4u.gif  4u.gif

pas mus Gylyte. na..nieko blogo negaliu pasakyt... kol kas viskas tvarkoj, yra pagyvenusi moteriske, maloni, demesinga. Bet yra daktare Vengriene, tai jau yra viena is geriausiu Antakalnyje (ji pas mane dar buvo), tai jinai jau tikrai fantastiska daktare thumbup.gif , jei bus proga rinktis, tai rinkis ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2007 10 14, 21:54)
tai ar padėsit? reik man geros mielos stomatologės šioj poliklinikoj.  help.gif

puiki gydytoja Paškevičienė. nieko geriau net neįsivaizduoju. Be to ši gydytoja turi privatų kabinetą prie Šilo stotelės (jeigu reikia telefono - rašyk į až) mes pas ją lankomės visa šeima, be to draugė savo dukrą vedė į Žalgirį dėti briketų, tai paklausė, pas ką plombavo dantis, nes labai gerai sutvarkyti.
Atsakyti
patarkit, kaip prisiskambinti į Antakalnio vaikų polikliniką doh.gif
Atsakyti
Sekmadienį nedirba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2007 10 21, 09:59)
patarkit, kaip prisiskambinti į Antakalnio vaikų polikliniką  doh.gif

Darbo dienomis:
Registratura: 271 04 47.
Iskvietimas i namus: 271 11 95
Atsakyti