Sveikos, mamytes,
Gal galit daugiau papasakoti, apie gyd.Žemoitel. Mums ko gero pagal gyvenamaja vieta ji priklauso. Eisim kita savaite skiepytis, nes mums jau menuo. Beje, sesele cia nauja ar sena kartu su ja dirba? Dabar tai Kesteniene Vida berods. Pas mus tai tik viena k pirmaji men buvo. Kiek zinau pas naujagimi kas savaite turetu lankytis.
QUOTE(Rucius @ 2007 08 16, 17:29)
Gaila, bet nieko gero negaliu pasakyti apie sia gydytoja. Labai daug blogu atsiminimu, tikrai nesiulyciau. Gavau nebloga rekomendacija ir pries kelias dienas persirasiau pas gyd. Švaniene. Tikrai likau patenkinta...
Man irgi labai nepatiko gyd. Sergeviciene
Siandien maciau skelbima poliklinikoje, kad gydytojai A. Jureviciene, Zemoitel ir Zemaitiene jau virsija nustatytu apylinkos ligoniu skaiciu ir dalis ju ligoniu bus perduota kitiems gydytojams
QUOTE(eladija @ 2007 09 02, 18:45)
laba diena,
gal zinot, kuri gyd. priklausytu Zirmunu raj.? konkreciai Minties g?
ir jei dar pora zodziu parasytumet - tada is viso
dekui
gal zinot, kuri gyd. priklausytu Zirmunu raj.? konkreciai Minties g?
ir jei dar pora zodziu parasytumet - tada is viso
dekui
Maciene ir Aliskeviciene tikrai. Kazkaip pagal namus paskirstyta. Kuriam name gyvenat? (galit i AZ)
QUOTE(jukka @ 2007 08 23, 12:36)
Man irgi labai nepatiko gyd. Sergeviciene
Sakyk, kodėl nepatiko? Mums ji pagal adresą priklauso Ką daryti?
Mamytės, sakykit, ar įmanoma kažkaip pasikeisti į kitą gydytoją, kokia ten procedūra? Su pačia gydytoja reikia tartis ar kaip?
QUOTE(Majaa @ 2007 09 11, 10:43)
Sakyk, kodėl nepatiko? Mums ji pagal adresą priklauso Ką daryti?
Mamytės, sakykit, ar įmanoma kažkaip pasikeisti į kitą gydytoją, kokia ten procedūra? Su pačia gydytoja reikia tartis ar kaip?
Sergeviciene labai neatsakingai ziuri i savo darba (bent jau man taip pasirode). Arba ji isvis nieko nesupranta Vaikui baisus laringitas buvo, o ji pasake eikit namo ir darykite garo inhaliacijas Tai mes ta pacia diena i ligonine nuvaziavom, tai prieme be jokiu atsikalbinejimu ir dar savaite gydymes ligonineje Na ir siaip gydytoja nelabai maloni
O persiregistruoti galima labai paprastai, tik man atrodo geriau ispradziu susitarti su gydytoja pas kuria norite lankytis O paskui parasysite prasyma ir galesite vaikscioti pas kita gydytoja
QUOTE(jukka @ 2007 09 12, 09:33)
Sergeviciene labai neatsakingai ziuri i savo darba (bent jau man taip pasirode). Arba ji isvis nieko nesupranta Vaikui baisus laringitas buvo, o ji pasake eikit namo ir darykite garo inhaliacijas Tai mes ta pacia diena i ligonine nuvaziavom, tai prieme be jokiu atsikalbinejimu ir dar savaite gydymes ligonineje Na ir siaip gydytoja nelabai maloni
O persiregistruoti galima labai paprastai, tik man atrodo geriau ispradziu susitarti su gydytoja pas kuria norite lankytis O paskui parasysite prasyma ir galesite vaikscioti pas kita gydytoja
Tu teisi, buvo ji pas mus - pirmas vizitas, tai įspūdis nekoks rankų nenusiplovė, tokia abejinga viskam pasirodė, be emocijų kažkokia......keisiu gydytoja.....tik va į ka keist? Žemaitienę rekomendavo, bet įtariu, kad pas ją be šansų pakliūti Ką parekomenduotumėte???